Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

Furian

F

121 įrašai

2009/03/19 18:11:48 18:11:48

Man atrodo, faktas, kad tik nevykėlis negali sugalvoti per savo amželį jokio kito užsiėmimo, tik žigolo amatą. Todėl iškart toks vyras ištrinamas iš pasiirnkimų sąrašo. Kam tai nekliudo, arba domina jaunikliai, kurie dar neturėjo galimybės save parodyti, o pinigų studentavimui norisi greitai ir dabar - gal ir nieko variantas, prašom pabandyti ir po to papasakoti

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 18:16:35 18:16:35

baik tu, jaunikliai begte atbegs ant sekso, tik pirstu pamok. nei babkiu nereiks

Furian

F

121 įrašai

2009/03/19 18:23:50 18:23:50

jaunikliai begte atbegs ant glaimybės šiltoje vietoje nuleisti.. atsiprašau, už išsireiškimą Ir manau, kad daugumai tik pinigų motyvas pakeičia sekso prasmę jauname amžiuje..

Leo

L

543 įrašai

2009/03/19 21:22:58 21:22:58

Furian: Man atrodo, faktas, kad tik nevykėlis negali sugalvoti per savo amželį jokio kito užsiėmimo, tik žigolo amatą. Todėl iškart toks vyras ištrinamas iš pasiirnkimų sąrašo. Kam tai nekliudo, arba domina jaunikliai, kurie dar neturėjo galimybės save parodyti, o pinigų studentavimui norisi greitai ir dabar - gal ir nieko variantas, prašom pabandyti ir po to papasakoti

Na ir tegul:) paprastai tokie ir neiesko rimtu santykiu:)
O ir tau butu neblogai prasiblaskyti. Be jokiu ypatingu reikalavimu ir begalinios rinkimosi, tiesiog pasinaudoti kaip vibratorium:)

qq

Q

50 įrašai

2009/03/20 11:41:46 11:41:46

Nežinau, gal reikėjo į verslo idėjas įdėti. Tačiau ir čia atrodo tinka
"Prie pagrindinio skelbimo dar pridedamas papildomas: „Gerbiami pretendentai! Jei Jūs protingi, žavūs ir ieškote gerai mokamo (nuo 3 tūkstančių dolerių per mėnesį) sekretoriaus, vadovo padėjėjo, galinčio teikti intymias paslaugas, darbo, siųskite mums savo nuotraukas ir gyvenimo aprašymą“.

Galbūt kol kas yra tik tokios profesijos pasiūla, o paklausos nėra? Ne, darbdaviai taip pat ieško ir duoda skelbimus.

„Prekybos bendrovės vadovui reikalinga sekretorė. 18-30 metų, patrauklios išvaizdos, be kompleksų. Reikalavimai: visi būtini įgūdžiai, taip pat intymių santykių su viršininku (27 metų, nevedęs) galimybė.

Pageidautina: darbo patirtis ir kalbų mokėjimas. Minimalus darbo užmokestis - 1500-2500 dolerių. Aprašymą su nuotraukomis ir telefono numeriu siųskite paštu“."
[url:7txoxhku]http://www.lrytas.lt/-12369728401235086218-rusai-meilu%C5%BE%C4%99-kei%C4%8Dia-%C4%AF-sekretor%C4%99-be-kelnai%C4%8Di%C5%B3.htm[/url:7txoxhku]

swx

rimis

R

51 įrašai

2009/03/20 14:45:23 14:45:23

payikekik kad ir kiek man pasiulytu moteris uz seksa tikrai neparsiduociau .asiaip ta tema galiu tik tiek pasakyti ...jei nori tegu pabando ir tikrai nusivils nes perkamas seksas paprasciausias anonizmas ir tiek

Furian

F

121 įrašai

2009/03/20 16:37:52 16:37:52

Ech, visi turi savo kaina Vyrai manau irgi, o tokie pasisakymai "kad ir kiek siulytu" tikriausiai rasyti ne visai isigilinant i tema
Kodel gi anonizmas? Jei turi pakankamai pinigu, tai manau tiesiog geras seksas ir tiek

Leo, galbut tai susije su kokiais nors mano kompleksais intymumo su nepazistamais zmonemis, bet man is tiesu labai svarbus bendravimas, pagarba, kazkoks tikras artumas Sunkiai priimu svetmus zmonems, kurie man visai nerupi (arba as jiems). Nuotykiai ne man. Bet labai daznai del to gailiuosi

rimis

R

51 įrašai

2009/03/20 16:48:19 16:48:19

furian tikrai ne viskas yra perkama

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/20 17:13:09 17:13:09

rimis: furian tikrai ne viskas yra perkama

taip neviskas, sveikata, meile, gyvenimas - dalykai kuriu nenusipirksi, o daugiau tai kad ir menuli pirk , tik turek uz ka

Šv. Eros

Š

1 įrašai

2009/03/21 00:24:53 00:24:53

Laba vakara Gerb. Ponios.

Skaitydamas Jusu komentarus, mane juokas ima. Tikriausiai daugelis is Jusu mergaiciu, paneliu, poniu esat religiniu, konservatyviu paziuru, kurios visiskai nesupranta ka sneka ir net nenori suprast. Esu vienas is tu vyru uz pinigus. Suteikiu moterim, poniom tai, ko negali suteikt Jums jusu nevykeliai berniukai, visiskai nesuprantantis sio amato. Moterys mano didzioji silpnybe, pries moteri tampu bejegis, galiu daryti viska, apie ka pries tai tik atsargiai pasvajodavot. Pripazinkit akivaizdzia tiesa, negalite daryt su savo vaikinukais to ko trokstate, Jusu erotines fantazijos neissipildo.
Nepamirskite sitoje planetoje mes gyvename tik 28 000 dienu. Galbut 10 000 jau praejo, kas zino... Kiekviena diena sitoje planetoje yra dovana. Taigi verta pabandyt tai ko nori.
Kas yra rytojus? Rytojus tai viltis, tai vizija. Daugeliui rytojus niekada neisaus. Nelauk tos dienos, kad rytojus neisaustu. Naudokis proga, naudokis savo sugebejimais, gyvenk laimingai. Nelauk rytojaus viska pradek siandien, pradek veikti jau siandien! Del to kad viskas ka tu turi siame gyvenime yra siandien, si momenta, sia nakti...

Pagarbiai,
Eros
[email protected]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume