Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/04 15:34:14 15:34:14

pseudonimas:
19621116:
laukine vysnia: Savaitgaly buvo vakarėlis ir gavau dovanų puodų rinkinį ,gerų puodų.Dabar žiūriu į juos ir galvoju -na kam man vienišai tie puodai???? Argi ne smagiau būtų,jei būtų pakvietę vaikiną ,na tą kur pinigus sumoki,o jis gerutis viską gerai daro Prisiminimų turėčiau smagių....o dabar kai pasensiu ,tai turėsiu keturis jau pridegusius puodus Tai ir noriu paklausti,gal kas žino,kaip tie vyrukai už pinigus........ ???????

Jai nori vyra uz pinigus tai jiu gali gauti, bet gyvenimui skirta tikrojo niekada. nes tokie poilgiai neapgalvoti ir tesiog isigytas blogis. Ilgesys rasti vyra tikraji gyvenimui malonesnis ieskoti negu kasdienis leliu uz pinigus teatras, Nenusivil dar bus skirtas kuris tave ir senatveja gilioja miles...Su pagarba Petras.

sveiki,jei domina vaikinas uz pinigus prasau parasykit i si email [email protected] papasakosiu placiau asmeniskai o ne viesai, dekui uz supratinguma

kiek imi uz seansa? kad zinociau ar verta rasyti, gal labai brangininkas?

ieskantis nuotykiu

I

1 įrašai

2012/10/13 17:35:40 17:35:40

manau esu kaip tik tas kurio ieskote, rasykite i [email protected] visas smulkenas ir pan. aptarsime

Jomajo...

J

1 įrašai

2012/10/13 17:43:55 17:43:55

ieskantis nuotykiu: manau esu kaip tik tas kurio ieskote, rasykite i [email protected] visas smulkenas ir pan. aptarsime

Jomajo..... didžiausią ir (aktyviausią ) LT vyrų dalį sudaro besisiūlantys uz pinigus....

Jomajo.... LT vyrai ( ar čia vyrai? gal tik pisuokliai? ) savo galva nebesugeba net babkių užsidirbti...
Ir kur ta Lietuva motulė ritasi.....
Jomajo.... Nebalsuosiu ne už vieną diedą rytoj

Petras

P

17 įrašai

2013/01/28 15:19:20 15:19:20

sveikos, kam už pinigus, juk yra daug norinčių padaryti malonumą dėl to kad malonu, beje man beveik 50, o labiausiai tai mėgstu daryti liežuviu, [email protected]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume