Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/03 09:12:12 09:12:12

Lelis Borgia: "Kaip Jūs jaustumėtės žinodamas, kad jei neteksite rankos, Jus paliks visi Jums brangūs žmonės?" - dėl šito tikrų draugų neprarandama, o netikri, žinoma, atpuola, bet gyvenimas ties tuo nesustoja. Nesustoja ties žmogaus mirtimi. Aš, jei netekčiau rankos, neprašyčiau žmonos, kad ir ji nusipjautų ranką. Jei mano lytinė potencija užgęstų, o ji su metais tikrai gęsta, nesiekčiau, kad ir ji prarastų gyvenimo geismą ir nebesimylėtų. Patikėkite, gyvenimą aš pažįstų patenkinamai gerai ir to pakanka man savo nuomonės pagrindimui.

Cha cha, tai analogiškai (kiek mano blondiniškas protas sugeba išmąstyti) - dėl potencijos praradimo tikros gyvenimo draugės neprarasi. O jei prarasi, žinosi, kad netikra.

Oi, Leliuk, daug tų pažįstančių gyvenimą, bet tas gyvenimas pažįstamas ne toks, koks yra, o koks pačiam atrodo. Aišku, visi mes kažkiek subjektyvūs.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 09:16:32 09:16:32

"O esmė yra manau tame, ko čia niekas nepaminėjo - papračiausiai jis manęs nemyli, aš jam reikalinga tik dėl patogesnio gyvenimo..." - manau, kad jūs esate arti tiesos. Tokie vyrai, kol stiprūs, jaučiasi visagaliais, o kai kas atsitinka ar pradingsta jėgos - tai pasipila putos iš burnos, kaip Stalinui 1941 metais. Tas pats ištinka ir kietus mafijoznikus, galvažudžius ir netikrus turčius ar tariamai galingus politikus, kai jie susiduria su keleriopai stipresne už juos jėga ar įkliuvę, susirgę, patyrę traumą apsimeta geruokšliais. Geru reikėjo būti iki to įvykio, iki tos nelaimės. Šiuo atveju iki ligos arba nelaimingo atsitikimo. Reikia turėti nors kiek sąžinės ir pagailėti šiuo atveju taip pat ir žmonos.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 09:18:50 09:18:50

Lady_scorpio:
Lelis Borgia: "Kaip Jūs jaustumėtės žinodamas, kad jei neteksite rankos, Jus paliks visi Jums brangūs žmonės?" - dėl šito tikrų draugų neprarandama, o netikri, žinoma, atpuola, bet gyvenimas ties tuo nesustoja. Nesustoja ties žmogaus mirtimi. Aš, jei netekčiau rankos, neprašyčiau žmonos, kad ir ji nusipjautų ranką. Jei mano lytinė potencija užgęstų, o ji su metais tikrai gęsta, nesiekčiau, kad ir ji prarastų gyvenimo geismą ir nebesimylėtų. Patikėkite, gyvenimą aš pažįstų patenkinamai gerai ir to pakanka man savo nuomonės pagrindimui.

Cha cha, tai analogiškai (kiek mano blondiniškas protas sugeba išmąstyti) - dėl potencijos praradimo tikros gyvenimo draugės neprarasi. O jei prarasi, žinosi, kad netikra.
Oi, Leliuk, daug tų pažįstančių gyvenimą, bet tas gyvenimas pažįstamas ne toks, koks yra, o koks pačiam atrodo. Aišku, visi mes kažkiek subjektyvūs.

Be abejo, kad ir kažkiek subjektyvūs, kitaip ir būti negali, bet gal čia nepradėsime logikos pradžiamokslio ar filosofijos įvado skaityti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 09:20:16 09:20:16

Ka mes cia svaigstam apie aukstas materijas?
Gyvenime visuomet reikia pirmiausia paisyti savo interesu, nes gyvenimas duotas tik vienas. Ir duotas tam ,kad gyventum, o ne aukotumeis. Ta prasme, gyvenimas duotas tau paciai, o ne ne tavo gyvenimas skirtas kitam zmogui. Yra tokiu kas jaucia pasaukima aukotis del kitu, bet tai vienetai. Jie pasauktieji.
As asmeniskai visuomet pagalvociau, ar verta ir ar mano auka ne per didele. Nesinoretu, kad pries mirti galvociau, kad nieko gero taip ir nemaciau ir kad manes paklaustu: "o kas taves to prase?"
Daznai zmones linke daryti tai, ko niekas is ju nepraso. Paskui jauciasi nusivyle, kad liko neivertinti.

L

1373 įrašai

2011/01/03 09:22:42 09:22:42

Zuika:
Lady_scorpio:
Zuika: [

Ne, brangioji, nereikia juo rūpintis tik todėl, kad jis Jums atsilygintų tuo pačiu, nereikia mylėti tik todėl, kad į meilę būtų atsilyginta meile (tai, apskirtai, beje, jau nebe meilė). Gal tada jau geriau jį palikite - palengvinsite jo dalią tuo, kad po kurio laiko beliks kęsti tik fizines kančias. O gal ir potencija sugrįš?

Apsvarstytas reikalas. Manau, kad jei aš jį palikčiau, jis visai palūžtų, nes yra silpnas, galbūt, net nusižudytų... dėl to kentėtų vaikai...
O esmė yra manau tame, ko čia niekas nepaminėjo - papračiausiai jis manęs nemyli, aš jam reikalinga tik dėl patogesnio gyvenimo...

Kodėl palūžtų, jei nemyli? Gal tik Jums taip atrodo, kad palūžtų. Beje, kodėl leidžiate jam jaustis silpnam?
Kalbėdama apie potencijos sugrįžimą ir turėjau galvoj nemeilę.

L

1373 įrašai

2011/01/03 09:24:18 09:24:18

Lelis Borgia:
Lady_scorpio:

Be abejo, kad ir kažkiek subjektyvūs, kitaip ir būti negali, bet gal čia nepradėsime logikos pradžiamokslio ar filosofijos įvado skaityti?

Neeeeee... Nesugebėčiau. Geriau jau gyvenimo pradžiamokslį.

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 09:25:46 09:25:46

Svečias: Ka mes cia svaigstam apie aukstas materijas?
Gyvenime visuomet reikia pirmiausia paisyti savo interesu, nes gyvenimas duotas tik vienas. Ir duotas tam ,kad gyventum, o ne aukotumeis. Ta prasme, gyvenimas duotas tau paciai, o ne ne tavo gyvenimas skirtas kitam zmogui. Yra tokiu kas jaucia pasaukima aukotis del kitu, bet tai vienetai. Jie pasauktieji.
As asmeniskai visuomet pagalvociau, ar verta ir ar mano auka ne per didele. Nesinoretu, kad pries mirti galvociau, kad nieko gero taip ir nemaciau ir kad manes paklaustu: "o kas taves to prase?"
Daznai zmones linke daryti tai, ko niekas is ju nepraso. Paskui jauciasi nusivyle, kad liko neivertinti.

Šiuo atveju iš manęs to tikimasi... o aš esu gana padorus žmogus...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 09:29:45 09:29:45

Svečias: Ka mes cia svaigstam apie aukstas materijas?

Aha . Kam svaigti ir mąstyti, geriau dulkinkimės.
Kol esi tik pats sau svarbiausias (nepašauktas), tai kitas ir yra tik savo malonumų tenkinimui, dirginimui, t.y. vartojimui. Požiūris į kitą žmogų kaip į daiktą. Sekuliarus vartotojiškas požiūrtis, kuris veda į užsidarymą ir depresiją. Man neįdomūs tokie žmonės ir su jais nemalonu būti. Gerai, kad yra ir kitokių žmonių, kitaip mąstančių.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 09:32:57 09:32:57

Filosofija ir yra išminties mokslas apie gyvenimą, meilę, kūrybą, estetiką, erotiką, aistrą, fiziką, moteris ir vyrus. Tai geras gyvenimo pradžiamokslis, kurį patartina pradėti skaityti kuo anksčiau, jei norima tapti mąstančiu žmogumi ir ką nors gero ne tik sau, bet ir pasauliui, savo Tėvynei nuveikti, o ne durnių volioti ar klijuoti, kaip tas su "kiaušais". Vyrų gyvenimo variklis ir yra moterys, muzika, vynas ir filosofija - viską apvainikuojanti karalienė. Tai ne vien "dziundzia" ar kriauklė, o kai kas daugiau - tai Išmintis, gyvenimo druska, vyro ir moters galia ir esmė, gyvenimo pagrindas. Tai žinios apie Visatą, gyvybę, apie gyvatą, jei senoviškai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 09:33:14 09:33:14

Lelis Borgia:
Tamsta esate tipiškas hedonistas - tiesiog mėgaujiesi čia savo dorybėmis ir netikra skaistybe. Kiaušinius deda vištos, o vyras turi sėklides, o moterys tą patį - tik aukščiau ir gerai paslėptą ir geriau apsaugotą nei pačio. Atrodo, kad tamsta dar neturite ir atjautos jausmo ir nesate pajėgus būti kilniaširdžiu - kilniadvasiu žmogumi, tikru vyru.

Kiek suprantu leliukas su aliziju suvokimu problemu turi O ko noreti ish elektriko apie psichologija (juo labiau apie sexualinio elgesio evoliucija ir esme) tik ish popsiniu zhurnaliuku begirdejusi. Uzsiaugink kiaushius, minkshtaklyni

PS Gal laisvalaikiu ir neuroshuntavimo operacijas atileki, visu galu meistre?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume