Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/04 09:03:19 09:03:19

ugnelė.: Paskui ir susirado tokią moterį, pats sakėsi.
Ar galima smerkti jį? Manau, ne.

Ugnele, kazkodel manau jog "ne padusam" jus pasikalbejote.
Ir tikrai nieko nenoriu smerkti ar moralizuoti. Netikiu ir manau niekada nepatikesiu, kad tik sekso jam truko!
Nezinau ar kam idomu bet, as taip manau. Kai seksas statomas pirmas, zmogus meluoja visu pirma sau. Du zmones sieja dvasinis, emocinis ir fizinis rysiai. Viena isimk, bus negerai. Be dvieju jau niekur.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/04 09:21:47 09:21:47

Svečias: [quote:3rqjz3zv]Ir tegu kauniškiai nepamiršta, kad jie istoriškai yra žemaičiai.

Net pagal optimistiskiausius geoplanus Zemaitija yra iki Nevezio, bet Kaunas kitoje Nevezio puseje. Jei netiki ateik ir paziurek, paskui savo sapnus destyk. Uzteks tik to fakto, daugiau tingiu su tavim diskutuoti.[/quote:3rqjz3zv]
Norėjai pasakyti, kad Kaune nėra žemaičių? Nėra gero sekso ten, Kaune, tarp aukštaičių ir žemaičių? Bent jau Vilniuje jų pakankamai daug, kad aš galiu gerai čia jaustis ir joks aukštaitis manęs Vilniuje nuskriasuti negali. Mes buvome tik parduota viena lietuvių tautos dalis vokiečiams, gyvenanti žemai. Ir joks Mindaugas mums ne draugas, bet simbolis neblogas. Aš irgi pameluoju, ypač damoms, ar nuo to blogenis Leliukas pasidaro?

C

72 įrašai

2011/01/04 09:40:25 09:40:25

Lelis Borgia, pasakyk. Juk galima bendrauti ir be sekso ar ne?! Tik sudo nemalk apie zemaicius, aukstaicius ir Mindauga.

Ne Lelis Borgia

N

1 įrašai

2011/01/04 09:49:36 09:49:36

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: Lelis Borgia, pasakyk. Juk galima bendrauti ir be sekso ar ne?! Tik sudo nemalk apie zemaicius, aukstaicius ir Mindauga.

Galima. Su motina, tėvu, broliu, seserimi, dėde, teta, kaimynu, ir net su drauge, jei sekso turi [i:20atltgo]su kitu/-a[/i:20atltgo]. Klausimą gal reikėtų iškelti tokį: ar žmogus normalioje visuomenėje (ne negyvenamoje saloje) gali [i:20atltgo]kokybiškai[/i:20atltgo] gyventi be sekso?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/04 10:22:27 10:22:27

Ne Lelis Borgia:
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: Lelis Borgia, pasakyk. Juk galima bendrauti ir be sekso ar ne?! Tik sudo nemalk apie zemaicius, aukstaicius ir Mindauga.

Galima. Su motina, tėvu, broliu, seserimi, dėde, teta, kaimynu, ir net su drauge, jei sekso turi [i:2am8qywx]su kitu/-a[/i:2am8qywx]. Klausimą gal reikėtų iškelti tokį: ar žmogus normalioje visuomenėje (ne negyvenamoje saloje) gali [i:2am8qywx]kokybiškai[/i:2am8qywx] gyventi be sekso?

Negali! Be darnaus, gražaus, šilto, kuriančio intymumo negali. Be erotikos nėra meno apskritai, nėra muzikos ir šokio meno. Be Tango Amore nėra nieko gero. Bent jau aš be moters neįsivaizduoju savo visaverčio gyvenimo tai jau tikrai. Manau, kad aukštaičiai man pritars ir nebesiožiuos.

C

72 įrašai

2011/01/04 10:32:11 10:32:11

nu va, isvada padarem. Visur kur pasiziurim, visur seksas.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/04 11:32:31 11:32:31

Na, gal nereiktų jau taip čia viską suprimityvinti?

kora

K

2495 įrašai

2011/01/04 16:32:07 16:32:07

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: nu va, isvada padarem. Visur kur pasiziurim, visur seksas.

Jei valgot juoda duona kasdienine, atsakymas turetu buti aiskus. Skonis nuo patiekalo priklauso.

Zinoma, duona laikinai galetume pakeist bananais, taciau juk esame lietuviais gime...

P.S. Valgyt stenkimes naturalia duona, kad atskirtume, kas tikra, o kas mirazu atrodo.

C

72 įrašai

2011/01/04 16:41:41 16:41:41

kora:
cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti: nu va, isvada padarem. Visur kur pasiziurim, visur seksas.

Jei valgot juoda duona kasdienine, atsakymas turetu buti aiskus. Skonis nuo patiekalo priklauso.
Zinoma, duona laikinai galetume pakeist bananais, taciau juk esame lietuviais gime...
P.S. Valgyt stenkimes naturalia duona, kad atskirtume, kas tikra, o kas mirazu atrodo.

Atskyriau kur yra duona, o kur mirazas.

PS i laiska atsakysiu manau rytoj.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/04 16:58:36 16:58:36

ugnelė.: Aš irgi bandau tik įlįsti į jos kailį.
Tarp kitko, pažinojau vyrą, kurio žmona labai sirgo kažkokia sunkia ir reta sąnarių liga, dėl kurios ji buvo vežimėlyje ir jie daug metų nesimylėjo. Jis, jo žodžiais tariant, negalėjo su moterim, kurios viena koja karste, nors tai tęsėsi apie 10 metų. Mes kai netyčia susitikdavom kur mieste, prie kavos puodelio pasikalbėdavome ,,po dušam''. Jis daug metų rūpinosi ja, vežiojo ją po visokias gydyklas, pirko visus įmanomus brangiausius vaistus, nusamdė slauges jai. Pats intensyviai rūpinosi savo verslu, nes išlaikyti 3 vaikus, sergančią žmoną ir pagalbininkus lėšų reikia. Bet kai susitikdavom visada guosdavosi, kad mirtinai trūksta sekso, na, nors tos iškrovos, kad nebegali produktyviai dirbti, nes visos mintys sukasi vien apie tai. Kad darosi irzlus, viskam nepakantus ir t.t. Kad pati žmona, matydama jo kančias visą laiką siūlo susirasti moterį, kuri neturėtų perdaug pretenzijų į jį.... Paskui ir susirado tokią moterį, pats sakėsi.
Ar galima smerkti jį? Manau, ne.

Ugnele, smerkti lengva, tik... ar teisinga. Kaip tik todėl aš nesiryžčiau.
Šioje situacijoje man nepatinka ir žmonos elgesys. Kam teikti tokius siūlymus? Beje, ar nemanote, kad net teikdama tokį pasiūlymą moteris paslapčia tikėjosi, kad vyras jį atmes, kad pasakys, jog meilė jai jam svarbiausia.
Nepatinka man ir vyro elgesys - manyčiau, garbingas vyras savo lovos reikalų su kita moterimi neaptarinėtų, o ateitų pas žmoną, sakytų ''Žinai, mieloji, nepyk, nebegaliu. Einu, nusipirksiu kekšę.'' (Gal ir ne pats geriausias variantas, na, bet jau bent garbingas.)
Apskritai tai, mano kuklia nuomone, tikrąją iškrovą suteikia ir visas įtampas nuima ne seksas, o mylėjimasis, mat tada pasitenkina ir dvasia, ir kūnas.
Šeima, pastatyta tik ant sekso pamato, iš anksto pasmerkta sužlugti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume