Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → VIENISOS

VIENISOS

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 21:38:20 21:38:20

"Tavo dievas, zmogau, sako neteisk ir nespresk per greitai. Is tavo karstu ir skubotu isvadu ivairiose temose padariau isvada kad nenusvites tu, o priesingai dal ilgai ilgai ieskoti tau tikro gerumo ir meiles. Neveltui kazkas yra pasakes, kad eiti i baznycia melstis reikia tik nuodemingiems. Na, atleiskit, supraskit kaip norit. Man jau gana to judosiskumo."

O tu ar esi be nuodemes?
Gal tau ja parodyti?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/01/17 23:17:11 23:17:11

Svečias:
Knygos pavadinimas Zavingoji? Ne, nesakiau as jam kad neprotingas, tik sakiau kad saltas ir nemylintis atrodo. Norus ne karta sakiau, bet veltui, jam to nereikia, bet megsta kartais is manes svelnuma patirti. Bet zaidimas i vienus vartus man neidomus. Pastebejau kad Deepsorrow -ui kazkas cia pavydi, nes pila ant jo kazkokias pamazgas. Protingi visada kliuva ne tokiems protingiems.
Taip Zavingoji.
Na tu pavarai. Dabar as tau sakau, kad TU ESI SALTA IR NE MYLINTI be to ir vakarienes nemoki gaminti.
Vertini zmogu ar supranti? Minusus dedi. Darai is jo blogieti kaip pati nori silumos. Pati sau piesi neigiama paveiksla, o tikiesi gero.
Kosmaras.

Pamazgos sitame puslapyje ne naujiena. Pati ka tik ispylei.

Svečias: Keistas tu, zmogau . Buvau jam labai svelni ir mylinti. Ar zinai ka jis padare? Atstume mane kai ji apkabinau pasakes kad atnesciau kazka is kito kambario... Nuo to laiko stengiuosi daugiau nebelisti su svelnumu, o laukti kada jam uzeis noras. O del vakarienes irgi smagus prisiminimas. Pati pirkau, pagaminau ir visai trupuciuka prridege ta mesyte. Sulaukiau ziaurios kritikos, kad ruosiau be meiles, kad neatidi...
Zodziu, aciu tau, keistas zmogau. Dabar suvokiau kad bendravau tuos metus su ypata, kuris apskritai nezino kas yra meile. O jei paskaitytum mano rasyta kitoj temoj, dar suzinotum, kad jis norejo kad nuomociausi buta ar kambari is savo min. algos, o jis tik svecias butu uzsukantis skaniai pavalgyti ir...
Tavo dievas, zmogau, sako neteisk ir nespresk per greitai. Is tavo karstu ir skubotu isvadu ivairiose temose padariau isvada kad nenusvites tu, o priesingai dal ilgai ilgai ieskoti tau tikro gerumo ir meiles. Neveltui kazkas yra pasakes, kad eiti i baznycia melstis reikia tik nuodemingiems. Na, atleiskit, supraskit kaip norit. Man jau gana to judosiskumo.

Pliekiatės vėl, o kam? Gana jau Seime, tų skalikų, "gatavų viens kitam perkąst gerklę". Visi iš nuodėmės prasidėję ir su ja gimę išimčių nėra. Mmm mūsų klasikas Erlickas šmaikščiai pašiepia - sako kad, kvailą ir bažnyčioj muša - todėl dažnai einu pasitikrint

Nesipykit ir nesikandžiokite, kam to reikia.

Virtualu tai prie esmės prisikast sunku, patart išvis būtų šališka.PVZ "be pinigeliu" mane laiko Narcizu, katras apart savęs nieko nemyli, "paranoja" - one night stand'u ir savo laisvą laiką skiria darbui su "srutom". Kitaip sakant viskas priklauso nuo mūsų požiūrio ir nuomonės.
Mes negyvename su tuo žmogum, ne mums sprendimus priimti - be pinigeliu gal ir teisingai sakė, susirašyk - žiūrėk logiškai verta ar ne galvok vieną, trečią, devintą kartą paskui kirpk, o gal ir tai pasirodys nereikalinga.
Įsipareigojusio vyro išraiška yra, tik pažiūrėk atidžiau, vyrai tai parodo lygiai taip pat sudėtingai, kaip ir moterys, gal net sudėtingiau.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 23:39:52 23:39:52

del narcizo, as tau tai sakiau?
- one night stand'u ir sito as nesakiau!
Zmogau tu galvoji ka as galvoju, tai i niekur nenuves.

Visu pirma reiktu blaiviai pasiziureti i diskusija kuria isprovokavo mano parasytas komentaras apie kepsni. I ka tai virto. Sugretinti su esamu santykiu ir tuomet taps daug aiskiau.
Svarbu tai pamatyti.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/18 07:47:04 07:47:04

Svečias:
deepsorrow: gal saikas visur svarbu, laikas ir vieta - nepradėsi po keleto valandų nesimatymo elgtis taip lyg metų metus išsiskyrę buvome ar lyg paskutinį kartą susitinkam.

O po savaites nesimatymo? ar 2 savaiciu? Saikas ir man priimtinas, bet jei to beveik visai nera, kaip tada?
Na, dabar man po biski aiskeja situacija. Yra ir tokiu vyru, kuriems nesinori rodyti to svelnumo. Jie tingi galbut, ar nemano kad tai svarbu. Bet zinau kad yra ir kitokiu vyru. Gal neverta vienam kito kankinti ir geriau issiskirus susirasti pagal savo poreikius vyra? Kas liecia moteri, tai jam labai sunku bus rasti tokia salta, abejinga, koks jis pats.

Man jau taip pat kantrybe baigesi aiskinti, bet zmogui nedaeina, ka padarysi pasitaiko.
Mergele Lelijele, ne pagal savo poreikius ieskok vyro, o tokio su kuriuo jusu bendri interesai jus labiau suartintu nei jusu asmeniniai skirtu.
Kita vertus, jei galva durna kencia šikna. Gal tikrai tau geriau butu susirast toki vyra, kaip Elo Bandzio kaimynas Dzefersonas

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/01/18 08:04:38 08:04:38

Svečias:
Svečias: As ir psichologija naujame numeryje yra visas straipsni, internete jo dar nera. Neperasinesiu

Fenomenali atmintis

Nea. Visas kalnas guli visokiu. Nori paskaityti?[/quote]
Na, kad ir čia:
Man patinka skaityti, apie kokius kalnus klausi

Iš tiesų, virtualiam bendravime iki esmės kartai sudėtingiau, skirtingi suvokimai, charakteriai, kalbėjimo maniera Todėl kartais su žodžiais, kaip su vantom.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/01/18 08:24:09 08:24:09

Svečias:
Svečias:
deepsorrow: gal saikas visur svarbu, laikas ir vieta - nepradėsi po keleto valandų nesimatymo elgtis taip lyg metų metus išsiskyrę buvome ar lyg paskutinį kartą susitinkam.

O po savaites nesimatymo? ar 2 savaiciu? Saikas ir man priimtinas, bet jei to beveik visai nera, kaip tada?
Na, dabar man po biski aiskeja situacija. Yra ir tokiu vyru, kuriems nesinori rodyti to svelnumo. Jie tingi galbut, ar nemano kad tai svarbu. Bet zinau kad yra ir kitokiu vyru. Gal neverta vienam kito kankinti ir geriau issiskirus susirasti pagal savo poreikius vyra? Kas liecia moteri, tai jam labai sunku bus rasti tokia salta, abejinga, koks jis pats.

Mergele Lelijele, ne pagal savo poreikius ieskok vyro, o tokio su kuriuo jusu bendri interesai jus labiau suartintu nei jusu asmeniniai skirtu.

Būtent.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/18 09:01:33 09:01:33

Kaip tycia uztikau soc. tinkluose siai temai manau kaip tik.

Как много тех, с кем можно лечь в постель,
Как мало тех, с кем хочется проснуться,
И утром, расставаясь, улыбнуться,
И целый день , волнуясь ждать вестей.

Как много тех, с кем можно просто жить,
Пить утром кофе, говорить и спорить...
С кем можно ездить отдыхать на море,
И, как положено - и в радости, и в горе
Быть рядом... Но при этом не любить...

Как мало тех, с кем можно помолчать,
Кто понимает с полуслова, с полувзгляда,
Кому не жалко год за годом отдавать,
И за кого ты сможешь, как награду,
Любую боль, любую казнь принять...

Вот так и вьётся эта канитель -
Легко встречаются, без боли расстаются...
Все потому, что много тех, с кем можно лечь в постель.
Все потому, что мало тех, с кем хочется проснуться.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/18 09:12:45 09:12:45

(:

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/18 09:17:54 09:17:54

Labai gražu, perskaičiau su šypsena

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/18 09:38:12 09:38:12

Ir dar

Я ничего не имею против приключений, и ничего — против любви. И меньше всего — против тех, которые дают нам немного тепла, когда мы в пути. Может быть, я немножко против нас самих. Потому что мы берем, а взамен можем дать очень немногое…

Ремарк

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume