Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Noriu vaikino už pinigus...

Noriu vaikino už pinigus...

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/13 17:33:09 17:33:09

Prirašėte daug, o laiko atsakinėjimui nelabai turiu. Tai pabandysiu keik trumpai. Jei praleidau ką nors jums labai svarbaus - parašykite man laišką.

Vaikis: Na zinai pas mus taip pat baudziama uz prostitucija ne tik prostitute bet ir klientas. O kokia socialine blogybe yra prostitucija? Narkotikai? Melas. Yra prostitutes kurios samoningai tai pradeda ir yra tokios kurios pradeda del to kad jau vartoja narkotikus ir nera babkiu narkotikams. Taigi narkotiku priezastis yra ne protitucija o narkotiku pasekme yra prostitucija. Nepainiokit.
Prekyba zmonemis? Tai ji tik del to ir klesti kad prostitucija neiteisinta. Butu iteisinta ir prekybos nebeliktu.
Ginklu prekyba??????? Prie ko cia????

Nepaslaptis, kad prostitucija klesti ten, kur yra skurdas, švietimo trūkumas. Moterys ir merginos (nes jos sudaro didžiąją dalį prostitučių) renkasi joms tuo metu atrodantį lengvesnį ir greitesnį būdą užsidirbti. O tai taip pat - tiek išsilavinimo, tiek žinių, tiek pagaliau vidinės motyvacijos stoka.
Su prostitucija eina begalės kitų problemų. Bet pagrindinė - tai organizuota nusikalstama veikla, kontroliuojama nusikalstamų grupuočių. Kaip ir prekyba narkotikais, prekyba ginklais. Su tuo glaudžiai susijusi korupcijos problema ir t.t.
Tiesiog pažvelkite į prostituciją jau nebe kaip į vieno žmogaus likimą (beje, yra ir nemažai suromantizuotų istorijų, a la "Graži moteris"), o kaip į socialinę problemą.
Eidamas pas prostitutę - žmogelis nesusimasto kur ir kokiais srautais nuteka jo pinigai ir ką jie paremia.

Vaikis:
Baudziamasis kodeksas? Atsiverciau. Na nieko ten neraso apie prostitucija. Turi gal mintyje ATPK? Whatewer. Skersa dejau ant kodekso. Pas mus lietuvoje yra debilisku istatymu tai ar del to turiu ju laikytis? Kodel seimo nariams ir oligarchams nereikia istatymu laikytis? Kodel prokurorai, seimo nariai, policininkai eina pas prostitutes ir maza to neretai veltui, o va paprastas mirtingasis turi bijoti ir slapstytis.

Vaikis:
Cia tik archaiskos valstybes mentalitetas.

Tai jūsų nesupratau - jūs pats įstatymo nenorite laikytis, bet norite, kad policininkai jo laikytųsi? Ar jūs pats gal tada norite tapti policininku? O ką jūs padarėte, kad "Lietuvoje būtų gyventi geriau"? Dėti skersą visi poasiruošę, bet kažkodėl dėl gyveimo Lietuvoje burba ir mieliau emigruoja.

Beje, kad prostitucija kaip reiškinys eina drauge su korupcija ir kita organizuota nusikalstama veikla. Jau kartojuosi. Jei manote, kad įstatymas neteisingas - inicijuokite jo keitimą. Esate pilnametis.

Vaikis:
Zinai as nebuva niekada pas prostitutes, bet nesuprantu kodel kiti aiskina kam buti kam nebuti. Kokia tu problema matai su kuo as miegu? Tau realiai jokios problemos tame nera. O kas tu tokiakad moralizuoti visa pasauli kaip jis turi elgtis. Dievas? Ne tu ne Dievas ir nekalbejai tu su Dievu kad aiskinti kas yra moralu kas ne moralu. Kol mano poelgiai taves neliecia tai tu man neaiskink kaip tureciau elgtis.

Na, dėl mano bendravimo su dievu jūs gerokai perlenkėte lazdą.
Esu pakankamai liberalus žmogus. Tačiau yra klausimų kuriais turiu savo nuomonę ir nebijau jos reikšti. O jei tai pjaunasi su kieno nors morale - ką gi, diskutuokime.

Ir jūs visiškai teisus - man absoliučiai nesvarbu su kuo jūs miegate - norite miegokite su mergina, norite - su dviem merginom, norite - su vaikinais.
Norite - su vaikais...? Oj, ne. O jūsų manymu, jei kažkas seksualiai išnaudoja vaiką, tai irgi turėčiau nutylėti? O jei vyras muša žmoną, ar žmona vyrą - juk tai, judviejų asmeninis reikalas? Tūkstančiais metų svarstoma kiek visuomenė ir valstybė turi ir gali kištis į žmogaus asmeninį gyvenimą. Bet mes čia ne apie tai.

Manau kiekvienas viduje žinome kas teisinga ir kas neteisinga. Taigi, aš manau, kad prostitucija - neteisinga. Kodėl? Nes nežiūriu paviršutiniškai ir nemanau, kad nuėjus pas samdytą mergelę/ bernelį daina pasibaigia "ji paprašė keturių, o aš vargšas neturiu"

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/13 17:46:33 17:46:33

Svečias:
Taip pat klausimas kokias socialines blogybes sukeltu "laukine vysnia" susiradusi sau zigolo? Kur siame atvejyje butu "zmoniu isnaudojimas, prekyba zmonemis, sulauzytos asmenybes ir sugadinti gyvenimai"?

Žigolo, jei tai tikras žigolo, kažkam moka už stogą. Moteriškė, net nesusimastydama jau paremia nusikalstamą schemą.
Sakoma nenorėkite būti šventesni už popiežių, bet kartais apie pasekmes susimastyti vertėtų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/13 18:20:59 18:20:59

Raaa: Prirašėte daug, o laiko atsakinėjimui nelabai turiu. [b:1tfy3i4f]Tai pabandysiu kiek trumpai. [/b:1tfy3i4f]

Nevykes bandymas!

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/03/13 18:53:09 18:53:09

tikrai turetu but kazkas tai motereliai baisiai blogai jei uz pinigus nori! seip as vyras ir pries prostitucija,,ir kiokia cia tema gali but,cia gi tas pats kaip duona nusiprkt parduotuvej cia apie tai ir kalbet neverta, yra rimtesniu dalyku gyvenime!

Vaikis to Raa

V

1 įrašai

2009/03/13 20:01:33 20:01:33

OI kokia mandra pasirodo mergina. Nevelnio Jus tu istatymu ir ju priemimo proceduru nezinote. Esate bandziusi inicijuoti istatymo pakeitima? As esu. Kol politikai nemato kame ju nauda niekas nejuda. Man pavyko tik miesto tarybos sprendimus pakoreguoti ir tai tik parasius kruva rastu, suradus eile bendraminciu ir pajungus ziniasklaida. Roziniais akiniais akytes slepiate.

O dabar apie prostitutes. Uzpreita savaite pagavo pora porstituciu. Abi turejo darba ir prostitucija tik prisidurdavo. Kas sake kad prostitutes neissilavinusios? ZInau viena kuri buvo vienos mokslu srities magistre. Beja dabar vienoje aukstojoje mokykloje destitojauja.

As nesakiau kad toleruoju prostitucija, as sakau kad nera ko kistis.

Kas del vaiku isnaudojimo, tai reikia suprasti kad vaikai yra nepilnameciai negalintys apsiginti ir juos reikia saugoti. Kas del smurto seimoje as esu pries betkoki smurta tik supraskite kad prostitucija nera smurtas. Va kaiptik iteisinus prostitucija sios moterys turetu ir socialines garantijas, ir sveikatos apsauga ir pencijai staza kauptu.

Mes geriau iteisinkime prostitucija bet padarykime ja mazai apsimokancia, o nelegales gireztai bauskime bet ne uz prostitucija kas tera 300 Lt o uz nelegalu darba o tai jau yra zenkliai didesnes baudos.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/13 20:18:46 20:18:46

6O431519: tikrai turetu but kazkas tai motereliai baisiai blogai jei uz pinigus nori! seip as vyras ir pries prostitucija,,ir kiokia cia tema gali but,cia gi tas pats kaip duona nusiprkt parduotuvej cia apie tai ir kalbet neverta, yra rimtesniu dalyku gyvenime!

..........susimoviau,susimoviau... norėjau temą prakišti,maniau diskusija bus,bus ne tik visaip smerkenčių,maniau atsiras įvairių nuomonių.....gyvenimas margas maniau,o čia pasirodo susėdo dorų eilutė.Turiu pasakyti du dalykus,viena -šita tema niekaip neatspindi mano asmens ir mano požiurio,tik pavadinimas buvo toks(dėmesiui patraukti)antra-rašiusių mastymo siaurumas,laisvanoriškai sukištas į seniai sukurtus standartus.Nemanau kad gyvenime viskas yra taip paprasta,vienoj pusej didelė "teisuolių " minia ,o kitoj pundelis prostitučių....Pasakykit mano mieli,kur stovi tie kur pas jas vaikšto???O man,t.y. "tai moterėlei"viskas yra labai gerai Žodžiu,siūlau ta temą uždaryt,nes matau ,kad nieko jau nerasim..

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/13 21:20:41 21:20:41

Vaikis to Raa: OI kokia mandra pasirodo mergina.Nevelnio Jus tu istatymu ir ju priemimo proceduru nezinote. Esate bandziusi inicijuoti istatymo pakeitima?
As esu. Kol politikai nemato kame ju nauda niekas nejuda. Man pavyko tik miesto tarybos sprendimus pakoreguoti ir tai tik parasius kruva rastu, suradus eile bendraminciu ir pajungus ziniasklaida. Roziniais akiniais akytes slepiate.

Taip esu. Ir jūsų aprašytas kelias - su eile bendraminčių ir su žiniasklaida - visai teisingas. Juk jei yra jums svarbus reikalas tai ir stumsi. Tačiau prostitucijos įteisinimas - tikrai nemanote, kad tai yra laikas, kuriam jūs norite gaišti laiką. Vadinasi, yra tokie įstatymai ir jų reikia laikytis.

Vaikis to Raa:
Kas del vaiku isnaudojimo, tai reikia suprasti kad vaikai yra nepilnameciai negalintys apsiginti ir juos reikia saugoti. Kas del smurto seimoje as esu pries betkoki smurta tik supraskite kad prostitucija nera smurtas. Va kaiptik iteisinus prostitucija sios moterys turetu ir socialines garantijas, ir sveikatos apsauga ir pencijai staza kauptu.

Čia nesusišnekėjom - tai buvo tik pavyzdžiai, kad ne visada "dzin". Ir ne visada tai yra blogai. Pagalvokite - būtų kas pasakęs, tas - tarkim jūsų senelio seneliui, kad už nuosavo vaiko mušimą gali būti nubaustas - būtų pasakęs "pasaulio pabaiga". Pasaulis keičiasi. Ir sakyčiau į gerąją pusę. Dėka žmonių, kurie nedėjo skerso.

Tačiau man tikrai kiek nenuoširdžiai atrodo pasvarstymai apie prostitučių darbo teisę. Ar jūs norėtumėte, kad jūsų mergina, sesuo ar motina užsiimtu tokia darbine veikla? Juk legalu. Skamba kiek Boratiškai "Mano sesuo - geriausia prostitutė Kazachstane"

Raaa

R

574 įrašai

2009/03/13 21:32:34 21:32:34

laukine vysnia: susimoviau,susimoviau... norėjau temą prakišti,maniau diskusija bus,bus ne tik visaip smerkenčių,maniau atsiras įvairių nuomonių.....gyvenimas margas maniau,o čia pasirodo susėdo dorų eilutė.Turiu pasakyti du dalykus,viena -šita tema niekaip neatspindi mano asmens ir mano požiurio,tik pavadinimas buvo toks(dėmesiui patraukti)antra-rašiusių mastymo siaurumas,laisvanoriškai sukištas į seniai sukurtus standartus.Nemanau kad gyvenime viskas yra taip paprasta,vienoj pusej didelė "teisuolių " minia ,o kitoj pundelis prostitučių....Pasakykit mano mieli,kur stovi tie kur pas jas vaikšto???O man,t.y. "tai moterėlei"viskas yra labai gerai Žodžiu,siūlau ta temą uždaryt,nes matau ,kad nieko jau nerasim..

O diskusija ir gavosi, net jei ir ne tokia linkme kokia jūs norėjote.
Tik kažin, ar visus, pakreipusius diskusija jums nenorima linkme reikia išvadinti siaurapročiais doruoliais ir kaimynais iš gretimo daržo - o kur gi jūsų įsiklausimas į kito nuomonę?

Beje, apie prostitutes kaip blogį aš nė karto nekalbėjau. O būtent apie žmones, vaikštančius pas juos.

mie

M

161 įrašai

2009/03/16 22:24:40 22:24:40

Na ir kas cia baisaus, kad nori vaikino uz pinigus? As irgi tokio neatsisakyciau: grazaus, protingo, jautraus, mylincio ir kad dar susimoketu pries iseidamas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/18 16:36:45 16:36:45

Raaa:
Vaikinas:
Matai tau slykstu bet kitiems labai patinka. Cia esminis klausimas yra kodel ta visuomenes dalis kuri nesinaudoja prostitucijos paslaugomis aiskina tai visuomenes daliai kuri naudojasi jog taip negalima.
Tarkime as nemegstu cepelinu, na bet atejes i kavine as nepuolu prie kiekvieno valgancio cepelinus su moralais.

Matai, galbūt todėl, kad cepelinai - tai sveikas ir nesveikas maistas. Ir iš dalies - tavo asmeninis reikalas, kaip tu save nuodiji. Nors jie pažiūrėsi daugiau šio forumo temų, pvz. kad ir apie apkūnias merginas - rasi visokių moralų, pradedant tuo, kad negražu, baigiant - kad nesveika ir todėl turi būti įvestos baudos už apkūnumą - kodėl mokesčių mokėtojai turi apmokėti tavo gydymo išlaidas, susijusias su tavo ydingu gyvenimo būdu. Tačiau ir vėl, prasideda diskusijos, kiek ligos įtakotos apkūnumo, kiek apkūnumas - netinkamo gyvenimo būdo pasekmė ir t.t.

O prostitucija - viskas daug paprasčiau. Atsiversk baudžiamąjį kodeksą ir pamatysi, kad tai - nusikaltimas. Nepatinka įstatymas? Ką gi, jei esi toks sąmoningas pilietis - inicijuok jo keitimą, organizuok visuomenines diskusijas. O dabar įstatymas yra toks ir prostitucija - baudžiama įstatymu. Beje, Skandinavijos šalyse nueita teisingesniu keliu - baudžiama ne tik už vertimąsi prostitucija, bet ir už prostitutės paslaugų pirkimą.

Jau nekalbant apie visas socialines blogybes, kaip žmonių išnaudojimas, prekyba žmonėmis, sulaužytos asmenybės ir sugadinti gyvenimai. Prostitucija - nešvarus verslas, susijęs su prekyba narkotikais, ginklais, pagaliau korupcija.

Ir nereikia čia apsimetinėti. Kalba nebuvo pradėta apie tai, kad gal nelygios pajamos šeimoje, kad išlaikoma antroji pusė ar draugė. O kalba pradėta apie tai, kad moteriškė nori pasisamdyti berniuką, kuriam sumokėtų už seksą.

as noreciau buti tas vaikinas kuriam moketu uz seksa. ir manau kad ispildyciau visus pageidavimus..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume