laukine vysnia: Gerbiamas SWX,paskaičiau savo pirmą pranešimą,nieko intymaus neradau,nebuvau pasakius kad to ieškau,rašiau "ar nebūtų smagiau".Čia lygiai tas pats jei sakyčiau-o jeigu būčiau Anglijos karalienė......Ir dar ten paklausiau-kaip tie vaikinai?Na įdomu man pasidarė,o kur dar galiu paklausti?mano kaimynai to tikrai nežino Turiu dar pasakyti,kad niekada nieko neslapstau,visi kurie mane pažysta tai mane ir pažysta.O dabar apie pasisakymo esmę-D.P.skelbė konkursą ,viena iš nominacijų buvo už populiariausią temą.Taigi,maniau gal pavyks,bet labai gerai suskėle Mie su savo tema ir laimėjo.Ten kaškaip nuvažiavo visi pašnekovai ir patekau į antrą vietą Matai .....kai paaiškėja visa tiesa,pasidaro visai jau viskas paprasta.....a ne??
Jeigu būtumėte paklaususi "noriu būti Anglijos karaliene" greičiausiai mano žinutė nuskambėtu "o aš tada noriu būti jos karalius"
Jei perskaitysime tema "mano amžiaus sulaukus nėra ką prarasti" nuo pradžių puse žinučiu galima išmesti, kita dalį drasiai galima perkelti į temą kas jums yra neištikimybė. Trečią dalį būtų galima perkelti kaip mano prašyma mie, "dar karteli pagalvoti ar ji pasielgs teisingai"
Tačiau nenoriu nieko mokinti kaip gyventi, kiekvienas renkamės kaip mums geriau.
Gerbiu kiekvieno pasisakiusiojo nuomonę, nei vieno ne kvailinu.
Tai turi skambėti kaip mano asmeninė nuomonė, pastaba, mintis...
O jei DP komanda redaguos tą temą, tavo pirma vieta. a ne
Pagarbiai
swx