Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → VIENISOS

VIENISOS

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 15:07:26 15:07:26

Svečias: "Emocijos leidzia protui susikurti nuomone apie ji supanti pasauli"
Ne visiems zmogai leidzia. Vieni ju aplamai nasupranta savo jausmu. Kaip pvz. Nezino kas tai yra vienatve. Nezino ka reiskia buti laimingu.
Buvau uzsukes i tema grupinis seksas, po to fistigas. Uzsuk, pats isitikinsi.

Ne visai tiksliai parasiau turejo buti ne susikurti nuomone, bet isreiksti nuomone. Susikurti padeda jausmai, mintys ir norai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/01/17 17:25:31 17:25:31

Svečias:
Seksas ir vienisumas ,arba tiesiog pasidulkinkim. Tai kaip sportas ar masazas. Galima istepti vienas kita sokoladu ar medum ar dar kuom. Galima pribarstyti ziedlapiu ar uzdegti daugybe zvakiu, bet tai vistiek bus tik pasidulkinimas. Vienisumas visada bus ten , kur nera vietos meilei . Issibarsto tie, kurie dulkinasi. Tie kurie mylisi - dalinasi.

Sutinku. Čia ir esmė – juk su žmonėmis, kuriems jaučiame neapykantą tuo ir neužsiimame. O kiti traukia kažkokiais bruožais ir sukelia teigiamas emocijas. Dalintis pradedam jau pačiam primityviausiam materialiam lygmenyje – lova, rytine kava ir etc.
Vienišumas visada bus ten, kur nėra vietos meilei – be abejo taip ir viena iš to dedamųjų dalių meilė sau, o ne noras sukrist su kažkuo į lovą, kad bent tą naktį nebūtume vieni. Tokie poelgiai tik dar labiau aštrina situaciją, štai tada žmogus ir pradeda jaustis purvinas, išsibarstęs ir vienišas minioje. Iš sekso pašalinus naudos siekimą „dulkinimuisi“ kaip ir nebelieka vietos.

Svečias:
Deepsorrow, matau gaudaisi vienisume, tai gal gali man pasakyti savo nuomone, kodel as viena jauciuosi pakankamai neblogai, netgi buna kad puikiai, pakyletai. O su mylimu zmogumi mane apima daznas jausmas kad jis manes nemyli, pakankamai nerodo demesio, man visko stinga is jo, ir fizinio, ir dvasinio. Tada darausi priekabi, pikta, tada susikivircijame. Gal jis tikrai nemyli manes, tik slepia, o as jauciu? Su kitais vyrais to nejauciau. ar galima cia ka nors padaryti? jam apie tai sakiau, nereaguoja taip kaip man noretusi.

Nesu ekspertas, bet manyčiau tos prieštaros kyla iš netikrumo. Susitaikę su savimi, jaučiamės laimingi, ramūs ir užtikrinti, nes kuo, kuo bet savim tikrai galime pasitikėti. Kai kalba pasisuka apie kitus žmones, tas tikrumas nyksta, o tai ilgainiui išmuša iš vėžių, ima erzinti, iškelia visokias sąmokslo teorijas, o galiausiai ir norą jas patvirtinti ar paneigti.
Situacija daugiau, mažiau standartinė – moteris nori dėmesio, o vyras, nemano jog jo šykštėtų. Daugumoje santykių panašiai – viena pusė ramesnė, santūresnė, o kita ta ugnis, veržli ir reikalaujanti deguonies tolesniam degimui. Kartais gal tiesiog, reikia atidžiau pažvelgti į tuos menkesnius dalykus, kuriuos partneris dėl mūsų daro ir tada visa ta norima blizgi pompastika pasirodys tokia banali, kad paprasčiausiai norėsis padėkoti už natūralumą ir prasmę. Darotės priekabi, nes jums jis ne vis vien – o su kitai nesieja tai, ką turite su juo, todėl ir dėmesio atrodo jog pakanka : )

Santykiai sukrenta į vienodumą po kažkurio laiko – nebesakom ir neberodom jausmų taip dažnai, kaip tai darėm anksčiau, nes juk atrodo viskas ir taip turėtų būti aišku ir savaime suprantama.
Panašiai juk vyksta ir vaikystėje, kai gaunam naują žaisliuką, visur jį nešiojamės tik su juo žaidžiam, paskui ateina tas laikas – kai tai ką jau turim atrodo lyg ir įprasta, lyg ir ne taip jau įdomu, lyg ir kažko naujo norėtųsi, bet kai prisimenam kiek visko patirta - tas senas visgi yra toks mielas ir artimas, nors ir aptrintas, nors ir palūžęs.
Kad vyrai mažiau stengiasi su laiku, tai jau senas faktas, tik vargu ar myli menkiau. Kalbėkitės, matyt, jei sakot ir reaguoja – vadinas girdi, rūpi, o kad ne taip, kaip mums norėtųsi tai vėlgi darbas su savimi – gal mūsų norai didelis, o gal konkrečių dalykų supratimas ir suvokimas skiriasi, gal ne tuo kampu ir ne ta kryptimi kartais žiūrime.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 17:54:33 17:54:33

Svečias:
Jei ilgai esat kartu, taip jau atsitinka. Galbut gaunasi toks uzburtas ratas pas jus. Tu siunti ir prie jo kabinejiesi nes jis nerodo tau demesio, o jis nerodo tau demesio nes urzgi ir pastoviai viskuom nepatenkinta.

Taip ir yra, nors kartu ne taip jau seniai,3 metai.
Kiek jusu nuomone galima laukti is jo ziniu, jei issiskyreme aiskiai nepasake ar visam, ar tik laikinai? 2 savaites, menesi?

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 18:34:37 18:34:37

" Kad vyrai mažiau stengiasi su laiku, tai jau senas faktas"

Senas stereotipas manau.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 18:37:09 18:37:09

deepsorrow:
Situacija daugiau, mažiau standartinė – moteris nori dėmesio, o vyras, nemano jog jo šykštėtų. Daugumoje santykių panašiai – viena pusė ramesnė, santūresnė, o kita ta ugnis, veržli ir reikalaujanti deguonies tolesniam degimui. Kartais gal tiesiog, reikia atidžiau pažvelgti į tuos menkesnius dalykus, kuriuos partneris dėl mūsų daro ir tada visa ta norima blizgi pompastika pasirodys tokia banali, kad paprasčiausiai norėsis padėkoti už natūralumą ir prasmę. Darotės priekabi, nes jums jis ne vis vien – o su kitai nesieja tai, ką turite su juo, todėl ir dėmesio atrodo jog pakanka : )

Santykiai sukrenta į vienodumą po kažkurio laiko – nebesakom ir neberodom jausmų taip dažnai, kaip tai darėm anksčiau, nes juk atrodo viskas ir taip turėtų būti aišku ir savaime suprantama.
Panašiai juk vyksta ir vaikystėje, kai gaunam naują žaisliuką, visur jį nešiojamės tik su juo žaidžiam, paskui ateina tas laikas – kai tai ką jau turim atrodo lyg ir įprasta, lyg ir ne taip jau įdomu, lyg ir kažko naujo norėtųsi, bet kai prisimenam kiek visko patirta - tas senas visgi yra toks mielas ir artimas, nors ir aptrintas, nors ir palūžęs.
Kad vyrai mažiau stengiasi su laiku, tai jau senas faktas, tik vargu ar myli menkiau. Kalbėkitės, matyt, jei sakot ir reaguoja – vadinas girdi, rūpi, o kad ne taip, kaip mums norėtųsi tai vėlgi darbas su savimi – gal mūsų norai didelis, o gal konkrečių dalykų supratimas ir suvokimas skiriasi, gal ne tuo kampu ir ne ta kryptimi kartais žiūrime.

Gerai paaiskinai, Deepsorrow, kaip brandus vyras . Taip, dare jis del manes menkesnius dalykus. Bet zinokite, vyrai, moterims reikia jusu prisilietimu, svelnumo, apkabinimu, ir jei to nera, persasi mintis kad esu jam nereikalinga. Man nesuprantama mintis kaip vyras gali nenoreti prie mylimos moters prisiliesti (ne del sekso). Taip ir mirsta meile is moters puses. Man su jo nebegera. Nes ir kritika is jo lupu mano adresu nuolatine. O kritikuoja mane tik todel kad as ji kritikuoju. Bet as uz reikala, o jis tik todel kad ji kazkoks bicas pamoke, jei tave kritikuoja, tu atgal, kaip veidrodis buk!

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 18:38:57 18:38:57

Be saibu: " Kad vyrai mažiau stengiasi su laiku, tai jau senas faktas"

Senas stereotipas manau.

As irgi manau kad netiesa, gal tik truputi apmazina, bet ne taip kad apkerpetu visiskai ir sedetu kampe kaip kelmas .

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 18:47:01 18:47:01

Vaikeli, vaikeli, tavo klyną toks bendravimas "su kitais žmonėmis" turtina sifiliu ir pamakštutėm. Baik sapaliot vėl savo nesąmones. Ką vėl pamakštučių pasigaudyt panižo? DD

deepsorrow:
Be saibu:
Braliukas persiprasau, musu nuomones vel susikirto. Negali uzpidyti kito zmogaus. Tai tik iliuzija. Besikartojantis "naujas" yra rutina. Tai ta pati naujai atrasta vienatve.
Maza tai mainai, dar ir formuojama priklausomybe.
Tasai visa nakti uzimk mane, suprantamas, kaip demesio rodymas. Kuris prives iki nemiegotu naktu.
Kam Tau reik, kad nuplestu drabuzius tikiuosi pats suprasi.
Tai kaip matom sekso visai cia nebuvo.

Buti dviese ir jaustis vienisam nera nieko baisiau.

Nieko tokio, jos labai retai kada tik sutampa
Eilinį kartą prieštarausiu, gali užpildyti kitą - esmė kiek jis leisis ir kiek jam to reikia. Aš santykį matau ir suvokiu iš dualizmo taško - vienas kitą pildom. Perpildom ar nepripildom - vadinasi harmonijos nėra, o iš čia seka ir vienpusis konfliktas, bei vienai šaliai skaudžios pasekmės. O ta riba tarp pofigizmo ir įkyrumo yra individuali, pastangos bet kokiu atveju reikalingos.
Besikartojantis "naujas" yra rutina tik tokiu atveju, kai partnerį laikai mėsgaliu ir daugiau apart tarpukojų niekas nesvarbu. Nedarykim klaidos šioje vietoje ir negretinkim daugumos su mažuma, kuri "liptų" ant visko kas juda. Visi esam individai, visi turim išskirtinių bruožų ar savybių, kurių kituose nerasime. Suprantu pagal ką tamsta lygini, manai jeigu daug partnerių tai tolygų - trakšt, brakšt - kita/kitas, nusistovėjus tokia nuomonė, bet tuo tenkinasi tik labai primityvios asmenybės. Renkiesi pagal savo kriterijus, tad ir tą naują partnerį gali laikyti ypatingu ar pirmuoju - juk tokios pačios(jei toliau nieko nesusikursime) sutikti neįmanoma. Moterys, kaip gėlės - skirtingų įnorių, skirtingų spalvų, skirtingų aromatų, skirtingų žiedų - nevisos mielos vien todėl, kad gėlės, viena graži žiedais - skaudi kvapu, kita graži spalva, bet opi ir etc., tačiau nesigrožėt jomis, tik mūsų pačių praradimas.

"Buti dviese ir jaustis vienisam nera nieko baisiau." sutinku , tačiau savo nuomonę apie vienišumą jau esu išsakęs, pradėkim nuo savęs, kai būdami vieni, nesijausim vieniši, tada ir priekaištai aplinkiniams išnyks.

Kažkas vėlgi kalbėjo apie išsibarstymus o kam gi? Ar yra išvis toks dalykas ir kuo jis pasireiškia? Yra šiaip jau toks vienos iš senųjų civilizacijų genčių mitas, nepamenu tiksliai, bet principe - kasdienis sąveikavimas su kitais žmonėmis mus turtina, o emocinis teigiamas nusiteikimas mūsų atžvilgiu formuoja jungtį, kuri netik juos sieja, bet ir teikia dvasinių jėgų.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/01/17 18:55:27 18:55:27

[. Nes ir kritika is jo lupu mano adresu nuolatine. O kritikuoja mane tik todel kad as ji kritikuoju. Bet as uz reikala, o jis tik todel kad ji kazkoks bicas pamoke, jei tave kritikuoja, tu atgal, kaip veidrodis buk![/quote]
Ar jūs kritikuojate vienas kitą, ar aptariate konkretų poelgį. Tai yra didelis skirtumas. Nesiliaujanti kritika dėl įvairiausių smulkmenų atstumia žmogų, padaro jį amžinu niurgliu ir nepatenkintu. Na, o jei pas jus varžytuvės - tu man, aš tau, tai vėl klausimas ar tas kažkuriai pusei nepabos

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 18:56:44 18:56:44

Autore, eik pistis su Deepsorrow, jis tau ir švelnumą parodys, ir bb į ausį įkiš ir dar inkapsuliuotų rožių ryte paliks. Ištratins ir psio:D One night standinis jis. O šitas vyras, apie kurį taip "poetizuotai piktai" kalbi, bus su tavim, kai apsirgs tavo artimieji, jis važiuos tavo automobilio atkapstyti iš pusnies 12ą valandą nakties, jis sutaisys kraną tavo namuose, sukas tau lysvę ir t.t.. Vaikeli, vaikeli, vyrai dažnai rodo meilę rūpindamiesi buitimi, tavo finasine gerove ir t.t. O tu ką? Svaigsti apie deguonį. Eik deginkis su Deepsorrow, galesi paskui žliumbt, kai papis ir paliks. bus h2 + o2 - visas sprogimas DD

Svečias:
deepsorrow:

Gerai paaiskinai, Deepsorrow, kaip brandus vyras . Taip, dare jis del manes menkesnius dalykus. Bet zinokite, vyrai, moterims reikia jusu prisilietimu, svelnumo, apkabinimu, ir jei to nera, persasi mintis kad esu jam nereikalinga. Man nesuprantama mintis kaip vyras gali nenoreti prie mylimos moters prisiliesti (ne del sekso). Taip ir mirsta meile is moters puses. Man su jo nebegera. Nes ir kritika is jo lupu mano adresu nuolatine. O kritikuoja mane tik todel kad as ji kritikuoju. Bet as uz reikala, o jis tik todel kad ji kazkoks bicas pamoke, jei tave kritikuoja, tu atgal, kaip veidrodis buk!

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 19:03:27 19:03:27

Autore, eik pistis su Deepsorrow, jis tau ir švelnumą parodys, ir bb į ausį įkiš ir dar inkapsuliuotų rožių ryte paliks. Ištratins ir psio:D One night standinis jis. O šitas vyras, apie kurį taip "poetizuotai piktai" kalbi, bus su tavim, kai apsirgs tavo artimieji, jis važiuos tavo automobilio atkapstyti iš pusnies 12ą valandą nakties, jis sutaisys kraną tavo namuose, sukas tau lysvę ir t.t.. Vaikeli, vaikeli, vyrai dažnai rodo meilę rūpindamiesi buitimi, tavo finasine gerove ir t.t. O tu ką? Svaigsti apie deguonį. Eik deginkis su Deepsorrow, galesi paskui žliumbt, kai papis ir paliks. bus h2 + o2 - visas sprogimas DD

OHO, kam čia taip negera?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume