Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/02 21:48:10 21:48:10

Tada man kyla klausimas, ar tikrai visus impotentus vyrus palieka žmonos?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 21:49:08 21:49:08

Svečias:
Svečias:
Vadinasi, jie nenormalūs. Normali žmona pati stumtų vyrą susirasti gerą meilužę, jei turėtų nors kruopelytę sąžinės. Taip pasiegtų ir tikras, mylintis vyras.

O ash galvojau, kad zmogaus evoliucijos virshune - intelektas. Pasirodo, kai kurie komentatoriai aukschiau klyno savo ishsivystime taip ir nepakilo - niekuo nuo pvz. babuinu nesiskiria, tik rashyti ishmoke

Ne tik rašyti išmokę, bet ir Mėnulį yra pasiekę tie tavo naujametiniai babuinai ar papuasai, kokiais pats kitus įsivaizduoji čia esančiais. Tramdykis, vyruti, oi, tramdykis, o tai gyvenimas gali pamokyti tokį išsišokėlį. Pats tik rašyti ir temoki, o apie gyvenimą neišmanai nė trupučio - tik babuinai vaidenasi aplink.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 21:51:16 21:51:16

zuika: Tada man kyla klausimas, ar tikrai visus impotentus vyrus palieka žmonos?

Nemaža dalis moterų trokšta, kad jų vyrams sekso nereikėtų, nes tada tik jai vienai nabagėliai tepriklausytų ir pas svetimas kaiminkas nelakstytų. O jūs tada kokiai kategorijai moteriškaičių priklausote?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 21:52:29 21:52:29

zuika: Tada man kyla klausimas, ar tikrai visus impotentus vyrus palieka žmonos?

Nepalieka, bet įsitaiso po meilužį. Kartais ir ne po vieną ir toliau sau ramiai gyvena.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 21:56:16 21:56:16

Svečias:
Svečias:
Aš leisčiau žmonai turėti meilužį ir nekvaršinčiau dėl tokių niekų galvos.

Shuni (doga) nupirk, babuine - kos skirtumas, kieno birka - bile tik birka

Jei pas tave tik birka, tada gyvenimo pabaiga bus tragiška.

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/02 22:03:15 22:03:15

Svečias:

Nemaža dalis moterų trokšta, kad jų vyrams sekso nereikėtų, nes tada tik jai vienai nabagėliai tepriklausytų ir pas svetimas kaiminkas nelakstytų. O jūs tada kokiai kategorijai moteriškaičių priklausote?

Tai, kuri nori, kad ją mylėtų visapusiškai: ir dvasiškai, ir fiziškai Ar tai kas nors nenormalaus?

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/02 22:05:08 22:05:08

Svečias:

Nepalieka, bet įsitaiso po meilužį. Kartais ir ne po vieną ir toliau sau ramiai gyvena.

Ar tikrai ramiai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/02 22:06:23 22:06:23

Svečias:
Ne tik rašyti išmokę, bet ir Mėnulį yra pasiekę tie tavo naujametiniai babuinai ar papuasai, kokiais pats kitus įsivaizduoji čia esančiais. Tramdykis, vyruti, oi, tramdykis, o tai gyvenimas gali pamokyti tokį išsišokėlį. Pats tik rašyti ir temoki, o apie gyvenimą neišmanai nė trupučio - tik babuinai vaidenasi aplink.

Snarglis - astronautas:) darnipora forume - krushimasis visai smegenu likuchius ishbarste, liumpenuk?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/02 22:10:32 22:10:32

Zuika: Ar neištikimybė dėl tokios priežasties gali būti pateisinama? Ar moraliau yra skirtis ir galutinai sužlugdyti partnerį? Juk ant vienos svarstyklių pusės tik seksas, o ant kitos - bendra praeitis, meilė (išblėsusi), pripratimas, bendri vaikai ir bendras turtas...

Mieloji, tau atrodo, kad tai tik seksas. Gerai, jei tam kitam atrodys taip pat. Bet jei jis turės tą poreikį, kuris yra natūralus, jis gyvens su tavim dėl vaikų, bendro turto, gal iš pagarbos, bet bus nelaimingas be sekso. Neužgniauš žmogus to, ko jam reikia. Išlįs nepasitenkinimas vienaip ar kitaip ir gerų santykių vargu ar bus. Aš tikrai nesu už neištikimybę, bet neįsivaizduoju šioje situacijoje kitos išeities.
Ką aš daryčiau šiuo atveju? Ko gero užsimerkčiau ir stengčiausi nieko nematyti, nes manyčiau, kad negaliu tiek reikalauti iš žmogaus.

Zuika

Z

35 įrašai

2011/01/02 22:17:40 22:17:40

ugnelė.:
Zuika: Ar neištikimybė dėl tokios priežasties gali būti pateisinama? Ar moraliau yra skirtis ir galutinai sužlugdyti partnerį? Juk ant vienos svarstyklių pusės tik seksas, o ant kitos - bendra praeitis, meilė (išblėsusi), pripratimas, bendri vaikai ir bendras turtas...

Mieloji, tau atrodo, kad tai tik seksas. Gerai, jei tam kitam atrodys taip pat. Bet jei jis turės tą poreikį, kuris yra natūralus, jis gyvens su tavim dėl vaikų, bendro turto, gal iš pagarbos, bet bus nelaimingas be sekso. Neužgniauš žmogus to, ko jam reikia. Išlįs nepasitenkinimas vienaip ar kitaip ir gerų santykių vargu ar bus. Aš tikrai nesu už neištikimybę, bet neįsivaizduoju šioje situacijoje kitos išeities.
Ką aš daryčiau šiuo atveju? Ko gero užsimerkčiau ir stengčiausi nieko nematyti, nes manyčiau, kad negaliu tiek reikalauti iš žmogaus.

Ugnele, šiuo atveju užsimerkti tektų mano sutuoktiniui, o aš būčiau ta neištikimoji...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume