Svečias:
Knygos pavadinimas Zavingoji? Ne, nesakiau as jam kad neprotingas, tik sakiau kad saltas ir nemylintis atrodo. Norus ne karta sakiau, bet veltui, jam to nereikia, bet megsta kartais is manes svelnuma patirti. Bet zaidimas i vienus vartus man neidomus. Pastebejau kad Deepsorrow -ui kazkas cia pavydi, nes pila ant jo kazkokias pamazgas. Protingi visada kliuva ne tokiems protingiems.
Taip Zavingoji.
Na tu pavarai. Dabar as tau sakau, kad TU ESI SALTA IR NE MYLINTI be to ir vakarienes nemoki gaminti.
Vertini zmogu ar supranti? Minusus dedi. Darai is jo blogieti kaip pati nori silumos. Pati sau piesi neigiama paveiksla, o tikiesi gero.
Kosmaras.
Pamazgos sitame puslapyje ne naujiena. Pati ka tik ispylei.
Svečias: Keistas tu, zmogau . Buvau jam labai svelni ir mylinti. Ar zinai ka jis padare? Atstume mane kai ji apkabinau pasakes kad atnesciau kazka is kito kambario... Nuo to laiko stengiuosi daugiau nebelisti su svelnumu, o laukti kada jam uzeis noras. O del vakarienes irgi smagus prisiminimas. Pati pirkau, pagaminau ir visai trupuciuka prridege ta mesyte. Sulaukiau ziaurios kritikos, kad ruosiau be meiles, kad neatidi...
Zodziu, aciu tau, keistas zmogau. Dabar suvokiau kad bendravau tuos metus su ypata, kuris apskritai nezino kas yra meile. O jei paskaitytum mano rasyta kitoj temoj, dar suzinotum, kad jis norejo kad nuomociausi buta ar kambari is savo min. algos, o jis tik svecias butu uzsukantis skaniai pavalgyti ir...
Tavo dievas, zmogau, sako neteisk ir nespresk per greitai. Is tavo karstu ir skubotu isvadu ivairiose temose padariau isvada kad nenusvites tu, o priesingai dal ilgai ilgai ieskoti tau tikro gerumo ir meiles. Neveltui kazkas yra pasakes, kad eiti i baznycia melstis reikia tik nuodemingiems. Na, atleiskit, supraskit kaip norit. Man jau gana to judosiskumo.
Pliekiatės vėl, o kam? Gana jau Seime, tų skalikų, "gatavų viens kitam perkąst gerklę". Visi iš nuodėmės prasidėję ir su ja gimę išimčių nėra. Mmm mūsų klasikas Erlickas šmaikščiai pašiepia - sako kad, kvailą ir bažnyčioj muša - todėl dažnai einu pasitikrint
Nesipykit ir nesikandžiokite, kam to reikia.
Virtualu tai prie esmės prisikast sunku, patart išvis būtų šališka.PVZ "be pinigeliu" mane laiko Narcizu, katras apart savęs nieko nemyli, "paranoja" - one night stand'u ir savo laisvą laiką skiria darbui su "srutom". Kitaip sakant viskas priklauso nuo mūsų požiūrio ir nuomonės.
Mes negyvename su tuo žmogum, ne mums sprendimus priimti - be pinigeliu gal ir teisingai sakė, susirašyk - žiūrėk logiškai verta ar ne galvok vieną, trečią, devintą kartą paskui kirpk, o gal ir tai pasirodys nereikalinga.
Įsipareigojusio vyro išraiška yra, tik pažiūrėk atidžiau, vyrai tai parodo lygiai taip pat sudėtingai, kaip ir moterys, gal net sudėtingiau.