Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → VIENISOS

VIENISOS

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 20:26:57 20:26:57

Taip taip taip.

" Gerai, pasakysiu kitaip - gal tiesiog nuolat kartu būnant jis pasiskirsto, ne vien į jus, bet ir į jūsų gerbūvį ar vaikus. Manau nelabai reiktų tikėtis kažko tokio labai išskirtinio, kaip merginimo ar "medaus" laikotarpiu, kada dėmesys visiškai sukoncentruotas į jus, juk tuo metu nebūnate pastoviai drauge, todėl kai tik tam yra proga, stengiamės išjausti ir parodyti viską. "

Braliukas, 75% bendradarbiu sedi virsvalandzius, kad namo nevaziuoti. Vyrai tevais tampa ne tada kai ju zmonos pagimdo.
" todėl kai tik tam yra proga, stengiamės išjausti ir parodyti viską."
Taip, vakare yra tam proga. susitikti lovoje....

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 20:36:56 20:36:56

Motera.

Susirask straipsnius kaip reik bendrauti. Kaip sakyti savo norus.
Kaltinimais ir kritikom nieko nepasieksi.
Yra knyga, Zavingoji. Pades susiprast.

Pasakykit savo vyrams, kad jis neprotingas tai tas pats kas jum pasakytu jog negrazi.

As ir psichologija naujame numeryje yra visas straipsni, internete jo dar nera. Neperasinesiu

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 20:43:20 20:43:20

Svečias:
Svečias: Autore, eik pistis su Deepsorrow, jis tau ir švelnumą parodys, ir bb į ausį įkiš ir dar inkapsuliuotų rožių ryte paliks. Ištratins ir psio:D One night standinis jis. O šitas vyras, apie kurį taip "poetizuotai piktai" kalbi, bus su tavim, kai apsirgs tavo artimieji, jis važiuos tavo automobilio atkapstyti iš pusnies 12ą valandą nakties, jis sutaisys kraną tavo namuose, sukas tau lysvę ir t.t.. Vaikeli, vaikeli, vyrai dažnai rodo meilę rūpindamiesi buitimi, tavo finasine gerove ir t.t. O tu ką? Svaigsti apie deguonį. Eik deginkis su Deepsorrow, galesi paskui žliumbt, kai papis ir paliks. bus h2 + o2 - visas sprogimas DD

pasirodo ir čia yra blaiviai realiai mąstančių, su liuks jumoro doze (nors ir juodoka). Ot smagiai pasijuokiau. Tiesiai į dešimtuką. Tikrai pasiuntei tokį su tokia taikliai (svarbiausiai vienas kitą supranta) .

Lb kvaila

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 20:49:26 20:49:26

Be saibu: Motera.

Susirask straipsnius kaip reik bendrauti. Kaip sakyti savo norus.
Kaltinimais ir kritikom nieko nepasieksi.
Yra knyga, Zavingoji. Pades susiprast.

Pasakykit savo vyrams, kad jis neprotingas tai tas pats kas jum pasakytu jog negrazi.

As ir psichologija naujame numeryje yra visas straipsni, internete jo dar nera. Neperasinesiu

Knygos pavadinimas Zavingoji? Ne, nesakiau as jam kad neprotingas, tik sakiau kad saltas ir nemylintis atrodo. Norus ne karta sakiau, bet veltui, jam to nereikia, bet megsta kartais is manes svelnuma patirti. Bet zaidimas i vienus vartus man neidomus. Pastebejau kad Deepsorrow -ui kazkas cia pavydi, nes pila ant jo kazkokias pamazgas. Protingi visada kliuva ne tokiems protingiems.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 20:58:59 20:58:59

Svečias:

Knygos pavadinimas Zavingoji? Ne, nesakiau as jam kad neprotingas, tik sakiau kad saltas ir nemylintis atrodo. Norus ne karta sakiau, bet veltui, jam to nereikia, bet megsta kartais is manes svelnuma patirti. Bet zaidimas i vienus vartus man neidomus. Pastebejau kad Deepsorrow -ui kazkas cia pavydi, nes pila ant jo kazkokias pamazgas. Protingi visada kliuva ne tokiems protingiems.

Taip Zavingoji.
Na tu pavarai. Dabar as tau sakau, kad TU ESI SALTA IR NE MYLINTI be to ir vakarienes nemoki gaminti.
Vertini zmogu ar supranti? Minusus dedi. Darai is jo blogieti kaip pati nori silumos. Pati sau piesi neigiama paveiksla, o tikiesi gero.
Kosmaras.

Pamazgos sitame puslapyje ne naujiena. Pati ka tik ispylei.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/01/17 21:02:59 21:02:59

Nepatogu man is mobilaus.
Ivesk googleje: vienaskaitos pirmuoju asmeniu.
Taip susirasi straipsnius.
Kai atguls minetas straipsnis, ikelsiu i tema tai apie ka nekalbejo musu tevai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 21:07:59 21:07:59

As ir psichologija naujame numeryje yra visas straipsni, internete jo dar nera. Neperasinesiu [/quote]
Fenomenali atmintis

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 21:10:06 21:10:06

Be saibu:
Svečias:

Taip Zavingoji.
Na tu pavarai. Dabar as tau sakau, kad TU ESI SALTA IR NE MYLINTI be to ir vakarienes nemoki gaminti.
Vertini zmogu ar supranti? Minusus dedi. Darai is jo blogieti kaip pati nori silumos. Pati sau piesi neigiama paveiksla, o tikiesi gero.
Kosmaras.

Pamazgos sitame puslapyje ne naujiena. Pati ka tik ispylei.

Keistas tu, zmogau . Buvau jam labai svelni ir mylinti. Ar zinai ka jis padare? Atstume mane kai ji apkabinau pasakes kad atnesciau kazka is kito kambario... Nuo to laiko stengiuosi daugiau nebelisti su svelnumu, o laukti kada jam uzeis noras. O del vakarienes irgi smagus prisiminimas. Pati pirkau, pagaminau ir visai trupuciuka prridege ta mesyte. Sulaukiau ziaurios kritikos, kad ruosiau be meiles, kad neatidi...
Zodziu, aciu tau, keistas zmogau. Dabar suvokiau kad bendravau tuos metus su ypata, kuris apskritai nezino kas yra meile. O jei paskaitytum mano rasyta kitoj temoj, dar suzinotum, kad jis norejo kad nuomociausi buta ar kambari is savo min. algos, o jis tik svecias butu uzsukantis skaniai pavalgyti ir...
Tavo dievas, zmogau, sako neteisk ir nespresk per greitai. Is tavo karstu ir skubotu isvadu ivairiose temose padariau isvada kad nenusvites tu, o priesingai dal ilgai ilgai ieskoti tau tikro gerumo ir meiles. Neveltui kazkas yra pasakes, kad eiti i baznycia melstis reikia tik nuodemingiems. Na, atleiskit, supraskit kaip norit. Man jau gana to judosiskumo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 21:32:07 21:32:07

Vaitoji tu motera su tuo vyru ir tampaisi.
Pades tau dabar jei kalbesiu kokia esi vargse?
Nera ir piliules jokios?
Neturiu ir patarimu(niekas ju neturi)

Nepriimk asmeniskai apie tas vakarienes. Ir uzsipuolei dabar jau ir mane vertini.
Niekur as taves neteisiau nei smerkiau. Pateikiau pvz i tavo jautrias vietas.
Taip judu vienas kitam barstot.

Ne Dievas cia kaltas, o pati.
"Dabar suvokiau kad bendravau tuos metus su ypata"

susirasyk viskas ko nori ant popieriaus lapo pomsavaites atsiversk. Daryk isvadas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 21:33:36 21:33:36

Svečias: As ir psichologija naujame numeryje yra visas straipsni, internete jo dar nera. Neperasinesiu

Fenomenali atmintis [/quote]
Nea. Visas kalnas guli visokiu. Nori paskaityti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume