Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → VIENISOS

VIENISOS

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/01/17 19:07:30 19:07:30

Svečias:
Be saibu: " Kad vyrai mažiau stengiasi su laiku, tai jau senas faktas"

Senas stereotipas manau.

As irgi manau kad netiesa, gal tik truputi apmazina, bet ne taip kad apkerpetu visiskai ir sedetu kampe kaip kelmas .

Gerai, pasakysiu kitaip - gal tiesiog nuolat kartu būnant jis pasiskirsto, ne vien į jus, bet ir į jūsų gerbūvį ar vaikus. Manau nelabai reiktų tikėtis kažko tokio labai išskirtinio, kaip merginimo ar "medaus" laikotarpiu, kada dėmesys visiškai sukoncentruotas į jus, juk tuo metu nebūnate pastoviai drauge, todėl kai tik tam yra proga, stengiamės išjausti ir parodyti viską.

Svečias:

Gerai paaiskinai, Deepsorrow, kaip brandus vyras . Taip, dare jis del manes menkesnius dalykus. Bet zinokite, vyrai, moterims reikia jusu prisilietimu, svelnumo, apkabinimu, ir jei to nera, persasi mintis kad esu jam nereikalinga. Man nesuprantama mintis kaip vyras gali nenoreti prie mylimos moters prisiliesti (ne del sekso). Taip ir mirsta meile is moters puses. Man su jo nebegera. Nes ir kritika is jo lupu mano adresu nuolatine. O kritikuoja mane tik todel kad as ji kritikuoju. Bet as uz reikala, o jis tik todel kad ji kazkoks bicas pamoke, jei tave kritikuoja, tu atgal, kaip veidrodis buk!

Dėkui

Žinoma visa tai, bet turiu pripažinti, kad ir man pačiam visas tas perdėtas saldumas - nuolatinis laikymasis už rankučių, glostinėjimasis ir trynimasis nosytėmis, na toks jau banalus, toks jau vaikiškas, nesakau, reikia kartais ir vyrui, bet moteriai, panašu, labiau. Ne nenoro čia dalykas - jūs moterys šituo glostinėjimu ir liūtus užmigdytumėte - kraujyje tas, o vyrams reikia mokytis. Nežinau net kaip paaiškinti gal saikas visur svarbu, laikas ir vieta - nepradėsi po keleto valandų nesimatymo elgtis taip lyg metų metus išsiskyrę buvome ar lyg paskutinį kartą susitinkam.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/01/17 19:12:38 19:12:38

Svečias: Autore, eik pistis su Deepsorrow, jis tau ir švelnumą parodys, ir bb į ausį įkiš ir dar inkapsuliuotų rožių ryte paliks. Ištratins ir psio:D One night standinis jis. O šitas vyras, apie kurį taip "poetizuotai piktai" kalbi, bus su tavim, kai apsirgs tavo artimieji, jis važiuos tavo automobilio atkapstyti iš pusnies 12ą valandą nakties, jis sutaisys kraną tavo namuose, sukas tau lysvę ir t.t.. Vaikeli, vaikeli, vyrai dažnai rodo meilę rūpindamiesi buitimi, tavo finasine gerove ir t.t. O tu ką? Svaigsti apie deguonį. Eik deginkis su Deepsorrow, galesi paskui žliumbt, kai papis ir paliks. bus h2 + o2 - visas sprogimas DD

Mhm paleido ir vėl atostogų, su šventėm ir tamsta

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 19:13:36 19:13:36

Labaivairuojanti: [. Nes ir kritika is jo lupu mano adresu nuolatine. O kritikuoja mane tik todel kad as ji kritikuoju. Bet as uz reikala, o jis tik todel kad ji kazkoks bicas pamoke, jei tave kritikuoja, tu atgal, kaip veidrodis buk!

Ar jūs kritikuojate vienas kitą, ar aptariate konkretų poelgį. Tai yra didelis skirtumas. Nesiliaujanti kritika dėl įvairiausių smulkmenų atstumia žmogų, padaro jį amžinu niurgliu ir nepatenkintu. Na, o jei pas jus varžytuvės - tu man, aš tau, tai vėl klausimas ar tas kažkuriai pusei nepabos[/quote]
As ji kritikuoju del konkreciu dalyku, kuriu cia neminesiu, bet jei jie butu pamineti, mane gerai suprastumete. Pagrinde tai kritika del mazdaug triju netinkamu jo poelgiu. Bandau aptarti ta poelgi su juo,o jis atsakydamas mane kritikuoja tiesiog apie bet ka, juk smulkiu trukumu visi turime. Jis buvo taip pamokytas, jei tave puola, geriausia gynyba pulti atgal. Man jau ir atsibodo. Teisingos kritikos ne kiek nebijau,bet is pirsto lauzta nepatinka.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 19:18:37 19:18:37

[quote="Svečias"]Autore, eik pistis su Deepsorrow, jis tau ir švelnumą parodys, ir bb į ausį įkiš ir dar inkapsuliuotų rožių ryte paliks. Ištratins ir psio:D One night standinis jis. O šitas vyras, apie kurį taip "poetizuotai piktai" kalbi, bus su tavim, kai apsirgs tavo artimieji, jis važiuos tavo automobilio atkapstyti iš pusnies 12ą valandą nakties, jis sutaisys kraną tavo namuose, sukas tau lysvę ir t.t.. Vaikeli, vaikeli, vyrai dažnai rodo meilę rūpindamiesi buitimi, tavo finasine gerove ir t.t. O tu ką? Svaigsti apie deguonį. Eik deginkis su Deepsorrow, galesi paskui žliumbt, kai papis ir paliks. bus h2 + o2 - visas sprogimas DD

Troli tu nelaimingas, tau pacia-j-m truksta p....mosi, jei taip kalbi! Jei tu moteris, nesuvokiama kaip nesupranti prisilietimo reiksmes. Jei vyras, esi toks kelmas kaip mano buves... O kodel beje manai kad vyras negali buti ir svelnus ir buitiskai rupestingas? Lygiai taip pasakytum kad moteris negali vienu metu buti svelni,aistringa ir gera seimininke? As beje oetizuotai nekalbejau, tai ne mano postas, bet man jis labai patiko ir tiko prie mano situacijos!

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 19:22:21 19:22:21

deepsorrow:
Gerai, pasakysiu kitaip - gal tiesiog nuolat kartu būnant jis pasiskirsto, ne vien į jus, bet ir į jūsų gerbūvį ar vaikus. Manau nelabai reiktų tikėtis kažko tokio labai išskirtinio, kaip merginimo ar "medaus" laikotarpiu, kada dėmesys visiškai sukoncentruotas į jus, juk tuo metu nebūnate pastoviai drauge, todėl kai tik tam yra proga, stengiamės išjausti ir parodyti viską.

Mes retai susitikinejame ir vaiku bendru nera, uztai ir apmaudu kad taip retai ir jokio beveik svelnumo, tik kalbos. Jei kasdien butume kartu, suprasciau. Bet ir tai psichologai pataria bent 4 kartus parodyti savo partneriui svelnumą . (o vaikui 8 kartus) per para.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 19:27:25 19:27:25

deepsorrow: gal saikas visur svarbu, laikas ir vieta - nepradėsi po keleto valandų nesimatymo elgtis taip lyg metų metus išsiskyrę buvome ar lyg paskutinį kartą susitinkam.

O po savaites nesimatymo? ar 2 savaiciu? Saikas ir man priimtinas, bet jei to beveik visai nera, kaip tada?
Na, dabar man po biski aiskeja situacija. Yra ir tokiu vyru, kuriems nesinori rodyti to svelnumo. Jie tingi galbut, ar nemano kad tai svarbu. Bet zinau kad yra ir kitokiu vyru. Gal neverta vienam kito kankinti ir geriau issiskirus susirasti pagal savo poreikius vyra? Kas liecia moteri, tai jam labai sunku bus rasti tokia salta, abejinga, koks jis pats.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 19:37:15 19:37:15

Svečias:
Svečias:
Jei ilgai esat kartu, taip jau atsitinka. Galbut gaunasi toks uzburtas ratas pas jus. Tu siunti ir prie jo kabinejiesi nes jis nerodo tau demesio, o jis nerodo tau demesio nes urzgi ir pastoviai viskuom nepatenkinta.

Taip ir yra, nors kartu ne taip jau seniai,3 metai.
Kiek jusu nuomone galima laukti is jo ziniu, jei issiskyreme aiskiai nepasake ar visam, ar tik laikinai? 2 savaites, menesi?

O kuriem galam vel nori ji susigrazinti, kad vel bambetum ant jo? Jis pyksta, kad tu nemastai, kaip vyras, o tu, kad jis nesielgia, kaip moteris, t.y. taves nesupranta. Is cia ir visi konfliktai.
Gali laukti ir visa gyvenima, bet ir vel lipti ant to pacio greblio. Kartu galit but, tik jei pasiruose esat susitaikyt su kazkokiais tarpusavio nesusipratimais. Kitaip nebus nieko gero. Gyventi zinoma galima ir belekaip ,bet ar jus mazochistai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 20:07:45 20:07:45

Svečias: Autore, eik pistis su Deepsorrow, jis tau ir švelnumą parodys, ir bb į ausį įkiš ir dar inkapsuliuotų rožių ryte paliks. Ištratins ir psio:D One night standinis jis. O šitas vyras, apie kurį taip "poetizuotai piktai" kalbi, bus su tavim, kai apsirgs tavo artimieji, jis važiuos tavo automobilio atkapstyti iš pusnies 12ą valandą nakties, jis sutaisys kraną tavo namuose, sukas tau lysvę ir t.t.. Vaikeli, vaikeli, vyrai dažnai rodo meilę rūpindamiesi buitimi, tavo finasine gerove ir t.t. O tu ką? Svaigsti apie deguonį. Eik deginkis su Deepsorrow, galesi paskui žliumbt, kai papis ir paliks. bus h2 + o2 - visas sprogimas DD

pasirodo ir čia yra blaiviai realiai mąstančių, su liuks jumoro doze (nors ir juodoka). Ot smagiai pasijuokiau. Tiesiai į dešimtuką. Tikrai pasiuntei tokį su tokia taikliai (svarbiausiai vienas kitą supranta) .

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/01/17 20:14:35 20:14:35

Ar galima tapti dainininku, jei neturi nei balso, nei klausos? Galima, bet vis tiek trauksi pro šalį. Taip ir tarpusavio santykiuose. Žmogaus nepakeisi, jei esntys trūkumai didesni už atitikimus. Aštresnius kampus, jeigu jų neperdaug, apsišlifuoji. Romantikos tikrai ne visoms moterims vienodai daug reikia, vyrams tuo labiau. Net pamaniau, ar mane džiugintų apsikabinimai, jei jau pusę metų varvėtų čiaupas, ir netvarkomas būtų ne todėl, kad nemokėtų, o todėl, kad neapsakoma meilė televizijai. Aišku, paprasta išsikviesti meistrą, tačiau jei abiejų pajamos ribotos. Ar tada turėčiau tapti veidrodžiu ir negaminti pietų, bet koks tada reziume. Visko žmogui reikia, reikia visumos, reikia supratos, pagarbos ir meilės vienas kitam.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/01/17 20:23:16 20:23:16

Gal per daug nukrypau į buitį, tačiau ir romanntiškesnį pav. buvau įkėlus, kažkam pasirodė labai skystai. Tai štai, kokie mes visi skirtingi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume