2009/03/21 09:02:53 09:02:53
na va zigolo pats apsireiske gali imt ir mums papasakot ar vykes
2009/03/21 12:01:28 12:01:28
Šv. Eros: Laba vakara Gerb. Ponios.
Skaitydamas Jusu komentarus, mane juokas ima. Tikriausiai daugelis is Jusu mergaiciu, paneliu, poniu esat religiniu, konservatyviu paziuru, kurios visiskai nesupranta ka sneka ir net nenori suprast. Esu vienas is tu vyru uz pinigus. Suteikiu moterim, poniom tai, ko negali suteikt Jums jusu nevykeliai berniukai, visiskai nesuprantantis sio amato. Moterys mano didzioji silpnybe, pries moteri tampu bejegis, galiu daryti viska, apie ka pries tai tik atsargiai pasvajodavot. Pripazinkit akivaizdzia tiesa, negalite daryt su savo vaikinukais to ko trokstate, Jusu erotines fantazijos neissipildo.
Nepamirskite sitoje planetoje mes gyvename tik 28 000 dienu. Galbut 10 000 jau praejo, kas zino... Kiekviena diena sitoje planetoje yra dovana. Taigi verta pabandyt tai ko nori.
Kas yra rytojus? Rytojus tai viltis, tai vizija. Daugeliui rytojus niekada neisaus. Nelauk tos dienos, kad rytojus neisaustu. Naudokis proga, naudokis savo sugebejimais, gyvenk laimingai. Nelauk rytojaus viska pradek siandien, pradek veikti jau siandien! Del to kad viskas ka tu turi siame gyvenime yra siandien, si momenta, sia nakti...
Pagarbiai,
Eros
[email protected] Visa tai galima gauti ir dykai. O jei pasistengi, partneris sumoka pats
2009/03/22 10:31:51 10:31:51
Šv. Eros: Laba vakara Gerb. Ponios.
Skaitydamas Jusu komentarus, mane juokas ima. Tikriausiai daugelis is Jusu mergaiciu, paneliu, poniu esat religiniu, konservatyviu paziuru, kurios visiskai nesupranta ka sneka ir net nenori suprast. Esu vienas is tu vyru uz pinigus. Suteikiu moterim, poniom tai, ko negali suteikt Jums jusu nevykeliai berniukai, visiskai nesuprantantis sio amato. Moterys mano didzioji silpnybe, pries moteri tampu bejegis, galiu daryti viska, apie ka pries tai tik atsargiai pasvajodavot. Pripazinkit akivaizdzia tiesa, negalite daryt su savo vaikinukais to ko trokstate, Jusu erotines fantazijos neissipildo.
Nepamirskite sitoje planetoje mes gyvename tik 28 000 dienu. Galbut 10 000 jau praejo, kas zino... Kiekviena diena sitoje planetoje yra dovana. Taigi verta pabandyt tai ko nori.
Kas yra rytojus? Rytojus tai viltis, tai vizija. Daugeliui rytojus niekada neisaus. Nelauk tos dienos, kad rytojus neisaustu. Naudokis proga, naudokis savo sugebejimais, gyvenk laimingai. Nelauk rytojaus viska pradek siandien, pradek veikti jau siandien! Del to kad viskas ka tu turi siame gyvenime yra siandien, si momenta, sia nakti...
Pagarbiai,
Eros
[email protected] Eilinis skelbimas
Lietuvių kalboje tokie asmenys vadinami vienadieniais. Kuriuo pasitikėti neįmanoma. Todėl juokas ima, o diskutuoti menką.
pagarbiai
swx
2009/03/24 09:52:54 09:52:54
Gal as galeciau kuo padeti?
2009/03/25 06:31:53 06:31:53
F: Gal as galeciau kuo padeti?
o kiek norėtumėt pinigų? Už ofiso sutvarkymą. Du kartus per savaitę...
pagarbiai
swx
2009/03/25 12:33:26 12:33:26
kai Jus moterys kalbate apie "vyra uz pinigus" ar tikrai jus turite galvoj tik seksa?
kazkada skaiciau straipsni apie vyrus uz pinigus, ar tais japonijoje ar kinijoje, kur labai daug moteru karjerisciu. tenai perkamas vyras turi sugebeti priversti moteri pasijusti grazia, patrauklia mylima. Sekso aplamai gali ir nebuti, nes moterys tai vyrai, joms reikia sio to kito... demesio, pagarbos, rupestingumo, svelnumo ir t.t. ko is bet kokio apsiseilejusio snargliaus tikrai negaus..
2009/04/22 08:05:37 08:05:37
Hmmm....... čia aš kažko nesuprantu
2009/04/22 11:17:20 11:17:20
as tai niekad apie tai nepagalvociau ir vyro uz pinigus nepirkciau,nera saldesnio jausmo,kai bendrauji naturaliai ir atsiranda simpatijos,kazkas daugiau,o pirkt galima bet ka,bet ne zmogu brangioji laukine vysnaite
yolantayo1296838981_db
Y
441 įrašai
2009/04/24 06:51:50 06:51:50
sandryte39: as tai niekad apie tai nepagalvociau ir vyro uz pinigus nepirkciau,nera saldesnio jausmo,kai bendrauji naturaliai ir atsiranda simpatijos,kazkas daugiau,o pirkt galima bet ka,bet ne zmogu brangioji laukine vysnaite
Žmogaus čia niekas nesiruošia pirkti. Mes čia seksą perkam, ne žmones, brangioji sandryte39
2009/04/24 07:24:07 07:24:07
nesuprantu kam mokėti pinigus už kažką, ką galima dykai gauti.. ir čia abiem atvejais: ir kai moterį nori nupirkti ir kai vyrą.
klausimas prasideda nuo to - ko mes iš to asmens (pirkinio) norime. Man, tiesa pasakius, net nepatinka kad tai viskas vyksta...
Tad klausimas autorei - ko tu nori iš to vyro?
Dulkių siurblių surinkėjo, valytojo, meilužio ar šiaip pasivaikščiojimų po parką antrojo asmens.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume