Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/10 15:13:52 15:13:52

Niekam ne paslaptins, kad dauguma vaikų jaučia neapykantą patėviams ir pasitaikius progai – terorizuoja, kaltina ir apkaltina, apšmeižia ar įduoda vaikų teisių gynimo tarnyboms. Ir dažnai jiems pavyksta – patėvis išbrukamas iš naujos šeimos ir partnerystės. Nauja partnerystė, santuoka išyra dėl mažųjų teroristų pastangų. Bet patys užaugę elgiasi dar prasčiau nei jų tėvai. Agresyviau ir dar mažiau atsakingai. Kažkada saugoję mamos skaistybę, suaugę spjauna į ją ir eina per svetimas lovas kaip patrakę. Taip nutinka dėl to, kad yra leidžiama vaikams kištis į suaugusiųjų gyvenimą ar net diktuoti savo sąlygas ir klausyti paikių, dažnai nesusitvarkančių savo šeimose, liberalių psichologų demagogijos – politkorektikos propagandos. Tu nesi mano tėvas, tad nenurodinėk. Jis mano sūnus, tad nebark, - antrina mama, - o tai nuovada ar Lietuvos metų moteris Žiobienė čia pat, ar prokuratūra, parodys jie tau tavo vietą šiame pasauly. Greit sužinosi, kas yra Markūza.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/10 15:24:16 15:24:16

Savo namuose reik gyvent tai tvarka tavo bus aisku jai gyvensi pas juos prisiplakęs tai ir terorizuos o tiems vaikams aisku kad nesi tėvas jie teisūs, vaikai mamos tai tegul ir auklėjasi kokius išsiauklės tokius ir turės!Argi ne?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/10 18:17:45 18:17:45

Svečias:
Все мы бабы-стервы милый Бог с тобой
Каждый кто не первый тот у нас второй

Tikru tikriausia nesamone. Negalima visoms ir visiems taikyti. Paika pigi dainuska ir tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 18:19:57 18:19:57

Lelis Borgia: Niekam ne paslaptins, kad dauguma vaikų jaučia neapykantą patėviams ir pasitaikius progai – terorizuoja, kaltina ir apkaltina, apšmeižia ar įduoda vaikų teisių gynimo tarnyboms. Ir dažnai jiems pavyksta – patėvis išbrukamas iš naujos šeimos ir partnerystės. Nauja partnerystė, santuoka išyra dėl mažųjų teroristų pastangų. Bet patys užaugę elgiasi dar prasčiau nei jų tėvai. Agresyviau ir dar mažiau atsakingai. Kažkada saugoję mamos skaistybę, suaugę spjauna į ją ir eina per svetimas lovas kaip patrakę. Taip nutinka dėl to, kad yra leidžiama vaikams kištis į suaugusiųjų gyvenimą ar net diktuoti savo sąlygas ir klausyti paikių, dažnai nesusitvarkančių savo šeimose, liberalių psichologų demagogijos – politkorektikos propagandos. Tu nesi mano tėvas, tad nenurodinėk. Jis mano sūnus, tad nebark, - antrina mama, - o tai nuovada ar Lietuvos metų moteris Žiobienė čia pat, ar prokuratūra, parodys jie tau tavo vietą šiame pasauly. Greit sužinosi, kas yra Markūza.

Leli, ar gali pasakyti kas tas Markuza, ar tavo dede, kad visur ji mini?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/10 18:30:58 18:30:58

Svečias:
Lelis Borgia: Niekam ne paslaptins, kad dauguma vaikų jaučia neapykantą patėviams ir pasitaikius progai – terorizuoja, kaltina ir apkaltina, apšmeižia ar įduoda vaikų teisių gynimo tarnyboms. Ir dažnai jiems pavyksta – patėvis išbrukamas iš naujos šeimos ir partnerystės. Nauja partnerystė, santuoka išyra dėl mažųjų teroristų pastangų. Bet patys užaugę elgiasi dar prasčiau nei jų tėvai. Agresyviau ir dar mažiau atsakingai. Kažkada saugoję mamos skaistybę, suaugę spjauna į ją ir eina per svetimas lovas kaip patrakę. Taip nutinka dėl to, kad yra leidžiama vaikams kištis į suaugusiųjų gyvenimą ar net diktuoti savo sąlygas ir klausyti paikių, dažnai nesusitvarkančių savo šeimose, liberalių psichologų demagogijos – politkorektikos propagandos. Tu nesi mano tėvas, tad nenurodinėk. Jis mano sūnus, tad nebark, - antrina mama, - o tai nuovada ar Lietuvos metų moteris Žiobienė čia pat, ar prokuratūra, parodys jie tau tavo vietą šiame pasauly. Greit sužinosi, kas yra Markūza.

Madame, pirma prisistatykite, o tik po to atsakysiu, gerai, sutariam? Aš gi ne Big Brother who is being watched by you now? Gali drąsiai rėžti savo tapatybę, na kad ir simbolinę, Grinai neperduosiu.

aja-aja

A

10 įrašai

2010/12/16 18:25:59 18:25:59

Liūtukė: Ir as maniau,kad vaikai ne kliutis,jei zmones istikruju myli vienas kita..Turejau drauga,bendravom kelis metus ir su vaiku puikiai sutare.Taciau,kai pradejom kalbet apie tolimesni gyvenima gal but kartu,viena is priezasciu,ko jis laukia,tai buvo mano vaikas,svetimu vaiku jis augint nenori.Bet mums to ir nereikia,sunus turi teti,daznai su juo leidzia laika.Neusprantu tokiu vyru,tai kodel tiek metu tylejo?

Tylejo nes jam buvo patogu taip o kai palietei tema apie isipareigojima ne tik tau bet ir vaikui-tai isigando,juk dauguma vyru yra bailei ...............

aja-aja

A

10 įrašai

2010/12/16 18:32:27 18:32:27

Svečias:

Mano galva tu smarkei nukentejusi esi ir per daug globaliai y viska ziuri ,patevis turi pasistenkti susidraugauti su vaiku o ne tik bausti ,rekoti ir t.t.su tokiu reksniu ,ar baudeju as nepraleisciau nei minutes savo ir savo sunelio gyvenimo ,beje esu vienisa mama ir mus paliko praktiskai gimime,mano suneliui jau trys metukai ir as neturiu ir neturejau nieko,nes tikru vyru jau nebera

aja-aja

A

10 įrašai

2010/12/16 18:36:50 18:36:50

Raanan:
Svečias: kada tevas moka vaikui vos 125lt,tada jis laikomas rupestingu tevu,islaikanciu vaika

Palyginus su tėvų kuris "viską praleidžia per gerklę" taip.

Duok y teisma ir pasikelk,CPK yra straipsnis ,kad abu tevai privalo islaikyti savo vaikus iki pilnametystes ir jei mokosi iki 24m.,toks tevas uz 125lt. nevertas tokio pavadinimo tevas ...............

aja-aja

A

10 įrašai

2010/12/16 18:41:21 18:41:21

Raanan: Atsakymas į temą "Ar vaikas problema ieškant vyro". Iš asmeninės patirties "kuriuos domina vienkartiniai nuotykiai, vaikų skaičius įtakos neturi, o renkantis gyvenimo partnerį bendrauja rimtesni žmonės"

Vaikai ieskant vyro yra problema,nes dar nesutikau tokio vyro kuris suprastu ,kad negaliu susitikti nes nera kas vaikuti priziuri,negaliu susitikti nes vaikutis serga ir t.t...............va tada ir prasideda priekaistai,tipo tu neturi noro su manim susitikti ,tu tyce nepasirupini kad kas prizetu ir t.t.nu krc jie mulkei ir tiek ,atrodo,kad patis vaikais nebuvo ...........

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/16 18:58:09 18:58:09

aja-aja:
Svečias:

Mano galva tu smarkei nukentejusi esi ir per daug globaliai y viska ziuri ,patevis turi pasistenkti susidraugauti su vaiku o ne tik bausti ,rekoti ir t.t.su tokiu reksniu ,ar baudeju as nepraleisciau nei minutes savo ir savo sunelio gyvenimo ,beje esu vienisa mama ir mus paliko praktiskai gimime,mano suneliui jau trys metukai ir as neturiu ir neturejau nieko,nes tikru vyru jau nebera

O tai jau tavo sūnelis užaugs tikru vyru? Yra daugiau abejonių, kad nelabai, jei toks jo tėtis ir apskritai nelabai kokia padėtis. Jūs turite pradėti galvoti pagaliau nuo ko vaikus darotės.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume