Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/03 05:09:27 05:09:27

Taip, tada tektų užsimerkti jam.
Suprantu nelaimingąją pusę, suprantu, ko žmonės gali norėti, bet realybė būtų tokia. Ir niekas neturi teisės smerkti, lygiai, kaip ir negali vyras uždrausti moteriai turėti vaikų nuo kito, jei pats negali jų turėti, o moteriai jų mirtinai reikia.
O šiaip nepakenktų ir atviras pokalbis tarp abiejų.
Linkiu daug išminties ir supratimo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 06:00:36 06:00:36

Nera nieko juokingiau, kaip kosmo pasiskaichiusiu bobeliu pastangos mastyti - gel geriau neuzsiimkite tuo, kas jus neikandama? - mastymo procesu?

Jei moteriai reikia auto, o vyras nenuperka, tai pats laikas atitinkama meiluzi (ar meiluzius -jei vienas tiek pinigais neaptekes) susirasti? Nes auto daznai dazniau negu sexas reikalinga

Jei sexas yra, bet nekokybishkas - reikalingas meiluzis/meiluze?
Jei sexas retai - reikalingas meiluzis/meiluze?
Jei jis per trumpas - reikalingas meiluzis?
Jei jai menesines - reikalinga meiluze?

Va pasirodo ir sheimos problemu universalu sprendima suradome - jei kas nepatinka/neitinka susirask meiluzi/meiluze ir palankyk demagogijos bei melavimo kursus

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 06:50:36 06:50:36

Svečias: Nera nieko juokingiau, kaip kosmo pasiskaichiusiu bobeliu pastangos mastyti - gel geriau neuzsiimkite tuo, kas jus neikandama? - mastymo procesu?

Jei moteriai reikia auto, o vyras nenuperka, tai pats laikas atitinkama meiluzi (ar meiluzius -jei vienas tiek pinigais neaptekes) susirasti? Nes auto daznai dazniau negu sexas reikalinga

Jei sexas yra, bet nekokybishkas - reikalingas meiluzis/meiluze?
Jei sexas retai - reikalingas meiluzis/meiluze?
Jei jis per trumpas - reikalingas meiluzis?
Jei jai menesines - reikalinga meiluze?

Va pasirodo ir sheimos problemu universalu sprendima suradome - jei kas nepatinka/neitinka susirask meiluzi/meiluze ir palankyk demagogijos bei melavimo kursus

Nušnekėjot ne į temą.
1. Niekas neprašė filosofinio patarimo.
2. Galima naudotis visuomeniniu transportu.
3. Buvo kalbėta apie likusį šeimyninį gyvenimą be sekso, o ne trumpalaikį jo trūkumą.
4. Jeigu čia buvo patarimas, tai ,,kosmo pasiskaichiusioms bobelėms" jis sunkiai įkandamas.
Iš jūsų teksto aiškiai matyti, kad jums trūksta gyvenimiškos patirties, bet pasisakyti, žinoma, visiems galima. Forumas viešas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/03 07:12:26 07:12:26

Zuika:
Nušnekėjot ne į temą.
1. Niekas neprašė filosofinio patarimo.
2. Galima naudotis visuomeniniu transportu.
3. Buvo kalbėta apie likusį šeimyninį gyvenimą be sekso, o ne trumpalaikį jo trūkumą.
4. Jeigu čia buvo patarimas, tai ,,kosmo pasiskaichiusioms bobelėms" jis sunkiai įkandamas.
Iš jūsų teksto aiškiai matyti, kad jums trūksta gyvenimiškos patirties, bet pasisakyti, žinoma, visiems galima. Forumas viešas.

Joo - cosmo-bobeliu sapaliojimai tik patvirtina mano itarimus, kad protingu moteru ish principo negali praktishkai buti - zinoma pasitako ishimchiu, bet tai tikrai super reti atvejai
Neaishku, kad pasakius a, reikes pasakyti ir b? Jei sexo trukumas yra pateisinama priezastis meiluzei/meiluziui susirasti, tai tie vyrai, kuriems neuztenka sexo daznumo su zmona (jai uztenka karta per savaite, jam - du kart per diena reikia) - kaip ir teisus yra?
Jei taip norisi vagina padirginti, butinai meiluzis (Homo sapiens) reikalingas? Analogijai su visuomeniniu transportu pratesti, kuo blogai sexas su shunimi ar padorus vibratorius?
Iatriu, kad kitoms analogijoms ishvesti tamstai smegenu neuzteks

PS jei formumas vieshas, tai kam 1 punkta mineti? Ant nuospaudos uzmyniau?

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 07:20:09 07:20:09

Atsakymo numeriui #65039 ,
džiaugiuosi, kad forume lankosi ir normalesnių žmonių nei tu... kažkokią destrukciją tik įneši... realiai, turbūt, sėdi darbe kur nors tyliai kamputy įsispraudęs ir kaupi pagiežą, kurią išlieji čia

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 07:35:02 07:35:02

Žinoma, kad įmanomi geri sutuoktinių santykiai ir be sekso, jei abu yra kultūringi, išsilavinę, supratingi ir geri žmonės. Supratingumas čia labai susietas su sąžiningumu, žodžiu, leidimu turėti intymų ar intymią draugę ar draugą. Tai nėra amoralu – tai būtina dėl žmogaus sveikatos ir normalios psichinės būsenos. Dažnai apie moralę ir skaistybę bei kitas dorybes svaičioja amoralūs žmonės. Patys, būdami amoralūs, mano, kad ir visi kiti tokie, todėl reikia tai nuolat kartoti, kad save nuslėpti. Dažnai taip elgiasi viršininkai, direktoriai, prezidentai ir ministeriai. Apie mafiją nekalbu. Aš, be abejo, leisčiau savo žmonai turėti intymų draugą ir apskritai, be sutuoktinių patartina turėti draugų abiejų lyčių. Neužmirškite kokiame amžiuje gyvenate ir kad be meilės ir sekso egzistuoja draugystė. Draugystė yra didžiausia vertybė šiame pasaulyje. Žmonės neturi draugų ir jaučiasi baisiai vieniši ir nesuprasti – nelaimingi. Žinoma, tai įmanoma tik tokioje santuokoje, kurioje be giminės pratęsimo ir sekso buvo užsimezgusi draugystė – tada visos problemos nebaisios ir viskas darniai išsprendžiama be barnių, peštynių ir skyrybų ar ryšio nutrūkimo bei nebesirūpinimo vienas kitu. Buvau nusprendęs jau nebekomentuoti čia niekad, bet ši opi tema vėl privertė mane įsikišti. Vyrų impotencija sparčiai plinta – tai kelia nerimą Lietuvos medikams ir normaliems politikams bei sociologams. Lytinę potenciją vyrukai sudrapalina dar paauglystėje per besaikį, bedvasį, primityvų, purviną seksą su bele kuo ir bele kaip, o tai atsiliepia stipriai lytinei sveikatai jau trisdešimtmečiams. Laimingų Naujųjų metų ir nesipykite, nenustokite saugiai ir švariai, dvasingai, gražiai mylėtis, paauglių supratimu – kruštis. Tschüß!

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 07:39:29 07:39:29

Zuika:
Svečias:
zuika: Tada man kyla klausimas, ar tikrai visus impotentus vyrus palieka žmonos?

Nemaža dalis moterų trokšta, kad jų vyrams sekso nereikėtų, nes tada tik jai vienai nabagėliai tepriklausytų ir pas svetimas kaiminkas nelakstytų. O jūs tada kokiai kategorijai moteriškaičių priklausote?

Tai, kuri nori, kad ją mylėtų visapusiškai: ir dvasiškai, ir fiziškai Ar tai kas nors nenormalaus?

Tai ne tik normalu - tai būtina!

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/03 07:41:35 07:41:35

Leliui Borgia,
iš to, kad rašote labai taisyklingai, sklandžiai ir aiškiai, sprendžiu, kad esate išsilavinęs žmogus. Vienu momentu net pamaniau, kad esate koks etatinis DP psichologas. Nepalikit forumo, be jūsų bus blogiau .

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/03 08:01:53 08:01:53

Zuika:

Ugnele, šiuo atveju užsimerkti tektų mano sutuoktiniui, o aš būčiau ta neištikimoji...

O Jūs pabandykite įsivaizduoti, kad seksas negalimas ne dėl vyro, o dėl Jūsų pačios problemų. Kaip Jūs jaustumėtės? Niekas nepaneigs - seksas labai svarbus dviejų žmonių santykiuose, bet tai tik vienas iš šių santykių komponentų. (Beje, net visiškas imponentas gali patenkinti moterį, impotencija - didesnė problema jam pačiam.) Apskritai peršasi tokia mintis: kam tos priesaikos ''kol mirtis mus išskirs'', kam sapalionės apie meilę, jei tai daugumai čia pasisakiusiųjų tai tik tušti žodžiai. Tai gal partneriui ir turėtumėt pareikšti - Tu esi daiktas, skirtas patenkinti mano poreikiams, aš su Tavim, kol naudingas (-a), vos Tu sugesi (pvz., susirgsi), aš Tave išmesiu ir įsigysiu kitą. Laimei, ne visi taip mąsto. Savo giminėj turėjau žmogų, kurio žmona po keleto metų bendro gyvenimo susirgo sunkia psichine liga, bet jis jos neatidavė į prieglaudą, kaip daug kas primygtinai siūlė, nesusiviliojo dėmesiu kelių moterų (kaime geras vyras juk reikalingas), praktiškai vienas užaugino vaikus. Nežinau, gal tai sutapimas, bet ir iš šio pasaulio išėjo tą patį mėnesį...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/03 08:09:44 08:09:44

Zuika: Leliui Borgia,
iš to, kad rašote labai taisyklingai, sklandžiai ir aiškiai, sprendžiu, kad esate išsilavinęs žmogus. Vienu momentu net pamaniau, kad esate koks etatinis DP psichologas. Nepalikit forumo, be jūsų bus blogiau .

Ne, aš žmogus be išsilavinimo. Viso labo tik elektrikas. Sakyčiau, pasimetęs žmogus iš La Manšo. Mano išilavinimas žemasis, galit būti ramūs - aš jums ne grėsmė ir ne konkurentas. Mėgstu padiskutuot su oponentais ir garbingai pasibarti. Moterys nemėgsta, nes man trūksta konkurentabilumo, o vyrai mano mane esantį nenormalų. Tai tiek žinių iš Vatikano radijo. Visgi Papa Borgia. Gal kas matėte šį neblogą filmuką, kurį neseniai rodė ir LTV 1 kanalas, berods, jei neklystu? Tai bene reali biografinė drama. Pagarbiai, - L.Borgia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume