Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 09:04:10 09:04:10

laukine vysnia: ...o tai ne,labiau gerbsiu tokį,kuris bėga nuo šeimos meluodamas žmonai ,kad dirba daug ,tai kitai moteriai koks nelaimingas su žmona.....arba tokį,kuris "šefuoja"kokias tris patiklias moterytes,vis žadėdamas ....arba kokį žudiką senų bobučių.....nusivažiavau....ar koki buvusį prievartautoją,kuris dabar labai gailisi...galiu prirašyti tų didesnių blogių tiek kad ir skaityti atsibos,bet jie tylės apie save,tai ką-tuo bus geresni už tą ,kuris pasisakys kad ėjo pas prostitutę..(o gal nenorėjo niekam dulkint smegenų???)

Visiškai sutinku su Jūsų išsakyta nuomone. Tačiau Jūs neatsakėte į klausimą !
Sugryžtant prie esmės. Ar nebūtų daug gražiau jei "visus" intymius dalykus žinotu tik "du" asmenys.
Ar būtina svaidytis intymiais dalykais ?!
Kodėl internete galite rašyti noriu vaikino už pinigus, o kaimynui ar draugei to nesakot į akis. Sugryžtu prie to paties, aplamai kokia tokio pasisakymo esmė? nesuprantu aš tokio jumoro, ar būtina už tai kvailinti?!

Pagarbiai
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 09:50:25 09:50:25

qq:
mie: swx, pradzioje maniau, kad tu idealistas, paskui, kad naivuolis, dar veliau kad juoku nesupranti. Dabar galvoju, kad tu [b:3ujbpggt]tiesiog kvailas. Liudna[/b:3ujbpggt]...

O man Mie JŪSŲ GAILA pasiklydusios. Nereik apie mane tiek galvoti.
Aš čia ir kartu manęs čia nėra.

Sugryžtant į temą. O Jūs mielosios moterys ar bent pradėtumėte diskusiją su vaikinu (kalbant apie Darnią Šeimą) kuris atvirai kalba, kad naudojasi prastitute. o kur ta riba TABU?!
Būtu malonu jei argumentuotumėte, tiesiog kvailas....

Pagarbiai
swx

Nereikia mie gaileti, nes mie neegzistuoja

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/19 11:08:21 11:08:21

Gerbiamas SWX,paskaičiau savo pirmą pranešimą,nieko intymaus neradau,nebuvau pasakius kad to ieškau,rašiau "ar nebūtų smagiau".Čia lygiai tas pats jei sakyčiau-o jeigu būčiau Anglijos karalienė......Ir dar ten paklausiau-kaip tie vaikinai?Na įdomu man pasidarė,o kur dar galiu paklausti?mano kaimynai to tikrai nežino Turiu dar pasakyti,kad niekada nieko neslapstau,visi kurie mane pažysta tai mane ir pažysta.O dabar apie pasisakymo esmę-D.P.skelbė konkursą ,viena iš nominacijų buvo už populiariausią temą.Taigi,maniau gal pavyks,bet labai gerai suskėle Mie su savo tema ir laimėjo.Ten kaškaip nuvažiavo visi pašnekovai ir patekau į antrą vietą Matai .....kai paaiškėja visa tiesa,pasidaro visai jau viskas paprasta.....a ne??

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 11:29:26 11:29:26

laukine vysnia: Gerbiamas SWX,paskaičiau savo pirmą pranešimą,nieko intymaus neradau,nebuvau pasakius kad to ieškau,rašiau "ar nebūtų smagiau".Čia lygiai tas pats jei sakyčiau-o jeigu būčiau Anglijos karalienė......Ir dar ten paklausiau-kaip tie vaikinai?Na įdomu man pasidarė,o kur dar galiu paklausti?mano kaimynai to tikrai nežino Turiu dar pasakyti,kad niekada nieko neslapstau,visi kurie mane pažysta tai mane ir pažysta.O dabar apie pasisakymo esmę-D.P.skelbė konkursą ,viena iš nominacijų buvo už populiariausią temą.Taigi,maniau gal pavyks,bet labai gerai suskėle Mie su savo tema ir laimėjo.Ten kaškaip nuvažiavo visi pašnekovai ir patekau į antrą vietą Matai .....kai paaiškėja visa tiesa,pasidaro visai jau viskas paprasta.....a ne??

Jeigu būtumėte paklaususi "noriu būti Anglijos karaliene" greičiausiai mano žinutė nuskambėtu "o aš tada noriu būti jos karalius"

Jei perskaitysime tema "mano amžiaus sulaukus nėra ką prarasti" nuo pradžių puse žinučiu galima išmesti, kita dalį drasiai galima perkelti į temą kas jums yra neištikimybė. Trečią dalį būtų galima perkelti kaip mano prašyma mie, "dar karteli pagalvoti ar ji pasielgs teisingai"
Tačiau nenoriu nieko mokinti kaip gyventi, kiekvienas renkamės kaip mums geriau.
Gerbiu kiekvieno pasisakiusiojo nuomonę, nei vieno ne kvailinu.
Tai turi skambėti kaip mano asmeninė nuomonė, pastaba, mintis...

O jei DP komanda redaguos tą temą, tavo pirma vieta. a ne

Pagarbiai
swx

mie*

M

7 įrašai

2009/03/19 11:39:32 11:39:32

[b:1qxvqkli]swx[/b:1qxvqkli], prisiregistruok is naujo, ko gi dabar pabegai? Man truksta taves.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 11:45:56 11:45:56

Klausimas temos autorei: tai ar radai vaikina? Uz pinigus, ne uz pinigus? Kur problema nesuprantu? Manau, kad nera svarbu kiek tau metu ir kokia baisi bebutum- visada atsiras vyru kurie su mielu noru nores tau ikisti. Tai kur problema? Kam tokia tema reikalinga, A?
Na jei nori sekso- tai mieloji, pasiskelbk internete, idek foto ir pulkai vyru tau pasisiulys, ir dar primokes. Na gal ne sitame saite. Bet tikrai yra kur pasiskebti.
O jei jau viesai paskelbete tokia tema. Tai prasom mums pateikite tesini: kiek kainavo vaikinas, koks garzus buvo, kokio ilgio pimpalas ir kiek ilgai stovejo, ir kiek O patyrete. Su pagarba.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 11:50:20 11:50:20

Petras Santechnikas:
zygimantinijus: Manau butu zymiai paprasciau susirasti patinkanti vaikinuka, kad ir DP ir tiesiai sviesiai pasakyti : Nori uzsidirbt ? o daugiau jau viskas aisku manau 9 is 10 vienisu vaikinu, tikrai noretu tokio uzdarbio jei ka rasyk

Kiek beviltiskas turi buti bachuras kad varytu uz pinigus.... Nemanau kad tokiu daug rasi.

Bet kuris normalus "baxuras pavarytu". Ir dykai pavarytu. O jei dar moka, tai vciom prablema. Na zinoma, jei moteriske baisi kaip gyvenimas, tai ir ant babkiu nepasistotu...

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 12:20:53 12:20:53

Zygfrid:
Petras Santechnikas:
zygimantinijus: Manau butu zymiai paprasciau susirasti patinkanti vaikinuka, kad ir DP ir tiesiai sviesiai pasakyti : Nori uzsidirbt ? o daugiau jau viskas aisku manau 9 is 10 vienisu vaikinu, tikrai noretu tokio uzdarbio jei ka rasyk

Kiek beviltiskas turi buti bachuras kad varytu uz pinigus.... Nemanau kad tokiu daug rasi.

Bet kuris normalus "baxuras pavarytu". Ir dykai pavarytu. O jei dar moka, tai vciom prablema. Na zinoma, jei moteriske baisi kaip gyvenimas, tai ir ant babkiu nepasistotu...

Nekalbėkite prašom už visą auditoriją. Ne visi vyrai pasirašytu tai jau faktas.
Beje kiek supratau temos autorė jau pasakė dėl ko buvo sukurta tema.

Pagarbiai
swx

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/19 13:31:40 13:31:40

yolantayo:
Raaa:

O diskusija ir gavosi, net jei ir ne tokia linkme kokia jūs norėjote.
Tik kažin, ar visus, pakreipusius diskusija jums nenorima linkme reikia išvadinti siaurapročiais doruoliais ir kaimynais iš gretimo daržo - o kur gi jūsų įsiklausimas į kito nuomonę?

Diskusija gavosi? Tokia "blondiniška" iš serijos "ne į temą". Diskusija prasideda nuo klausimo, nuo konkrečios temos. O ar su savo nuomone Jūs pataikėte į temą, tai čia jau kita diskusija. Jovalas čia gavosi.

Temos autorei atsakau: pasitaikius progai (pvz., dovaną tokią gavus), greičiausiai ja pasinaudočiau. Bet pati tokios progos neieškau.

Mieloji, matydama tokį jovalą kaip tikra brunetė galėjote įsikišti ir pastatyti visus į vietą

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/19 16:52:20 16:52:20

...labai ačiū SWX kad mane apgynė prieš Zigfrid,nes jau būčiau su juo susibarus ....ir kai Dievas grožį dalino ,tikrai nebuvau paskutinė eilėj

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume