Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/06 06:41:32 06:41:32

Protas ateina su metais arba metai ateina vieni. Nera cia ka mojuotis tais metais.
As apie trikampi kuriame prapuola visi laivai.

Moteris skorpionė

M

4 įrašai

2011/01/06 06:46:40 06:46:40

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: Protas ateina su metais arba metai ateina vieni. Nera cia ka mojuotis tais metais.
As apie trikampi kuriame prapuola visi laivai.

мои года, мое богатство...

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/06 07:31:54 07:31:54

Perkainuokit savuosius turtus, kol nevelu.

Moteris skorpionė

M

4 įrašai

2011/01/06 08:49:59 08:49:59

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: Perkainuokit savuosius turtus, kol nevelu.

Šitų dirbtinai neperkainuosi...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/06 17:41:20 17:41:20

Lelis Borgia: Dudki(doudki - dūdos)! Meilė ir pareiga - du skirtingi dalykai, dvi skirtingos sąvokos ir meilės suvokti, kaip pareigą neįmanoma. Šiuo metu meilė Lietuvoje atostogauja - ji yra iškeliavusi į šiltuosius kraštus.

O kaip Jūs suvokiate meilę? Ką talpina frazė ''Aš tave myliu'', Jūsų sakoma moteriai? Aš nesakiau, kad meilė yra tik pareiga, bet taip, tai yra ir pareiga - pažadas žmogui neapleisti. Ech, nukrypom čia į teorijas ir pliurpalus. Meilė nemėgsta žodžių. Meilė atima žadą.

Tai nuo kada čia meilė iš Lietuvos atostogų išvykus? Nereiktų savo kiemo tapatinti su Lietuva. Atleiskit...

L

1373 įrašai

2011/01/06 17:59:05 17:59:05

ugnelė.: Scorpe, pincipo ,,tu man, aš - tau'' neturi būti, nors.... meilė ir šeima paprastai griūva, kai viskas yra tik į vienus vartus.
Kur yra ta didžioji meilė, jei žmonės miega skirtinguose kambariuose?
Šalia sekso (jis čia turėtų būti gal ir ne pirmoje vietoje), pagaliau dar yra švelnumas, emocinis ryšys, apkabinimai, paguodimai, norai dalytis savo problemomis ir liūdesiais. Kur jie dabar?
Moteriai jų reikia gal net daugiau nei vyrui. Čia autorės atveju.
Jei vyras nebegali sekso atžvilgiu, ar neturėtų jis stengtis suteikti bent jau tą fizinį švelnumą, ne seksualinį kontaktą, kad tarp žmonių išliktų šiluma ir ryšys?
Toks nusiplovimas kas sau - tiesus kelias į ryšio baigtį.

Taip, Ugnele, ką ir kartoju - meilę ir šeimą laiko dviejų žmonių rankos. Ji turi būti puoselėjama dviejų žmonių pastangomis, o jei tie žmonės nesugebėjo kurstyti meilės židinio, ją prarado ir tapo svetimi, tai... ką tie du svetimi žmonės dar veikia po vienu stogu. Aš nesakiau, kad vyras neturėtų stengtis patenkinti savo moterį (sakiau, kad net visiškas impotentas gali patenkinti moterį, kad tai didesnė problema jam pačiam). Bet didžiausia šių žmonių problema - visai ne seksas, ką, atrodo, jau irgi sakiau.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/06 18:27:56 18:27:56

Lady_scorpio:
Lelis Borgia: Dudki(doudki - dūdos)! Meilė ir pareiga - du skirtingi dalykai, dvi skirtingos sąvokos ir meilės suvokti, kaip pareigą neįmanoma. Šiuo metu meilė Lietuvoje atostogauja - ji yra iškeliavusi į šiltuosius kraštus.

O kaip Jūs suvokiate meilę? Ką talpina frazė ''Aš tave myliu'', Jūsų sakoma moteriai? Aš nesakiau, kad meilė yra tik pareiga, bet taip, tai yra ir pareiga - pažadas žmogui neapleisti. Ech, nukrypom čia į teorijas ir pliurpalus. Meilė nemėgsta žodžių. Meilė atima žadą.
Tai nuo kada čia meilė iš Lietuvos atostogų išvykus? Nereiktų savo kiemo tapatinti su Lietuva. Atleiskit...

Dabar vietoj aš tave myliu sakoma: einam paseksuoti. Nežinojai?

L

1373 įrašai

2011/01/06 18:29:14 18:29:14

Moteris skorpionė:
Lady_scorpio: Va taip, Ugnele, ką ir norėjau pasakyti - žmonėms turi būti gera būti kartu. Negali būti čia prievartos, negali būti ''tu man privalai'', ''tavo pareiga'' etc. Pareiga turi eiti iš vidaus. [color=#FF0000:ay8k9hgf]Apskritai aš meilę pirmiausia suvokiu kaip pareigą. [/color:ay8k9hgf]O kai žmonės myli viens kitą, jie atranda ir išeitį, ir laimingi jaučiasi vien būdami kartu. Retai taip būna, bet žinau tikrai ne vieną pavyzdį.
Nesistengiau palaikyti nei vienos pusės (juo labiau karingai , tik išdėsčiau savo poziciją, kuri gal nebūtinai teisinga, bet man priimtina ir gera.
Ir vis tiek aš nesuprantu principo ''tu man - aš tau'' galiojimo šeimoje. Kaip tik dėl šio principo laikymosi daugelio porų santykiai nesusiklosto.Aš visad sakau, kad laiminga pora, kurioje partneriai vienas kitu rūpinasi labiau nei savimi. Tada ir abiem pasirūpinta , ir abu laimingi. Aišku, tas rūpinimasis neturi būti įkyrus. Žodžiu, žmonės turi jausti viens kitą.
Na, o jei vienas iš sutuoktinių įsitaiso meilužį, tai argi tai nėra partnerio palikimas, net jei jie ir toliau gyvena kartu.
[color=#FF0000:ay8k9hgf]Na, gal aš ir maksimalistė, bet iki šiol tas maksimalizmas pasiteisino. [/color:ay8k9hgf]Viskas, nebepliurpiu, lūžtu, kaip miego norisi. Labos nakties.

O kaip su ,,meilė trunka tris metus"? Meilės nebėr ir pareigos nebėr? Koks jūsų šeiminio gyvenimo stažas, mergaite skorpione? Mano - 23 metai, ir jis dar tęsiasi... Naivi jūs dar... Jei liksit maksimaliste, šeiminio gyvenimo stažas gali nesikeisti

O kodėl taip ilgai? Net trejus metus??? O aš sakau, kad tris dienas. Kai nėr pareigos - pažado kitam žmogui, tai ir meilės nėr. Mhm... Nepatinka man tas žodis ''stažas'' šiam kontekste, bet, kai pagalvoji, gal ir tinka - juk šeimos išsaugojimas - nuolatinis (ir nelengvas) darbas. Džiaugiuosi už Jus - 23 m. - tikrai nemažai, šiais laikais mažai kas tiek ''ištveria'' jau, deja... Mano ''stažas'' kiek kuklesnis, nesiruošiu čia detalizuoti, juolab būdama registruota narė. Beje, džiaugiuosi, kad šiam pasauly yra ir ''naivių'' vyrų. Dėl maksimalizmo... Na, gal ne visai tinkamą žodį čia pavartojau, bet dabar jau tingiu plačiau aiškinti. Na, aš negalėčiau meluoti nei sau, nei kitam ir nenorėčiau, kad man būtų meluojama. Be to, mėgstu kokybę, dėl kurios nebijau pasistengti.
Mhm... ir kaip čia virtualiuoju būdu sugebėjot nustatyti, kad aš vis dar (ir vėl?) mergaitė. Dėkui už analizus, atrodo, mano kaina nuotakų rinkoje kyla. Bėgu, pakoreguosiu anketą.

L

1373 įrašai

2011/01/06 18:32:00 18:32:00

Lelis Borgia:
Lady_scorpio:

Dabar vietoj aš tave myliu sakoma: einam paseksuoti. Nežinojai?

Ne, Leliukai, klystat - priešingai, dabar ''Aš Tave myliu'' reiškia ''Davai, pasidulkinam.''

Moteris skorpionė

M

4 įrašai

2011/01/06 18:44:33 18:44:33

Lady_scorpio: O kodėl taip ilgai? Net trejus metus??? O aš sakau, kad tris dienas. Kai nėr pareigos - pažado kitam žmogui, tai ir meilės nėr. Mhm... Nepatinka man tas žodis ''stažas'' šiam kontekste, bet, kai pagalvoji, gal ir tinka - juk šeimos išsaugojimas - nuolatinis (ir nelengvas) darbas. Džiaugiuosi už Jus - 23 m. - tikrai nemažai, šiais laikais mažai kas tiek ''ištveria'' jau, deja... Mano ''stažas'' kiek kuklesnis, nesiruošiu čia detalizuoti, juolab būdama registruota narė. Beje, džiaugiuosi, kad šiam pasauly yra ir ''naivių'' vyrų. Dėl maksimalizmo... Na, gal ne visai tinkamą žodį čia pavartojau, bet dabar jau tingiu plačiau aiškinti. Na, aš negalėčiau meluoti nei sau, nei kitam ir nenorėčiau, kad man būtų meluojama. Be to, mėgstu kokybę, dėl kurios nebijau pasistengti.
Mhm... ir kaip čia virtualiuoju būdu sugebėjot nustatyti, kad aš vis dar (ir vėl?) mergaitė. Dėkui už analizus, atrodo, mano kaina nuotakų rinkoje kyla. Bėgu, pakoreguosiu anketą.

Kadangi aš ,,Moteris skorpionė su 23 santuokinių metų stažu", o jūs pripažinot, kad jūsų santuokinio gyvenimo stažas tikrai kuklesnis, tai dėl įvertinimo ,,mergaitė" tikrai neverta pykti Jei mane kas nors dar taip pavadintų - visą dieną kaip ant sparnų skraidyčiau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume