Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 19:59:09 19:59:09

paswwaiste: Labai keista, bet yra vyru, kuriems vaikai yra problema. Jie nori buti demesio centre, tad iesko moteru su suaugusiais vaikais arba moteru be vaiku. Ir net nesigedi apie tai sakyti i akis moteriai, bent jau man taip buvo. Mano motiniski jausmai buvo uzgauti. O juk jie patys irgi yra tevai ir ju vaikus galbut augina kiti vyrai.

Nesupratau - tu sau poros, ar vaikams globejo ieshkai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 20:02:28 20:02:28

Svečias:
paswwaiste: Labai keista, bet yra vyru, kuriems vaikai yra problema. Jie nori buti demesio centre, tad iesko moteru su suaugusiais vaikais arba moteru be vaiku. Ir net nesigedi apie tai sakyti i akis moteriai, bent jau man taip buvo. Mano motiniski jausmai buvo uzgauti. O juk jie patys irgi yra tevai ir ju vaikus galbut augina kiti vyrai.

Nesupratau - tu sau poros, ar vaikams globejo ieshkai?

As taip supratau, kad ji iesko normalaus, pilnavercio, atsakingo vyro.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 20:24:43 20:24:43

Dabar nebedrausminami ir nebeauklėjami liberalijos vaikai auga pabaisomis. Išliberalėjusių nepilnamečių daromi nusikaltimai stebina pasaulį žiaurumu ir begaliniu cinizmu. Šiandien jiems nieko nereiškia sadistiškai nukankinti kokią vienišą moteriškę ar savo močiutę, nukankinti bejėgį gyvūną, padegti bendraamžį, išdurti akis klasiokei, mirtinai sumušti niekuo dėtą praeivį. Mūsų psichologai išvis išpindėjo ir yra suinteresuoti nusikalstamumo plėtra, kaip ir tie farmacininkai ligų plitimų ir žmonių sergamumu, kad tik kuo greičiau viršpelnį gautų, o psichologai turėtų darbo, esant tokiai didelei bedarbystei. Kas gali dabar imti moteriškę su tokiais baisiais vaikais? Nebent tie, kuriems pabodo gyvenimas ir nori būti prismeigti užmigę. Jaunieji banditai dažniausiai taikosi į pažeidžiamiausiuosius – pensininkus, vaikus, girtus asmenis, benamius ir miegančius mamų sugyventinius.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 20:33:37 20:33:37

O kaip tavo vaikai gyvena pasidomejai? Alimentus bent susimokejai?
Ar tamsta, eilinis erelis-gegutinas?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 20:43:08 20:43:08

Svečias: O kaip tavo vaikai gyvena pasidomejai? Alimentus bent susimokejai?
Ar tamsta, eilinis erelis-gegutinas?

Kokia zhole rukote, kad tokios haliucinacijos uzpuole?

Tesingai rasho - shansu, kad vaikai prie naujo partnerio pritaps, mazai yra - nebent vaikai labai mazi, arba jau suauge. Galima uzsimerkti ir vaidinti, kad problemos nera - bet tai nieko nepakeis. Beje vienishos mamytes savo ishreikshtine meile atzaloms tiek vaikams, tiek savo draugams meshkos paslauga daro...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 20:44:31 20:44:31

Svečias:

Bankomato, vienzo

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 21:53:30 21:53:30

Jo, ir aš tai žinau, kad išmodernėjusių moteriškių ir paikų psichologų tarškiamos „paauglystės problemos“ ir kitoks nepilnamečių bezpridielas silpnesniems, kuklesniems vaikams, benamiams, miegantiems sugyventiniams, namo vakare grįžtančioms moterims dabar lengvai gali kainuoti gyvybę. Kartą grįžau namo kažkiek įgėręs, tai vos gyvas likau - špana užpuolė prie pat namų ir taip suspardė, kad tik per pusę metų atsipaipaliojau. Gerai, kad kaimynas su žmona ėjo pro šalį - tai pavyko išsigelbėti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 22:05:07 22:05:07

Svečias: Jo, ir aš tai žinau, kad išmodernėjusių moteriškių ir paikų psichologų tarškiamos „paauglystės problemos“ ir kitoks nepilnamečių bezpridielas silpnesniems, kuklesniems vaikams, benamiams, miegantiems sugyventiniams, namo vakare grįžtančioms moterims dabar lengvai gali kainuoti gyvybę. Kartą grįžau namo kažkiek įgėręs, tai vos gyvas likau - špana užpuolė prie pat namų ir taip suspardė, kad tik per pusę metų atsipaipaliojau. Gerai, kad kaimynas su žmona ėjo pro šalį - tai pavyko išsigelbėti.

o tamstos palikti vaikai- auksiniai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/15 22:06:01 22:06:01

Svečias:
Svečias:

Bankomato, vienzo

Rimukas, ka cie skiedi apie bankomatus, ubage bedarbi?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/16 05:35:30 05:35:30

Svečias:
Rimukas, ka cie skiedi apie bankomatus, ubage bedarbi?

Bebele, vel prisigerei iki zhemes graibymo? - zhali arkliai ir rimukai vaidentis pradejo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume