2013/01/18 20:54:22 20:54:22
Be saibu: "
O tu ar esi be nuodemes?
Gal tau ja parodyti?
Va cia tavo puikybe ir reiskiasi, o ji tavo dievui didziausia nuodeme! Kaip gali mano nuodeme man rodyti? Ar tu dievas? As bent jau nelaikau saves zymiai geresne ir teisesne uz kitus. Nuodeme yra kai zmogus gyvena kancioje, nes niekam neskirta kenteti. Mano tikejimas kaip matai tobulesnis. Yra jame vietos ir dievui, tik ne tam baznytiniam seneliui. Nera nuodeme savo sutuoktiniui ar dtraugui pasakyti kas manes jame netenkina. As bent jau atvira su juo. Tik atvirumas gali isgelbeti santykius, o jei ir neisgelbsti, tai negaila tokiu netikusiu .
2013/01/18 21:03:05 21:03:05
[i:d1to5zu6]Kas išduoda, kad jis jūsų nemyli?
1. Jis susierzina bendraudamas su jumis. Atrodo, kad viskas ką jūs pasakote, jį erzina. Kartais jums net nieko nereikia pasakyti, vien pamatęs jus jis susierzina. Kad ir ką bedarytumėte, jis nėra laimingas. Jis nėra dėkingas už jūsų buvimą šalia. Jei vyras taip elgiasi, arba jis jūsų nemyli, arba yra pasimetęs gyvenime ir nežino, ko nori. Išsiaiškinti, kaip yra iš tikrųjų, galite tik su juo pasikalbėję.
- Jis nenori su jumis turėti fizinio kontakto ir tam nėra priežasties. Jam nepatinka, kai jį liečiate (juo labiau jis niekada neliečia jūsų) jis nenori jūsų bučiuoti. Seksas gali nedingti iš jūsų gyvenimo, bet jis nesistengia dėl jūsų – nebėra glamonių ir karštų bučinių. Vyras, kuris nemyli, jūsų tarsi nepastebi. Pavyzdžiui, šeimos susitikimuose ar vakarėlyje (jei jums pavyko įsisiūlyti eiti su juo!) jis niekada neatsisės šalia – juk jūs jo netraukiate.[/i:d1to5zu6]
http://zurnalas.darnipora.lt/kas-isduod ... -9953.html
O svečias, besiskundžianti nemeiliu vyru, gali būti teisi.
2013/01/18 21:06:20 21:06:20
Svečias:
Man jau taip pat kantrybe baigesi aiskinti, bet zmogui nedaeina, ka padarysi pasitaiko.
Mergele Lelijele, ne pagal savo poreikius ieskok vyro, o tokio su kuriuo jusu bendri interesai jus labiau suartintu nei jusu asmeniniai skirtu.
Kita vertus, jei galva durna kencia šikna. Gal tikrai tau geriau butu susirast toki vyra, kaip Elo Bandzio kaimynas Dzefersonas
Oi tu toks protingas svecias, lenkiu savo durna galva ir sikna pries tave
2013/01/18 21:08:58 21:08:58
Lady-scorpio:
Mergele Lelijele, ne pagal savo poreikius ieskok vyro, o tokio su kuriuo jusu bendri interesai jus labiau suartintu nei jusu asmeniniai skirtu.
Būtent.[/quote]
Poreikiai pr bendri interesai man cia sinonimai, tik bendri interesai placiau apima.
2013/01/18 21:40:09 21:40:09
Svečias: Svečias:
Man jau taip pat kantrybe baigesi aiskinti, bet zmogui nedaeina, ka padarysi pasitaiko.
Kita vertus, jei galva durna kencia šikna. Gal tikrai tau geriau butu susirast toki vyra, kaip Elo Bandzio kaimynas Dzefersonas
Oi tu toks protingas svecias, lenkiu savo durna galva ir sikna pries tave
Nesilenk taip, dar nesusilaikys, susigundys
2013/01/18 21:51:01 21:51:01
Svečias: [
O svečias, besiskundžianti nemeiliu vyru, gali būti teisi.
gali buti. Gali buti ir ne. Ir daug tam priezasciu. Gali buti ir taip.
[url:6qtqj0f5]http://www.delfi.lt/news/daily/Health/kaip-padeti-vyrui-isgyventi-vidutinio-amziaus-krize.d?id=60359281[/url:6qtqj0f5]
2013/01/19 09:09:19 09:09:19
Svečias: Be saibu: "
O tu ar esi be nuodemes?
Gal tau ja parodyti?
Va cia tavo puikybe ir reiskiasi, o ji tavo dievui didziausia nuodeme! Kaip gali mano nuodeme man rodyti? Ar tu dievas? As bent jau nelaikau saves zymiai geresne ir teisesne uz kitus. Nuodeme yra kai zmogus gyvena kancioje, nes niekam neskirta kenteti. Mano tikejimas kaip matai tobulesnis. Yra jame vietos ir dievui, tik ne tam baznytiniam seneliui. Nera nuodeme savo sutuoktiniui ar dtraugui pasakyti kas manes jame netenkina. As bent jau atvira su juo. Tik atvirumas gali isgelbeti santykius, o jei ir neisgelbsti, tai negaila tokiu netikusiu .
Skaiciau.
Susilaikysiu nuo komentaro.
2013/01/19 09:39:57 09:39:57
Ar gali Dievas sukurti toki akmeni kurio pats nesugebetu pakelti?
Taip, ir tas akmuo yra zmogus.
Niekas negali padeti zmogui, jei jis pats nenori, kad jam padetu.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume