Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → VIENISOS

VIENISOS

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 10:04:29 10:04:29

Svečias:
Svečias: "Tu niekada nedovanojai man gėlių ir aš pamažu pripratau gyventi be jų aromato. Tu niekada nesakei man ,,Aš myliu tave” ir aš pripratau prie to,kad žodžiai nereikalingi. Tu niekada nelydėjai manęs namo,tamsiomis gatvėmis ir aš pripratau,vakarais po jas klaidžioti viena. Tu niekada neprisimindavai mudviem svarbių datų ir aš pati pamažu pamiršau jas. Tu niekada nepalaikydavai manęs sunkiomis akimirkomis ir aš išmokau būti stipri. Tu niekada nebūdavai su manimi per šventes ir aš išmokau jų nepastebėti. Tu niekada neištarei ,,Aš pasiilgau” ir aš išmokau nepastebėt laiko. Tu niekada nekuždėjai man komplimentų ir aš pamiršau jų grožį. Tu niekada nekalbėdavai apie mūsų ateitį ir aš gyvenau tik praeitimi. Tu niekada nešluostei man ašarų nuo skruostų ir aš pripratau verkti vienatvėje. Tu niekada..Tu niekada nebuvai tomis trapiomis gyvenimo akimirkomis,kai man tavęs taip beprotiškai reikėjo. Niekada.. Niekada nebuvai tuo žmogumi,kurio man taip reikėjo."(nežinomo autoriaus)

to zmogaus ir negalejo but, nes tai tik apsiseilejusios vistos fantazija.

stebuklų nebūna..eik geriau vyrui valgit daryt ir marškinius lygint nesamonių nerašius

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 10:24:16 10:24:16

be saibu:
Svečias:

Ir kodėl?

Ps ne mano tas komentaras

Todel, kad tai tik emocijos, priekaistai zmogui, kurio niekada nebuvo, arba pasiteisinimas.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 10:33:38 10:33:38

Svečias:
be saibu:
Svečias:

Ir kodėl?

Todel, kad tai tik emocijos, priekaistai zmogui, kurio niekada nebuvo, arba pasiteisinimas.

Taip, tokio nebuvo
Tačiau vieną kartą,per Vėlines, gavau chrizantemų puokštę ir tada supratau, kad mirus Rimtai, šiandien pačiai juokas ima, gyvenimo anekdotai..

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 10:42:29 10:42:29

Bet vis tik geriau kai supranti, kad esi mirus nei kai esi mirus, bet to nesupranti

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 10:49:40 10:49:40

Svečias: Bet vis tik geriau kai supranti, kad esi mirus nei kai esi mirus, bet to nesupranti

Geriau
Taip kad kartais vertą į viską pažvelgti su jumoru ir suprasti, kad kol esame gyvi - gyvenimas nuostabus

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 11:00:46 11:00:46

Svečias:
be saibu:
Svečias:

Ir kodėl?

Taip suprantu, kad emocijos tai nėra tikra?

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 12:02:06 12:02:06

Kodel taip manai? Budistu vienuolis ar jogas atsiskyrelis pasakytu, kad viskas yra netikra, net ir tu pats. Bet paprastas zmogus gyvena materialu gyvenima ir atsizvelgiant i tai turi atitinkamai elgtis. O emociju neigimas ne pats geriausias budas ju isvengti. Emocijos leidzia protui susikurti nuomone apie ji supanti pasauli. Kuo stipresnes emocijos, tuo labiau iaudrina prota ir atvirksciai. Tiesiog reikia suprasti, kad jos yra tavo dalis , jas priimti ir ismokti jas kontroliuoti. Moters emocijos visada stipresnes uz vyriskas, nes ju protas ne toks koncentruotas, kaip vyriskas, bet daugiau aprepiantis ir del to labiau imlus aplinkai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 12:37:44 12:37:44

Išsiaiškinom, kad emocijos yra tikra.
Dabar išsiaiškinkim iš kur žinai, kad žmogaus nebuvo?

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 14:28:12 14:28:12

"Emocijos leidzia protui susikurti nuomone apie ji supanti pasauli"
Ne visiems zmogai leidzia. Vieni ju aplamai nasupranta savo jausmu. Kaip pvz. Nezino kas tai yra vienatve. Nezino ka reiskia buti laimingu.
Buvau uzsukes i tema grupinis seksas, po to fistigas. Uzsuk, pats isitikinsi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/01/17 14:50:01 14:50:01

Svečias: Išsiaiškinom, kad emocijos yra tikra.
Dabar išsiaiškinkim iš kur žinai, kad žmogaus nebuvo?

O kam? Koks skirtumas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume