Laba vakara Gerb. Ponios.
Skaitydamas Jusu komentarus, mane juokas ima. Tikriausiai daugelis is Jusu mergaiciu, paneliu, poniu esat religiniu, konservatyviu paziuru, kurios visiskai nesupranta ka sneka ir net nenori suprast. Esu vienas is tu vyru uz pinigus. Suteikiu moterim, poniom tai, ko negali suteikt Jums jusu nevykeliai berniukai, visiskai nesuprantantis sio amato. Moterys mano didzioji silpnybe, pries moteri tampu bejegis, galiu daryti viska, apie ka pries tai tik atsargiai pasvajodavot. Pripazinkit akivaizdzia tiesa, negalite daryt su savo vaikinukais to ko trokstate, Jusu erotines fantazijos neissipildo.
Nepamirskite sitoje planetoje mes gyvename tik 28 000 dienu. Galbut 10 000 jau praejo, kas zino... Kiekviena diena sitoje planetoje yra dovana. Taigi verta pabandyt tai ko nori.
Kas yra rytojus? Rytojus tai viltis, tai vizija. Daugeliui rytojus niekada neisaus. Nelauk tos dienos, kad rytojus neisaustu. Naudokis proga, naudokis savo sugebejimais, gyvenk laimingai. Nelauk rytojaus viska pradek siandien, pradek veikti jau siandien! Del to kad viskas ka tu turi siame gyvenime yra siandien, si momenta, sia nakti...
Pagarbiai,
Eros
[email protected]