Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 08:49:59 08:49:59

[quote="Svečias] Deja, tai "siuolaikines" hedonistines vartotojishkos visuomenes grimasos - perkama parduodama ne tik daiktai, bet ir zmones, bei santykiai tarp ju Ir visada atsiranda leleia borgijos, kurie tai racionalizuoti ir pateisnti bando - na kas chia tokio, jei ishdavei, nesilaikei zodzio, apgavai, sukchiavai + tai normalu, leliukai paaishkins - toks gyvenimas - vieni, mieloji Panele yra tik figuros Pablo zaidime, kiti bent bando patys zaisti - bet kuriu atveju pastangos ishsaugoti savigarba jau vertos pagarbos, negu desperatishkas svanaudishku pelgiu pateisinimo ieshkojimas, net ir su leliukiniu kunigeliu indulgencija:)[/quote]
Tai jūs visgi manote, kad fiziškai sergantis sutuoktinis, kuris, kaip minėjau, vis dar yra sveiko proto ir neturintis gydytojų nustatyto nedarbingumo, nebeturi jokių pareigų sutuoktinei? O sutuoktinė vis dar turi pareigą jį prižiūrėti ir juo visaip kitaip rūpintis.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 08:50:34 08:50:34

Lelis Borgia:
Deja, tai "siuolaikines" hedonistines vartotojishkos visuomenes grimasos - perkama parduodama ne tik daiktai, bet ir zmones, bei santykiai tarp ju Ir visada atsiranda leleia borgijos, kurie tai racionalizuoti ir pateisnti bando - na kas chia tokio, jei ishdavei, nesilaikei zodzio, apgavai, sukchiavai + tai normalu, leliukai paaishkins - toks gyvenimas - vieni, mieloji Panele yra tik figuros Pablo zaidime, kiti bent bando patys zaisti - bet kuriu atveju pastangos ishsaugoti savigarba jau vertos pagarbos, negu desperatishkas svanaudishku pelgiu pateisinimo ieshkojimas, net ir su leliukiniu kunigeliu indulgencija:)

Nekalbėk niekų! Surimtėk pagaliau, o tai ir mirsi taip ir nesuaugęs su vaiko sąmone, nors ...[/quote]

Matai ash skirtingai nuo taves kiaushus turiu, o tu - tik PIMPILA! - aliuzija supratai, leliuk?

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 08:51:34 08:51:34

Svečias:
Zuika: Būtent.
Dabar gi jis vengia bet kokio fizinio kontakto, net atsitiktinio rankų prisilietimo. [i:31t4h6st]Jam skauda[/i:31t4h6st].
Kitu atveju, paklausčiau, kas negerai mūsų santykiuose. Dabar gi - jis juk serga...

Fiziskai skauda? Tai visam laikui?

Stuburo traumos padariniai. Pažeistas nervas, kuris neatsistato.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/03 08:52:16 08:52:16

Lelis Borgia:
Lady_scorpio:
Zuika:

Ugnele, šiuo atveju užsimerkti tektų mano sutuoktiniui, o aš būčiau ta neištikimoji...

O Jūs pabandykite įsivaizduoti, kad seksas negalimas ne dėl vyro, o dėl Jūsų pačios problemų. Kaip Jūs jaustumėtės? Niekas nepaneigs - seksas labai svarbus dviejų žmonių santykiuose, bet tai tik vienas iš šių santykių komponentų. (Beje, net visiškas imponentas gali patenkinti moterį, impotencija - didesnė problema jam pačiam.) Apskritai peršasi tokia mintis: kam tos priesaikos ''kol mirtis mus išskirs'', kam sapalionės apie meilę, jei tai daugumai čia pasisakiusiųjų tai tik tušti žodžiai. Tai gal partneriui ir turėtumėt pareikšti - Tu esi daiktas, skirtas patenkinti mano poreikiams, aš su Tavim, kol naudingas (-a), vos Tu sugesi (pvz., susirgsi), aš Tave išmesiu ir įsigysiu kitą. Laimei, ne visi taip mąsto. Savo giminėj turėjau žmogų, kurio žmona po keleto metų bendro gyvenimo susirgo sunkia psichine liga, bet jis jos neatidavė į prieglaudą, kaip daug kas primygtinai siūlė, nesusiviliojo dėmesiu kelių moterų (kaime geras vyras juk reikalingas), praktiškai vienas užaugino vaikus. Nežinau, gal tai sutapimas, bet ir iš šio pasaulio išėjo tą patį mėnesį...

Graži išimtis nepaneigia taisyklės, nes lemia visuma - dauguma ir pan. Remtis tuo negalima ir tvirtai grįsti savo muomonę taip pat. Tas žmogus nebuvo laimingas, bet atsakingas ir mylintis savo žmoną puikus vyras. Negi manote, kad rūpestis sumažėja įsigijus naują draugę ar draugą? Pavyzdžiui, aš esu, būdamas tik viso labo 19 metų, pervertas kiaurai kariuomenėje, bet gi nenorėjau, kad ir kiti patirtų šitą šoką ir panašius išgyvenimus - susidūrimą su mirtimi tokioje jaunystėje. Tarkim, žmogus netenka rankos ar kojos per avarijas ar dar kur nors darbe ir pan., negi manote, kad jis norėtų, kad ir jo žmona, aplinkiniai ir draugai taip pat netektų rankos ar kojos? Tas pats ir su lytinės potencijos praradimu. Žmogui būtina lytinė sveikata, kad protas, sąmonė normaliai funkcionuotų, kad žmogus būtų kuriantis, būtų kūrybingas. Žinoma, yra žmonių, įgnoruojančių gyvybines normas. Žmones juk riša socialiniai, lytiniai, santuokiniai, šeimos ir kitokie santykiai, normos - individualizmo tankis. Kodėl žmonės neskuba pasitikėti tikru draugu, tikru kandidatu į patikimą santuoką, į gražią būsimą šeimą? Kodėl moterys neskuba pasitikėti vertu saugiam, garbingam, sveikam seksui ar į porą vyru, bet greitai pasitiki apgaviku, mafija ir greitai užsidega, parausta, susijaudina, o vėliau nusivylia, santuokos išyra, tampama net priešais, užsidegama baisia neapykanta tam žmogui? Rengiamas keršto planas.

Tai čia tas principas '' dauguma visada teisi''? Beje, tokių išimčių nėra daug, bet tikrai ne viena.

Sakot, tas žmogus nebuvo laimingas? Turbūt. O ar laimingi tie, kas laksto nuo vieno prie kito? Dar nelaimingesni - jie pajunta beprasmybę ir tuštumą.
Tie, kas susiranda naują draugą ar draugę nesirūpina niekuo, išskyrus save.
Kaip Jūs jaustumėtės žinodamas, kad jei neteksite rankos, Jus paliks visi Jums brangūs žmonės?
Kodėl Jūs pastoviai jaudinatės dėl tų, kurios susideda su apgavikias mafijozais, o ne paprastais, garbingais vyrais?

Apskritai turbūt nėra prasmės čia pliurpti - juk realiai mes situaciją žinome tik iš vienos pusės - tokią, kokią ją piešia temos autorė.

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 08:57:13 08:57:13

[quote="Lady_scorpio/]
Apskritai turbūt nėra prasmės čia pliurpti - juk realiai mes situaciją žinome tik iš vienos pusės - tokią, kokią ją piešia temos autorė.[/quote]

Patikėk, temos autorė yra labai objektyvi Tad dar galit papliurpt

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 08:59:13 08:59:13

"Kaip Jūs jaustumėtės žinodamas, kad jei neteksite rankos, Jus paliks visi Jums brangūs žmonės?" - dėl šito tikrų draugų neprarandama, o netikri, žinoma, atpuola, bet gyvenimas ties tuo nesustoja. Nesustoja ties žmogaus mirtimi. Aš, jei netekčiau rankos, neprašyčiau žmonos, kad ir ji nusipjautų ranką. Jei mano lytinė potencija užgęstų, o ji su metais tikrai gęsta, nesiekčiau, kad ir ji prarastų gyvenimo geismą ir nebesimylėtų. Patikėkite, gyvenimą aš pažįstų patenkinamai gerai ir to pakanka man savo nuomonės pagrindimui.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/03 09:02:21 09:02:21

Zuika: [

Ne, brangioji, nereikia juo rūpintis tik todėl, kad jis Jums atsilygintų tuo pačiu, nereikia mylėti tik todėl, kad į meilę būtų atsilyginta meile (tai, apskirtai, beje, jau nebe meilė). Gal tada jau geriau jį palikite - palengvinsite jo dalią tuo, kad po kurio laiko beliks kęsti tik fizines kančias. O gal ir potencija sugrįš?

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/03 09:03:02 09:03:02

Negalimi, kaip tas klausimas tapo pirmas.
Seksas tai veiksmu seka pasiekti dangiska malonuma. Seksas be meiles, masturbacija mano supratimu. Gal jam ir pavyks uzsimerkti, bet jums?! kur parasyta, kad tasai naujasis sekso partneris tiks lovoje?! Imsit sekanti?! O kas bus jai gims jausmai naujam?!
Rizikuojat manau sudauzyti tai ka turit. Rizikuojat savo jausmais, seima.

Niekada nebus taip kaip buvo vakar.Linkiu kalbetis buti isgirstiems. Linkiu jum dviem seksa atrasti naujai, jai tas klausimas tapo pirmu. Gal tas kelias kitoks, nei kitu (abejoju) bet kitu keliu i Edena nera.

Ego tai variklis, priverskit tarnauti meilei.

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 09:05:44 09:05:44

Lady_scorpio:
Zuika: [

Ne, brangioji, nereikia juo rūpintis tik todėl, kad jis Jums atsilygintų tuo pačiu, nereikia mylėti tik todėl, kad į meilę būtų atsilyginta meile (tai, apskirtai, beje, jau nebe meilė). Gal tada jau geriau jį palikite - palengvinsite jo dalią tuo, kad po kurio laiko beliks kęsti tik fizines kančias. O gal ir potencija sugrįš?

Apsvarstytas reikalas. Manau, kad jei aš jį palikčiau, jis visai palūžtų, nes yra silpnas, galbūt, net nusižudytų... dėl to kentėtų vaikai...
O esmė yra manau tame, ko čia niekas nepaminėjo - papračiausiai jis manęs nemyli, aš jam reikalinga tik dėl patogesnio gyvenimo...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 09:06:38 09:06:38

Svečias:
Lelis Borgia:
Deja, tai "siuolaikines" hedonistines vartotojishkos visuomenes grimasos - perkama parduodama ne tik daiktai, bet ir zmones, bei santykiai tarp ju Ir visada atsiranda leleia borgijos, kurie tai racionalizuoti ir pateisnti bando - na kas chia tokio, jei ishdavei, nesilaikei zodzio, apgavai, sukchiavai + tai normalu, leliukai paaishkins - toks gyvenimas - vieni, mieloji Panele yra tik figuros Pablo zaidime, kiti bent bando patys zaisti - bet kuriu atveju pastangos ishsaugoti savigarba jau vertos pagarbos, negu desperatishkas svanaudishku pelgiu pateisinimo ieshkojimas, net ir su leliukiniu kunigeliu indulgencija:)

Nekalbėk niekų! Surimtėk pagaliau, o tai ir mirsi taip ir nesuaugęs su vaiko sąmone, nors ...

Matai ash skirtingai nuo taves kiaushus turiu, o tu - tik PIMPILA! - aliuzija supratai, leliuk?[/quote]
Tamsta esate tipiškas hedonistas - tiesiog mėgaujiesi čia savo dorybėmis ir netikra skaistybe. Kiaušinius deda vištos, o vyras turi sėklides, o moterys tą patį - tik aukščiau ir gerai paslėptą ir geriau apsaugotą nei pačio. Atrodo, kad tamsta dar neturite ir atjautos jausmo ir nesate pajėgus būti kilniaširdžiu - kilniadvasiu žmogumi, tikru vyru.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume