Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ar galimi geri šeimos santykiai be sekso?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/04 19:15:24 19:15:24

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti:
ugnelė.: Paskui ir susirado tokią moterį, pats sakėsi.
Ar galima smerkti jį? Manau, ne.

Ugnele, kazkodel manau jog "ne padusam" jus pasikalbejote.
Ir tikrai nieko nenoriu smerkti ar moralizuoti. Netikiu ir manau niekada nepatikesiu, kad tik sekso jam truko!
Nezinau ar kam idomu bet, as taip manau. Kai seksas statomas pirmas, zmogus meluoja visu pirma sau. Du zmones sieja dvasinis, emocinis ir fizinis rysiai. Viena isimk, bus negerai. Be dvieju jau niekur.

Žinai, per kelerius metus atvirumas atsiranda. Nors man tada tas pokalbis irgi buvo gana netikėtas...
Aš taip pat manau, kad žmones turi sieti dvasinis, emocinis ir fizinis ryšys.
Absoliučiai sutinku, kad bent vienai grandžiai pradėjus trūkinėti žmonių santykiai ima išsibalansuoti. Bet šitokie atsivėrimai tai yra gyvenimo mokykla. Aš nuoširdžiai nežinau atsakymo, kaip elgtis tokiais atvejais. Pati nesu pakliuvusi į tokią situaciją. Gal tik turėjau tokią laimę ar nelaimę, kad žmonės prisileisdavo labai arti ir leisdavo juos pažinti.
Dažnai bėda yra tame, kad reikia pabūti ne vieną dieną to žmogaus kailyje, perimti jo emocijas, nerimą, problemas, kad pajusti tikrąją problemą.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/04 20:01:02 20:01:02

Lady_scorpio:
ugnelė.: Aš irgi bandau tik įlįsti į jos kailį.
Tarp kitko, pažinojau vyrą, kurio žmona labai sirgo kažkokia sunkia ir reta sąnarių liga, dėl kurios ji buvo vežimėlyje ir jie daug metų nesimylėjo. Jis, jo žodžiais tariant, negalėjo su moterim, kurios viena koja karste, nors tai tęsėsi apie 10 metų. Mes kai netyčia susitikdavom kur mieste, prie kavos puodelio pasikalbėdavome ,,po dušam''. Jis daug metų rūpinosi ja, vežiojo ją po visokias gydyklas, pirko visus įmanomus brangiausius vaistus, nusamdė slauges jai. Pats intensyviai rūpinosi savo verslu, nes išlaikyti 3 vaikus, sergančią žmoną ir pagalbininkus lėšų reikia. Bet kai susitikdavom visada guosdavosi, kad mirtinai trūksta sekso, na, nors tos iškrovos, kad nebegali produktyviai dirbti, nes visos mintys sukasi vien apie tai. Kad darosi irzlus, viskam nepakantus ir t.t. Kad pati žmona, matydama jo kančias visą laiką siūlo susirasti moterį, kuri neturėtų perdaug pretenzijų į jį.... Paskui ir susirado tokią moterį, pats sakėsi.
Ar galima smerkti jį? Manau, ne.

Ugnele, smerkti lengva, tik... ar teisinga. Kaip tik todėl aš nesiryžčiau.
Šioje situacijoje man nepatinka ir žmonos elgesys. Kam teikti tokius siūlymus? Beje, ar nemanote, kad net teikdama tokį pasiūlymą moteris paslapčia tikėjosi, kad vyras jį atmes, kad pasakys, jog meilė jai jam svarbiausia.
Nepatinka man ir vyro elgesys - manyčiau, garbingas vyras savo lovos reikalų su kita moterimi neaptarinėtų, o ateitų pas žmoną, sakytų ''Žinai, mieloji, nepyk, nebegaliu. Einu, nusipirksiu kekšę.'' (Gal ir ne pats geriausias variantas, na, bet jau bent garbingas.)
Apskritai tai, mano kuklia nuomone, tikrąją iškrovą suteikia ir visas įtampas nuima ne seksas, o mylėjimasis, mat tada pasitenkina ir dvasia, ir kūnas.
Šeima, pastatyta tik ant sekso pamato, iš anksto pasmerkta sužlugti.

Scorpe, šeimos retai statomos tik ant sekso pagrindo. Dažniausiai, bent jau tuo momentu žmonės tiki savo meile ir tiki, kad jie sutverti vienas kitam.
Šiuo atveju tai buvo normali šeima, užauginusi vaikus, jau ir anūkų buvo. Man ir buvo naujiena, kad tokią svarbią vietą užėmė seksas.
Bet vadovėlinės žinios ir psichologiniai straipsniai yra sau, o gyvenimo realybė dažnai yra kiek kitokia. Tie, kurie moko, dažniausiai vadovaujasi, kaip turėtų būti idealiai.
O iš tikro ir ne visi vyrai labai garbingi, ir ne visos moterys išmintingos. Vyro fiziologija viena, moters kiek kita.
Ir kiekvienas žiūri iš savo varpinės.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/04 20:31:27 20:31:27

„Nepatinka man ir vyro elgesys - manyčiau, garbingas vyras savo lovos reikalų su kita moterimi neaptarinėtų, o ateitų pas žmoną, sakytų ''Žinai, mieloji, nepyk, nebegaliu. Einu, nusipirksiu kekšę.'' – deja, deja, Skorpionka, taip būna labai retai, nes šiaip jau vyras ir žmona nėra draugai, o tik giminės ir turtų pratęsėjai, kaupėjai ar išparceliavotojai arba vienas kito skandintojai. Atrodo, kad jums dar trūksta patirties kažkiek. Nenusimink, po metelių vienų, kitų ji padidės. Dažnai vyrai būtent su svetimomis moterimis ir aptarinėja panašius reikalus, net pas plaštakes lekia patarimo, lekia išsipasakoti ir ieško paguodos. Man yra tekę pabendrauti su šio verslo moterimis gan nuoširdžiai ir atvirai. Žinoma, aš turėjau omenyje ne Sodų gatvės nelaimėles. Ir visgi gyvenimas yra gražus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/04 20:31:47 20:31:47

ugnelė.: Žinai, per kelerius metus atvirumas atsiranda. Nors man tada tas pokalbis irgi buvo gana netikėtas...

Gal tik turėjau tokią laimę ar nelaimę, kad žmonės prisileisdavo labai arti ir leisdavo juos pažinti.
Dažnai bėda yra tame, kad reikia pabūti ne vieną dieną to žmogaus kailyje, perimti jo emocijas, nerimą, problemas, kad pajusti tikrąją problemą.

Niekaip negaliu paneigti jog Net per kelerius metus Pazinote zmogu. Spesiu kiek poru pries issiskiriant dejo kryziu, kad pazista savasiais antrasiais puses?! Kiek poru aplamai, bijo kalbetis apie savo slaptas fantazijas?!
Gal, gal, gal klystu.
Kiek pazistu asmeniskai bendradarbiu, draugu ir kiek zinau apie ju lova?!
Mano galva tai kauke pamatete ir gavot pasiulyma.
Ale koks as nuskriaustasis, priimk mane i lova. O kai nesutikot, atsirado kita su kuria pasikalbejo "pa dusam".

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/04 20:33:08 20:33:08

auksciau vienu mano

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/01/04 20:37:07 20:37:07

Ugnelė, nors ir mano oponentė, bet žino ką sako ir yra čia teisi.

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti

C

72 įrašai

2011/01/04 20:46:08 20:46:08

Lelis Borgia: „Nepatinka man ir vyro elgesys - manyčiau, garbingas vyras savo lovos reikalų su kita moterimi neaptarinėtų, o ateitų pas žmoną, sakytų ''Žinai, mieloji, nepyk, nebegaliu. Einu, nusipirksiu kekšę.'' – deja, deja, Skorpionka, taip būna labai retai, nes šiaip jau vyras ir žmona nėra draugai, o tik giminės ir turtų pratęsėjai, kaupėjai ar išparceliavotojai arba vienas kito skandintojai. Atrodo, kad jums dar trūksta patirties kažkiek. Nenusimink, po metelių vienų, kitų ji padidės. Dažnai vyrai būtent su svetimomis moterimis ir aptarinėja panašius reikalus, net pas plaštakes lekia patarimo, lekia išsipasakoti ir ieško paguodos. Man yra tekę pabendrauti su šio verslo moterimis gan nuoširdžiai ir atvirai. Žinoma, aš turėjau omenyje ne Sodų gatvės nelaimėles. Ir visgi gyvenimas yra gražus.

Viskas ten gerai su jos mastymu.
Todel, kad pas kekses pasikalbeti ar sielvartauti vaiksto atitinkamo mentaliteto zmones. Kiti kitus kelius zino.

tiesiog smalsi ir dalyvavusi diskusijoje

T

1 įrašai

2011/01/04 20:47:28 20:47:28

Leli Borgia, kiek jums metu?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2011/01/04 20:49:52 20:49:52

[quote="ugnelė''] Scorpe, šeimos retai statomos tik ant sekso pagrindo. Dažniausiai, bent jau tuo momentu žmonės tiki savo meile ir tiki, kad jie sutverti vienas kitam.
Šiuo atveju tai buvo normali šeima, užauginusi vaikus, jau ir anūkų buvo. Man ir buvo naujiena, kad tokią svarbią vietą užėmė seksas.
Bet vadovėlinės žinios ir psichologiniai straipsniai yra sau, o gyvenimo realybė dažnai yra kiek kitokia. Tie, kurie moko, dažniausiai vadovaujasi, kaip turėtų būti idealiai.
O iš tikro ir ne visi vyrai labai garbingi, ir ne visos moterys išmintingos. Vyro fiziologija viena, moters kiek kita.
Ir kiekvienas žiūri iš savo varpinės.[/quote]
Sutinku, Ugnele, veikiausiai kiek perlenkiau lazdą čia su tuo seksu pagrindu.

Vadovėlių ir psichologinių straipsnių neskaitau ir, beje, nepasitikiu psichologais. Bet gyvenu ir visą gyvenimą stebiu gyvenimą ir žmones. Ir pasidarau išvadas. Dėl savęs, ne dėl to, kad kažką mokyčiau. Be to, nesijaučiu tokia kompetetinga (o ir noro neturiu), kad mokyčiau kitus, kaip gyventi. Toli gražu. Kiekvienas turi savo kelią. Nenoriu, kad viskas būtų idealiai - būtų nuobodu.
Dėl tų fiziologijų. Atseit, vyrams reikia sekso, moterims - ne? MITAS. Skirtingi tik žmonių poreikiai, ir tai nepriklauso nuo to, ar vyras, ar moteris.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/01/04 20:55:40 20:55:40

Niekaip negaliu paneigti jog Net per kelerius metus Pazinote zmogu. Spesiu kiek poru pries issiskiriant dejo kryziu, kad pazista savasiais antrasiais puses?! Kiek poru aplamai, bijo kalbetis apie savo slaptas fantazijas?!
Gal, gal, gal klystu.
Kiek pazistu asmeniskai bendradarbiu, draugu ir kiek zinau apie ju lova?!
Mano galva tai kauke pamatete ir gavot pasiulyma.
Ale koks as nuskriaustasis, priimk mane i lova. O kai nesutikot, atsirado kita su kuria pasikalbejo "pa dusam".[/quote]
Su bendradarbiais tokiom temom nekalbama.
Labiausiai įsikalbama, kai pvz. važiuojama pernakt tolimaisiais traukiniais, kelionėse, kai žinai, kad gali daugiau ir nebesusitikti.
Nereikia žmonių teisti. Gal jis ne nuskriaustuoju save laiko, o tik klausia patarimo, ar galvoja, kaip jo situacija atrodys iš šono.
Žmones reikia bandyti suprasti, o sprendimą jie vistiek priims patys.

P.S. Pasiūlymo negavau. Klausė patarimo. Nežinojau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume