Žinoma, kad įmanomi geri sutuoktinių santykiai ir be sekso, jei abu yra kultūringi, išsilavinę, supratingi ir geri žmonės. Supratingumas čia labai susietas su sąžiningumu, žodžiu, leidimu turėti intymų ar intymią draugę ar draugą. Tai nėra amoralu – tai būtina dėl žmogaus sveikatos ir normalios psichinės būsenos. Dažnai apie moralę ir skaistybę bei kitas dorybes svaičioja amoralūs žmonės. Patys, būdami amoralūs, mano, kad ir visi kiti tokie, todėl reikia tai nuolat kartoti, kad save nuslėpti. Dažnai taip elgiasi viršininkai, direktoriai, prezidentai ir ministeriai. Apie mafiją nekalbu. Aš, be abejo, leisčiau savo žmonai turėti intymų draugą ir apskritai, be sutuoktinių patartina turėti draugų abiejų lyčių. Neužmirškite kokiame amžiuje gyvenate ir kad be meilės ir sekso egzistuoja draugystė. Draugystė yra didžiausia vertybė šiame pasaulyje. Žmonės neturi draugų ir jaučiasi baisiai vieniši ir nesuprasti – nelaimingi. Žinoma, tai įmanoma tik tokioje santuokoje, kurioje be giminės pratęsimo ir sekso buvo užsimezgusi draugystė – tada visos problemos nebaisios ir viskas darniai išsprendžiama be barnių, peštynių ir skyrybų ar ryšio nutrūkimo bei nebesirūpinimo vienas kitu. Buvau nusprendęs jau nebekomentuoti čia niekad, bet ši opi tema vėl privertė mane įsikišti. Vyrų impotencija sparčiai plinta – tai kelia nerimą Lietuvos medikams ir normaliems politikams bei sociologams. Lytinę potenciją vyrukai sudrapalina dar paauglystėje per besaikį, bedvasį, primityvų, purviną seksą su bele kuo ir bele kaip, o tai atsiliepia stipriai lytinei sveikatai jau trisdešimtmečiams. Laimingų Naujųjų metų ir nesipykite, nenustokite saugiai ir švariai, dvasingai, gražiai mylėtis, paauglių supratimu – kruštis. Tschüß!