Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Raanan

R

440 įrašai

2010/12/17 09:50:36 09:50:36

aja-aja: nes dar nesutikau tokio vyro kuris suprastu.....nu krc jie mulkei ir tiek...

Atsakymas slypi pačioje jūsų posakio pradžioje

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/17 10:55:53 10:55:53

Svečias:
Lelis Borgia: Niekam ne paslaptins, kad dauguma vaikų jaučia neapykantą patėviams ir pasitaikius progai – terorizuoja, kaltina ir apkaltina, apšmeižia ar įduoda vaikų teisių gynimo tarnyboms. Ir dažnai jiems pavyksta – patėvis išbrukamas iš naujos šeimos ir partnerystės. Nauja partnerystė, santuoka išyra dėl mažųjų teroristų pastangų. Bet patys užaugę elgiasi dar prasčiau nei jų tėvai. Agresyviau ir dar mažiau atsakingai. Kažkada saugoję mamos skaistybę, suaugę spjauna į ją ir eina per svetimas lovas kaip patrakę. Taip nutinka dėl to, kad yra leidžiama vaikams kištis į suaugusiųjų gyvenimą ar net diktuoti savo sąlygas ir klausyti paikių, dažnai nesusitvarkančių savo šeimose, liberalių psichologų demagogijos – politkorektikos propagandos. Tu nesi mano tėvas, tad nenurodinėk. Jis mano sūnus, tad nebark, - antrina mama, - o tai nuovada ar Lietuvos metų moteris Žiobienė čia pat, ar prokuratūra, parodys jie tau tavo vietą šiame pasauly. Greit sužinosi, kas yra Markūza.

Leli, ar gali pasakyti kas tas Markuza, ar tavo dede, kad visur ji mini?

Lelis pats - mūsų Markūza. Kabina makaronus ir neraudonuoja.

marytte

M

1 įrašai

2010/12/17 17:46:26 17:46:26

Lelis Borgia:
Svečias:
Lelis Borgia: Niekam ne paslaptins, kad dauguma vaikų jaučia neapykantą patėviams ir pasitaikius progai – terorizuoja, kaltina ir apkaltina, apšmeižia ar įduoda vaikų teisių gynimo tarnyboms. Ir dažnai jiems pavyksta – patėvis išbrukamas iš naujos šeimos ir partnerystės. Nauja partnerystė, santuoka išyra dėl mažųjų teroristų pastangų. Bet patys užaugę elgiasi dar prasčiau nei jų tėvai. Agresyviau ir dar mažiau atsakingai. Kažkada saugoję mamos skaistybę, suaugę spjauna į ją ir eina per svetimas lovas kaip patrakę. Taip nutinka dėl to, kad yra leidžiama vaikams kištis į suaugusiųjų gyvenimą ar net diktuoti savo sąlygas ir klausyti paikių, dažnai nesusitvarkančių savo šeimose, liberalių psichologų demagogijos – politkorektikos propagandos. Tu nesi mano tėvas, tad nenurodinėk. Jis mano sūnus, tad nebark, - antrina mama, - o tai nuovada ar Lietuvos metų moteris Žiobienė čia pat, ar prokuratūra, parodys jie tau tavo vietą šiame pasauly. Greit sužinosi, kas yra Markūza.

Leli, ar gali pasakyti kas tas Markuza, ar tavo dede, kad visur ji mini?

Madame, pirma prisistatykite, o tik po to atsakysiu, gerai, sutariam? Aš gi ne Big Brother who is being watched by you now? Gali drąsiai rėžti savo tapatybę, na kad ir simbolinę, Grinai neperduosiu.

Na Maryte as, ir ka ta keicia? na tai va, kas tas Markuza ar ta Markiza, atsakyk prasau? Tikrai nezinau, o tikro vardo nerasysiu, nes geda, mano zinios menkutes

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/17 19:21:49 19:21:49

Tai Herbertas Markuzė, Madame Marytė, Herbert Marcuse – vienas iš pagrindinių dabartinės santvarkos ideologų, naujosios kairės plius liberalija filosofas ir sociologas, neomarksistinės( neosovietinės) Frankfurto mokyklos atstovas, kuris kartu su ultra dešiniuoju Friedman‘u sudaro dabartinio Politinio korektiškumo pagrindą, kurio gerai neįkalęs nesuprasi. O kai aš nelabai mėgėjas pagerti, todėl nelabai jų suprantu ir jie man nemieli, nes nesu kilmingas. Jo „Das Ende der Utopine“ mano supratimu yra ne kas kita, kaip „Tegyvuoja naujoji Utopija“ – Politinis korektiškumas, kurio pasekmės bus baisesnė už marksizmo - leninizmo. Markuzė padėjo pagrindus, kaip perduoti valdžią seksualinėms mažumoms. Markuzės su Friedman‘o maldaknyges dabartiniai premjerai laiko po pagalvėmis, kad bet kuriuo paros metu nenukryptų nuo teisingos Politkorektikos linijos. Ankščiau teisingai reikėjo suprasti kompartijos liniją, dabar – Politkorektikos. Markuzė su Friedman‘u – tai dabarties Karl Marx su F. Engels‘u. Ar supratote ką nors? Aš nelabai, nes nemėgėjas pagerti.

namiokass

N

226 įrašai

2010/12/26 23:14:21 23:14:21

Vaikas tikrai ne bėda net pats norečiau, o vaikeli turinčios moterys kur kas brandesnės ir giliau žiurinčios i gyvenima. O kol mergina nesuzinos to tol ir elgsis is vejo blaskoma "nors yra issimčiu kad nei vaikelis nepadeda subresti"... tad man vaikeli turinti moteris tikrai ne rupestis kuri sudetinga isspresti argi vaikelis nusipelno gyventi be tevo ar motinos? Kodel jis turi buti kankinamas del tevu skystagalvystes?????

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/27 10:25:55 10:25:55

Lelis Borgia: Tai Herbertas Markuzė, Madame Marytė, Herbert Marcuse – vienas iš pagrindinių dabartinės santvarkos ideologų, naujosios kairės plius liberalija filosofas ir sociologas, neomarksistinės( neosovietinės) Frankfurto mokyklos atstovas, kuris kartu su ultra dešiniuoju Friedman‘u sudaro dabartinio Politinio korektiškumo pagrindą, kurio gerai neįkalęs nesuprasi. O kai aš nelabai mėgėjas pagerti, todėl nelabai jų suprantu ir jie man nemieli, nes nesu kilmingas. Jo „Das Ende der Utopine“ mano supratimu yra ne kas kita, kaip „Tegyvuoja naujoji Utopija“ – Politinis korektiškumas, kurio pasekmės bus baisesnė už marksizmo - leninizmo. Markuzė padėjo pagrindus, kaip perduoti valdžią seksualinėms mažumoms. Markuzės su Friedman‘o maldaknyges dabartiniai premjerai laiko po pagalvėmis, kad bet kuriuo paros metu nenukryptų nuo teisingos Politkorektikos linijos. Ankščiau teisingai reikėjo suprasti kompartijos liniją, dabar – Politkorektikos. Markuzė su Friedman‘u – tai dabarties Karl Marx su F. Engels‘u. Ar supratote ką nors? Aš nelabai, nes nemėgėjas pagerti.

Nu bet tu ir pavarai! Ir laiko turi žmogelis, gal bedarbis kokis ar šiaip nevykėlis?

Juozas

J

6 įrašai

2010/12/27 13:44:55 13:44:55

Jei jau vaikas yra, tai reiks skirti daugiau pinigų ne tik nauaai damai, bet ir jam. Plius jis atims tavo moters laikai ir dažnai bus svarbesnis už tave patį. Atsuikandau - nenoriu.

zinantis

Z

17 įrašai

2010/12/27 14:40:20 14:40:20

namiokass: Vaikas tikrai ne bėda net pats norečiau, o vaikeli turinčios moterys kur kas brandesnės ir giliau žiurinčios i gyvenima. O kol mergina nesuzinos to tol ir elgsis is vejo blaskoma "nors yra issimčiu kad nei vaikelis nepadeda subresti"... tad man vaikeli turinti moteris tikrai ne rupestis kuri sudetinga isspresti argi vaikelis nusipelno gyventi be tevo ar motinos? Kodel jis turi buti kankinamas del tevu skystagalvystes?????

Na jai cia ne jaukas meskerei, kad pagaut kokia vienisa motina ant pisiaus, tai as galiu pasakyt, kad tu tikras lopas. Visu pirma, tas vaikas turi savo teva, visu antra, kai kurios klaidos nebeistaisomos. Vietoj, to kad augint savus, tu kaip sakalas susirenki tai kas liko po kito O tie visi svaiciojimai, kad vienisa motina giliau ziuri i gyvenima, tai man tik juoka sukelia. Pas bet kuria mergina, jai ji ne asociali, kai vaikas gims, lygiai toks pats brandus poziuris kaip tu sakai atsiras. Niekad nesuprasiu tokiu veikeju, kurie vietoj to, kad daryt savo kraujo vaikus, prisiima bbz zino kieno darytus...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/27 14:45:37 14:45:37

Pasiima šventos Dvasios darytus vaikus. Taip geriau. O nuo jos dar ir į snukį kartais lengvai gali gauti. Jei dvasia - balvomas yra bajavas.

zinantis

Z

17 įrašai

2010/12/27 14:49:13 14:49:13

zinantis:
namiokass: Vaikas tikrai ne bėda net pats norečiau, o vaikeli turinčios moterys kur kas brandesnės ir giliau žiurinčios i gyvenima. O kol mergina nesuzinos to tol ir elgsis is vejo blaskoma "nors yra issimčiu kad nei vaikelis nepadeda subresti"... tad man vaikeli turinti moteris tikrai ne rupestis kuri sudetinga isspresti argi vaikelis nusipelno gyventi be tevo ar motinos? Kodel jis turi buti kankinamas del tevu skystagalvystes?????

Na jai cia ne jaukas meskerei, kad pagaut kokia vienisa motina ant pisiaus, tai as galiu pasakyt, kad tu tikras lopas. Visu pirma, tas vaikas turi savo teva, visu antra, kai kurios klaidos nebeistaisomos. Vietoj, to kad augint savus, tu kaip sakalas susirenki tai kas liko po kito O tie visi svaiciojimai, kad vienisa motina giliau ziuri i gyvenima, tai man tik juoka sukelia. Pas bet kuria mergina, jai ji ne asociali, kai vaikas gims, lygiai toks pats brandus poziuris kaip tu sakai atsiras. Niekad nesuprasiu tokiu veikeju, kurie vietoj to, kad daryt savo kraujo vaikus, prisiima bbz zino kieno darytus...

Ir dar pridursiu, augink augink kitu darytus, kai uzaugs dar ir i kupra israsys, nes kas tu toks? Ne TEVAS, o tik PATEVIS. Ir kencia veliau tokie durniukai kaip tu..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume