[img:2jpp1png]http://ru.fishki.net/picsw/012013/14/post/dem/dem-0020.jpg[/img:2jpp1png]

ieva
2013/01/16 14:21:34 14:21:34
[img:2jpp1png]http://ru.fishki.net/picsw/012013/14/post/dem/dem-0020.jpg[/img:2jpp1png]
ieva
2013/01/16 16:32:02 16:32:02
Deepsorrow, matau gaudaisi vienisume, tai gal gali man pasakyti savo nuomone, kodel as viena jauciuosi pakankamai neblogai, netgi buna kad puikiai, pakyletai. O su mylimu zmogumi mane apima daznas jausmas kad jis manes nemyli, pakankamai nerodo demesio, man visko stinga is jo, ir fizinio, ir dvasinio. Tada darausi priekabi, pikta, tada susikivircijame. Gal jis tikrai nemyli manes, tik slepia, o as jauciu? Su kitais vyrais to nejauciau. ar galima cia ka nors padaryti? jam apie tai sakiau, nereaguoja taip kaip man noretusi.
Svetlana
2013/01/16 16:43:40 16:43:40
Dabar turiu aš su kuo pasikalbėti.
Bet yra tokių kurie NETURI.[/quote]
Ačiū, Drauge už pasidalinimą. Neabejok, tam čia vieta. Vienas grūdas nukris ant uolų, kitas į tamsų mišką, o trečias į derlingą žemę. Dėl to verta sėti grūdus.
ieva
2013/01/16 21:10:52 21:10:52
Kaip tau noretusi. o kodel ne kaip jam noretusi? Tada jo nebemylesi?
ieva
2013/01/16 22:59:15 22:59:15
Deepsorrow, matau gaudaisi vienisume, tai gal gali man pasakyti savo nuomone, kodel as viena jauciuosi pakankamai neblogai, netgi buna kad puikiai, pakyletai. O su mylimu zmogumi mane apima daznas jausmas kad jis manes nemyli, pakankamai nerodo demesio, man visko stinga is jo, ir fizinio, ir dvasinio. Tada darausi priekabi, pikta, tada susikivircijame. Gal jis tikrai nemyli manes, tik slepia, o as jauciu? Su kitais vyrais to nejauciau. ar galima cia ka nors padaryti? jam apie tai sakiau, nereaguoja taip kaip man noretusi.[/quote]
Kaip tau noretusi. o kodel ne kaip jam noretusi? Tada jo nebemylesi?[/quote]
Klausimas buvo skirtas Deepsorrow, na gerai. Man noretusi jaustis su vyru gerai. Jei jam svarbu kaip jauciuosi, juk ir jo savijauta nuo mano gali priklausyti, tai manau jis turetu isiklausyti i tai, kas man kelia itampa santykiuose. Kaip tau patiktu, jei tavo partneris/e girtu kita vyra ar moteri, o taves niekada? Sedetu kaip kelmas ir ne karto per vakara neapkabintu, nepabuciuotu, svelnaus zodzio nepasakytu? Naturalu kad vienai man geriau. O kaip galima ilgiau myleti taip besielgianti zmogu jei jis taves nemyli? Tai jau ne meile, meile tik abipuse buna.
ieva
2013/01/17 07:55:32 07:55:32
Kaip tau noretusi. o kodel ne kaip jam noretusi? Tada jo nebemylesi?[/quote]
Klausimas buvo skirtas Deepsorrow, na gerai. Man noretusi jaustis su vyru gerai. Jei jam svarbu kaip jauciuosi, juk ir jo savijauta nuo mano gali priklausyti, tai manau jis turetu isiklausyti i tai, kas man kelia itampa santykiuose. Kaip tau patiktu, jei tavo partneris/e girtu kita vyra ar moteri, o taves niekada? Sedetu kaip kelmas ir ne karto per vakara neapkabintu, nepabuciuotu, svelnaus zodzio nepasakytu? Naturalu kad vienai man geriau. O kaip galima ilgiau myleti taip besielgianti zmogu jei jis taves nemyli? Tai jau ne meile, meile tik abipuse buna.[/quote]
Jei ilgai esat kartu, taip jau atsitinka. Galbut gaunasi toks uzburtas ratas pas jus. Tu siunti ir prie jo kabinejiesi nes jis nerodo tau demesio, o jis nerodo tau demesio nes urzgi ir pastoviai viskuom nepatenkinta.
ieva
2013/01/17 08:01:52 08:01:52
"Tu niekada nedovanojai man gėlių ir aš pamažu pripratau gyventi be jų aromato. Tu niekada nesakei man ,,Aš myliu tave” ir aš pripratau prie to,kad žodžiai nereikalingi. Tu niekada nelydėjai manęs namo,tamsiomis gatvėmis ir aš pripratau,vakarais po jas klaidžioti viena. Tu niekada neprisimindavai mudviem svarbių datų ir aš pati pamažu pamiršau jas. Tu niekada nepalaikydavai manęs sunkiomis akimirkomis ir aš išmokau būti stipri. Tu niekada nebūdavai su manimi per šventes ir aš išmokau jų nepastebėti. Tu niekada neištarei ,,Aš pasiilgau” ir aš išmokau nepastebėt laiko. Tu niekada nekuždėjai man komplimentų ir aš pamiršau jų grožį. Tu niekada nekalbėdavai apie mūsų ateitį ir aš gyvenau tik praeitimi. Tu niekada nešluostei man ašarų nuo skruostų ir aš pripratau verkti vienatvėje. Tu niekada..Tu niekada nebuvai tomis trapiomis gyvenimo akimirkomis,kai man tavęs taip beprotiškai reikėjo. Niekada.. Niekada nebuvai tuo žmogumi,kurio man taip reikėjo."(nežinomo autoriaus)
ieva
2013/01/17 09:27:14 09:27:14
Seksas ir vienisumas ,arba tiesiog pasidulkinkim. Tai kaip sportas ar masazas. Galima istepti vienas kita sokoladu ar medum ar dar kuom. Galima pribarstyti ziedlapiu ar uzdegti daugybe zvakiu, bet tai vistiek bus tik pasidulkinimas. Vienisumas visada bus ten , kur nera vietos meilei . Issibarsto tie, kurie dulkinasi. Tie kurie mylisi - dalinasi.
ieva
2013/01/17 09:36:56 09:36:56
to zmogaus ir negalejo but, nes tai tik apsiseilejusios vistos fantazija.
Be saibu
2013/01/17 09:59:21 09:59:21
Ir kodėl?
Ps ne mano tas komentaras