Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/03/18 16:51:51 16:51:51

Raaa:

O diskusija ir gavosi, net jei ir ne tokia linkme kokia jūs norėjote.
Tik kažin, ar visus, pakreipusius diskusija jums nenorima linkme reikia išvadinti siaurapročiais doruoliais ir kaimynais iš gretimo daržo - o kur gi jūsų įsiklausimas į kito nuomonę?

Diskusija gavosi? Tokia "blondiniška" iš serijos "ne į temą". Diskusija prasideda nuo klausimo, nuo konkrečios temos. O ar su savo nuomone Jūs pataikėte į temą, tai čia jau kita diskusija. Jovalas čia gavosi.

Temos autorei atsakau: pasitaikius progai (pvz., dovaną tokią gavus), greičiausiai ja pasinaudočiau. Bet pati tokios progos neieškau.

qq

Q

50 įrašai

2009/03/18 17:16:39 17:16:39

Superinė tema, ar nebūtų papraščiau surašyti kainas ar yra plotas ar ne koks kūno sudėjimas.
Telefono numerius kainas paderinsim. Kam čia laužytis....
Oi kokios mes vienišos

Parduok tuos puodus baxura pirk. Nesuprantu ką Jūs čia diskutuojat, kokia esmė, kad savo veiksmus pateisint?
Nori perki nori ne
SKELBIMU LENTA b...t

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/18 19:05:01 19:05:01

qq: Superinė tema, ar nebūtų papraščiau surašyti kainas ar yra plotas ar ne koks kūno sudėjimas.
Oi kokios mes vienišos
Parduok tuos puodus baxura pirk. Nesuprantu ką Jūs čia diskutuojat, kokia esmė, kad savo veiksmus pateisint?
Nori perki nori ne
SKELBIMU LENTA b...t

........... ...neblogai...

qq

Q

50 įrašai

2009/03/18 19:53:28 19:53:28

laukine vysnia:
qq: Superinė tema, ar nebūtų papraščiau surašyti kainas ar yra plotas ar ne koks kūno sudėjimas.
Oi kokios mes vienišos
Nori perki nori ne
SKELBIMU LENTA b...t
........... ...neblogai...

O man graudu žinote kodėl (nors man asmeniškai giliai ...): todėl tarkim yra forume gerų ir šiltų moterų kurioms gyvenime nepasisekė. Ateina kokia nors "en" pradeda tema noriu pirkti baxura. Anketa be nuotraukos, kazin ar aplamai tokia yra. Ateina normalus baxuras skaito "gavau puodus nx man jų reik geriau baxurą būtų padovanoja. Po to Darni Pora (su pagarba) bando organizuoti susitikimą. Ką žinau ar aš eičiau. Kaip ten sakoma, šaukštas deguto medaus statine gadina.
Aš tikrai suprantu, kad vienišom irgi reikia pasimylėti. Bet tokiem skelbimam galite pasiringti tos reikšmės forumą ir daryti tai tyliai. Čia ieškokite rimtos pažinties. Intymumo mielieji...
Aš žinoma galiu būti neteisus tačiau tokia mano nuomonė.
Pagarbiai
swx

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/18 20:21:28 20:21:28

..o tamsta tai jau baisiai naivus,matosi.Ar tik neteks ant kokios "labai drovios"užšokti taip netyčia,galima visko primeluoti ir pavirkauti...Prie bajerio aš moterytė,o be to labai gera ir labai dora,ir pasisekė man gyvenime,tai kas kad tuo tarpu vieniša..Nieks man tų puodų nedovanojo ir jokių pasiūlimų po tos temos nebuvo,o jei but buvę,tikrai būčiau nesutikus.Neketinu savo gyvenimo taškyti į šonus..Jei rimtai,tai man atsibodo tas turgus kai tuos laiškiukus rašo,visko klausinėja,nuoširdžiai atsakinėji,neflirtuoji ir nesupranti kuo neįtinki... Susirinkę čia vyrai visai kitiems reikalams,tik gal koks vienas vienintelis moters ieško,kurią ketina gerbti ir mylėti...

Rimas10

R

15 įrašai

2009/03/18 20:25:05 20:25:05

Nu siais laikais pavaro panos ...

Viena man parase darnioje poroje ir pasake kad nori kad as ja apseklinciau tiesiogine ta zodzio prasme ir eme deretis del sumos... Nu derybu neatskleisiu, bet nenusipiginau ir del galutines kainos nesutarem...per brangu jai buvo

zodziu kitu sake intensyviai ieskanti, bet dar nesuradusi...

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 07:02:24 07:02:24

laukine vysnia: ..o tamsta tai jau baisiai naivus,matosi.Ar tik neteks ant kokios "labai drovios"užšokti taip netyčia,galima visko primeluoti ir pavirkauti...Prie bajerio aš moterytė,o be to labai gera ir labai dora,ir pasisekė man gyvenime,tai kas kad tuo tarpu vieniša..Nieks man tų puodų nedovanojo ir jokių pasiūlimų po tos temos nebuvo,o jei but buvę,tikrai būčiau nesutikus.Neketinu savo gyvenimo taškyti į šonus..Jei rimtai,tai man atsibodo tas turgus kai tuos laiškiukus rašo,visko klausinėja,nuoširdžiai atsakinėji,neflirtuoji ir nesupranti kuo neįtinki... Susirinkę čia vyrai visai kitiems reikalams,tik gal koks vienas vienintelis moters ieško,kurią ketina gerbti ir mylėti...

Ne naivus. Bet realistas. Tarkim jei ieškočiau. Tikrai nenorėčiau, kad pro mano antrą pusę būtų praėjas visas miestas. Naivu būtų tikėtis sutikti nekalta. Tikriausiai net neklausčiau, kiek turėjusi partnerių. Kaip ten sakoma akys nematė, širdies neskauda. O abgaulė tai ir yra apgaulė. Lazda turi du galus...

Pagarbiai
swx

mie

M

161 įrašai

2009/03/19 07:42:26 07:42:26

swx, pradzioje maniau, kad tu idealistas, paskui, kad naivuolis, dar veliau kad juoku nesupranti. Dabar galvoju, kad tu tiesiog kvailas. Liudna...

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 08:32:10 08:32:10

mie: swx, pradzioje maniau, kad tu idealistas, paskui, kad naivuolis, dar veliau kad juoku nesupranti. Dabar galvoju, kad tu [b:27vq98g0]tiesiog kvailas. Liudna[/b:27vq98g0]...

O man Mie JŪSŲ GAILA pasiklydusios. Nereik apie mane tiek galvoti.
Aš čia ir kartu manęs čia nėra.

Sugryžtant į temą. O Jūs mielosios moterys ar bent pradėtumėte diskusiją su vaikinu (kalbant apie Darnią Šeimą) kuris atvirai kalba, kad naudojasi prastitute. o kur ta riba TABU?!
Būtu malonu jei argumentuotumėte, tiesiog kvailas....

Pagarbiai
swx

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/19 08:47:45 08:47:45

...o tai ne,labiau gerbsiu tokį,kuris bėga nuo šeimos meluodamas žmonai ,kad dirba daug ,tai kitai moteriai koks nelaimingas su žmona.....arba tokį,kuris "šefuoja"kokias tris patiklias moterytes,vis žadėdamas ....arba kokį žudiką senų bobučių.....nusivažiavau....ar koki buvusį prievartautoją,kuris dabar labai gailisi...galiu prirašyti tų didesnių blogių tiek kad ir skaityti atsibos,bet jie tylės apie save,tai ką-tuo bus geresni už tą ,kuris pasisakys kad ėjo pas prostitutę..(o gal nenorėjo niekam dulkint smegenų???)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume