Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar vaikas problema ieškant vyro?

Ar vaikas problema ieškant vyro?

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/09 20:22:30 20:22:30

Raanan:
dėdulė: Jooo o iškur žinot kad ji abejotinos reputacijos ?

Reputacija ateina dar prieš pirmą susitikimą

Nu kad ji jau tokia reputacija turi tai gal turi , bet kad reikėtų kažkaip įsitikint

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 06:17:16 06:17:16

dėdulė: Nu kad ji jau tokia reputacija turi tai gal turi , bet kad reikėtų kažkaip įsitikint

Tipo padaryt dar vieną vaiką

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/10 07:32:18 07:32:18

Na jau ne toks variantas netinka

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 09:26:52 09:26:52

Kodėl ir malonumą apturėtum, ir būtumei 100 procentų viskuo įsitikinęs ir patikrinęs ir reputacija, ir darną lovoje

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 11:14:49 11:14:49

Lelis Borgia:
Viešnia:
Lelis Borgia: Oho, kas mane čia taip gerai pažįsta? Atrodo, kad nei su viena nesu aš čia gyvai pažįstamas. Mane demaskuoti norinčių visada atsiranda. Ech, moterys! Iš tiesų mano anketa yra Nudizmas.lt, ir mano nick‘as ten irgi Borgia, bet tik aš neturiu piktų ketinimų – mano tikslas pabendrauti, pašnekėti, pasibarti, o ne vesti. Turiu daug trūkumų, todėl apie tai negalvoju – esu supančiotas. Rimti vyrai mažai kalba, bet daug padaro. O čia moterys yra labai rimtos, doros ir sąžiningos ir į Lukrezia Borgia nepanašios. Ir nežinau, kas ta Nepažįstamoji, kurią aš esu nuskriaudęs, kad mane net čia atpažino ir "atbogino".

Nu į kas ty tave jau taip supančiojo? Meilužės, žmona ar alkoholis?

Pasaulėžiūra, Madame, pasaulėžiūra mane supančiojo ir įkyrios mintys - my obsession. Kartais jos būna ne tik spalvotos, bet ir erotinės, ne tokios doros kaip pačios, matyt, o gal aš suklydau? Gal pati irgi nuodėmės nevengiate?

Stop Borgia in DP!

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 11:19:55 11:19:55

Man tai butu problema. Kam man svetimi reksniai?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/12/10 13:15:32 13:15:32

Iš tikro šiais laikais nelengva būti antruoju, trečiuoju, o gal ir ketvirtuoju tėčiu - ir dar netikru. Lengvai gali būti apkaltintas bele kuo ir prarasti viską. Patėvio vaidmuo nėra palankus susipriešinusioje visuomenėje, kai įsismarkauja lyčių karai. Daug ko tikėtis neverta, o belangė labai arti. Lengvai gali patirti krachą ir atsidurti už grotų. Išliberalėjusios mamos leidžia savo vaikams terorizuoti patėvius ir aplinkinius. Nors galima ir pabandyti susikurti originalų vaidmenį tokioje šeimoje, jei esi gana stiprus žmogus - stiprus vyras. Nulėpausiams ten nėra kas veikti. Vaikai, nutrūkę nuo biologinio tėvo, tyčia krečia įvairiausias kiaulystes ir kvailystes naujam mamos partneriui. Sūnūs baisiai pavyduliauja. O jei dar patėvis ateina su savo vaikais - tai išvis neaišku kaip jie sutars, ar nepradės kariauti tarp savęs? O jei dar gimsta įbrolis ar įseserė - tai, oho, kas gaunasi. Kaip išsispręs pavydo reikaliukai? Jei žmonės normalūs laimi visi: ir vaikai, ir nauja pora, nauja meilė, nauja draugystė - nauja šeima.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/10 14:41:49 14:41:49

Lelis Borgia: Iš tikro šiais laikais nelengva būti antruoju, trečiuoju, o gal ir ketvirtuoju tėčiu - ir dar netikru. Lengvai gali būti apkaltintas bele kuo ir prarasti viską. Patėvio vaidmuo nėra palankus susipriešinusioje visuomenėje, kai įsismarkauja lyčių karai. Daug ko tikėtis neverta, o belangė labai arti. Lengvai gali patirti krachą ir atsidurti už grotų. Išliberalėjusios mamos leidžia savo vaikams terorizuoti patėvius ir aplinkinius. Nors galima ir pabandyti susikurti originalų vaidmenį tokioje šeimoje, jei esi gana stiprus žmogus - stiprus vyras. Nulėpausiams ten nėra kas veikti. Vaikai, nutrūkę nuo biologinio tėvo, tyčia krečia įvairiausias kiaulystes ir kvailystes naujam mamos partneriui. Sūnūs baisiai pavyduliauja. O jei dar patėvis ateina su savo vaikais - tai išvis neaišku kaip jie sutars, ar nepradės kariauti tarp savęs? O jei dar gimsta įbrolis ar įseserė - tai, oho, kas gaunasi. Kaip išsispręs pavydo reikaliukai? Jei žmonės normalūs laimi visi: ir vaikai, ir nauja pora, nauja meilė, nauja draugystė - nauja šeima.

Все мы бабы-стервы милый Бог с тобой
Каждый кто не первый тот у нас второй

Viešnia

V

281 įrašai

2010/12/10 15:04:52 15:04:52

Nebūk mazochistas – nusišypsok. Kitaip nekažin ką čia, DP, rasi.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/10 15:08:37 15:08:37

НЕ второй а тридцатьвторой

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume