Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/06 19:47:37 19:47:37

Ne, Leliukai, klystat - priešingai, dabar ''Aš Tave myliu'' reiškia ''Davai, pasidulkinam.'' [/quote]
Žinai, žavioji Skorpione, aikštingoji doruokšle, esi protinga dama ir gerai žinai, kad kas daug šneka - tas mažai daro. Rinkis rimtą vyrą tylenį - bus daug veiksmo ir mažai kalbų. Aš tikrai nelinkęs dulkintis, bet meilės nevengiu, nes tebeturiu ilgesio jausmą. Kai buvau visai jaunas - tai tas ne juokais rūpėjo, bet tik su visais poetų ir kitų keistuolių pričendalais. O papildai būdavo panašūs į šį Goethe eilėraštuką:
Dem Schnee, dem Regen,
Dem Wind entgegen.
Glück ohne Ruh,
Immer zu! Immer zu!
Liebe, bist du!
Meine Ruh ist hin, mein Herz ist schwer;
Ich finde Sie nimmer und nimmermehr.
O Mädchen, Mädchen, wie lieb ich dich! Wie blickt dein Auge! Wie liebst du mich! - tad pirmyn į lovą, nesvarbu, kad tik virtualią.

Viešnia

V

281 įrašai

2011/01/07 08:41:40 08:41:40

Nu, nu, ką dar parašysi mums? Laukiam nebesulaukiam! Būtų gerai, jei ir išverstum.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/07 19:21:51 19:21:51

Lelis Borgia: Ne, Leliukai, klystat - priešingai, dabar ''Aš Tave myliu'' reiškia ''Davai, pasidulkinam.''

Žinai, žavioji Skorpione, aikštingoji doruokšle, esi protinga dama ir gerai žinai, kad kas daug šneka - tas mažai daro. Rinkis rimtą vyrą tylenį - bus daug veiksmo ir mažai kalbų. Aš tikrai nelinkęs dulkintis, bet meilės nevengiu, nes tebeturiu ilgesio jausmą. Kai buvau visai jaunas - tai tas ne juokais rūpėjo, bet tik su visais poetų ir kitų keistuolių pričendalais. O papildai būdavo panašūs į šį Goethe eilėraštuką:
Dem Schnee, dem Regen,
Dem Wind entgegen.
Glück ohne Ruh,
Immer zu! Immer zu!
Liebe, bist du!
Meine Ruh ist hin, mein Herz ist schwer;
Ich finde Sie nimmer und nimmermehr.
O Mädchen, Mädchen, wie lieb ich dich! Wie blickt dein Auge! Wie liebst du mich! - tad pirmyn į lovą, nesvarbu, kad tik virtualią.[/quote]
Dėkui, mano mielas, dėkui. Bet... toli gražu nesu protinga, nesu ir doruokšlė- man nesvetimos žemiškos aistros, tik turiu tvirtus moralinius principus ir du dievus - Meilę ir Tiesą, dėl ko gyvenime labai stabiliai jaučiuosi. Kur jau ten man... Toli man iki Jūsų, mielas meilės ambasadoriau, pasiryžęs meilės vardan padalinti save kelioms Lietuvos moterims.

Tylenis vyras - neblogai, bet nėr ir labai gerai. Mėgstu balansą, taigi turėtų pakakti ir kalbų, ir veiksmo.
Gražiai čia Jūs apie tą ilgesio jausmą...
O štai apie tą virtualią lovą nieko nesupratau.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 07:35:44 07:35:44

Na daug ir plačiai šia tema pridiskutuota... aš visgi rinkčiausi tą variantą, kad neiti į kairę. Bet čia tik mano nuomonė vėliau gal kitaip mąstysiu, bet perskaičius temos pavadinimą pirma mintis - "taip, tokie santykiai galimi". Nors vis tik vyrams sunkiau neiti į kairę nei moterims... moterys kažkaip turi ir kitų minčių, kad užglaistyti norą mylėtis...

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/30 08:39:45 08:39:45

VanillaSky: Na daug ir plačiai šia tema pridiskutuota... aš visgi rinkčiausi tą variantą, kad neiti į kairę. Bet čia tik mano nuomonė vėliau gal kitaip mąstysiu, bet perskaičius temos pavadinimą pirma mintis - "taip, tokie santykiai galimi". Nors vis tik vyrams sunkiau neiti į kairę nei moterims... moterys kažkaip turi ir kitų minčių, kad užglaistyti norą mylėtis...

O skaičiuoti moki? Kiek turėjai iš aritmetikos?

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 12:34:08 12:34:08

negi taip aiškiai matosi, kad mažai turėjau prisipažįstu - kalta

zinovas

Z

7 įrašai

2011/01/30 15:09:54 15:09:54

Suskaičiavus visus vyrus ir moteris aritmetiškai paaiškėja, kad vyrai ir moterys vienodai pasileidę, neištikimi ir ištvirkę.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume