Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 10:06:12 10:06:12

Jei nėra - tai reikia užsiauginti, jei ne sau - tai kitai, savo marčiai, pavyzdžiui, ir pradėti nuo šiandien, kad nereiktų skųstis, kur tie garbūs ir seksualūs taip pat vyrai pasidėjo.

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 11:20:32 11:20:32

Pigmaleonas: Jei nėra - tai reikia užsiauginti, jei ne sau - tai kitai, savo marčiai, pavyzdžiui, ir pradėti nuo šiandien, kad nereiktų skųstis, kur tie garbūs ir seksualūs taip pat vyrai pasidėjo.

Pigmeleonai. tiksliai neprisimenu datos (apie 1970) viename amerikos psichologų kongrese buvo padaryta unikali pažanga visai žmonijai. Tiksliau buvo atkreiptas suagusiųjų žmonių demesys į neteisingą vaikų auklėjimą .
Yves Dalpé „Neištikimybė nėra banali“, „Baltos lankos“, 2009.
http://www.alfa.lt/straipsnis/10263488/ ... 3-12_18-00
Ką aš noriu tuo pasakyti. Tai jei aš elgsiuos teisingai, tai didelė tikimybė, kad ir mano vaikai elgsis taip pat. Jei aš išsiskirsiu tai ir mano vaikai skaitys kaip normalu.

Jei asmuo yra narcizas jis neieškos preteksto pasiteisinimui. O ši tema tuo ir įdomi.
Man asmeniškai labai įdomu tarkim kaip pats temos autorius jaustusis pakabinęs jautrią asmenybę. Pastarajai sukeldamas aistras ar meilę. Sugriaudamas šeimą, paligdamas vaikus be tėvo. Tik dėl nuotykio. Ar čia maždaug susibėgom pasikrušom išsiskyrėm. Tai kur čia ta romantika?

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 11:48:03 11:48:03

Mon Dieu, nereikia nieko griauti ar vaikus palikti be tėčių. Kiek žinau, panašūs žmonės vaikų nei mėto, nei palikinėja, o myli ir rūpinasi. Čia kalba ne apie tuos, o apie gyvenimo geismą ir likimą, sakyčiau, atskirų žmonių lemtį. Čia nėra blogio, nei bjaurasties – sudvasinta prigimtis yra graži ir nepavydi, ji puikiai žino, kad “zu zweit geht’s besser, o, Mensch! Čia kalba gal labiau apie “Die Litauische Pompadour”, kokių, patikėkite, yra ir nėr ko jų čia smerkti. O mano minėta Akvilė(Akvila) – lietuviško erotinio meno legenda pasauly, gražus erotinis sapnas, maištas ir drąsa prieš CK. Savotiška Modigliani Rue Royal gatvėje Paryžiuje arba Stiklių skersgatvyje Vilniuje. Trapi, intelektuali, šilta erotika.

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 11:55:02 11:55:02

Pigmaleonas: Mon Dieu, nereikia nieko griauti ar vaikus palikti be tėčių. Kiek žinau, panašūs žmonės vaikų nei mėto, nei palikinėja, o myli ir rūpinasi. Čia kalba ne apie tuos, o apie gyvenimo geismą ir likimą, sakyčiau, atskirų žmonių lemtį. Čia nėra blogio, nei bjaurasties – sudvasinta prigimtis yra graži ir nepavydi, ji puikiai žino, kad “zu zweit geht’s besser, o, Mensch! Čia kalba gal labiau apie “Die Litauische Pompadour”, kokių, patikėkite, yra ir nėr ko jų čia smerkti. O mano minėta Akvilė(Akvila) – lietuviško erotinio meno legenda pasauly, gražus erotinis sapnas, maištas ir drąsa prieš CK. Savotiška Modigliani Rue Royal gatvėje Paryžiuje arba Stiklių skersgatvyje Vilniuje. Trapi, intelektuali, šilta erotika.

Skaitydamas Jūsų parašytą tekstą susidariau tokio asmens personažą. Suaugęs labai romantiškas vyras. Kuri ieško antros pusės. Tiesa nesėkmingai, nes po dviejų mėnesių bendravimo, paaiškėja kad ir ji daro kakų.
Esu realistas, o Jūsų parašytas tekstas makaronų kabinimas apie nieką. Grynas kosmosas

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 12:13:29 12:13:29

Matot, jei konservatoriai nebūtų išmetę iš darbo, neturėčiau laiko rašinėt. Tas tiesa. Dabartinė Wall Street’o ir Lietuvos nomenklatūros sukelta finansų ir ekonomikos krizė išardys kur kas daugiau šeimų. Ar matėte, kas dedasi Darbo biržose ir šeimose, praradus darbą ir pragyvenimo šaltinį? Tad neaišku kas čia kaltesnis, 2K ar Yves Dalpé paminėtos priežastys ? Va, nomenklatūra tikrai užsimiršo, kur ji yra – užsižaidė finansinėmis piramidėmis. O dabar žada stabdyti laisvėjimą ir įvesti diktatūrą, nes bręsta nepasitenkinimo banga, pavojinga pačiai nomenklatūrai, elitui. Elitas nejaučia jokios atsakomybės, tai ko norėt iš mūsų, kurie gali sukelti tik l’Orage stiklinėje. Juk tie seksologai gerai žino, kad « Tous les Hommes sont Fideles », kaip toje Gigliola Cinquetti dainoje, kurią būtų galima pritaikyti šiai dienai: tous les gouverneurs sont fideles – visi valdytojai neištikimi savo rinkėjams. Tai tikras košmaras, neginčiju, cha cha cha...

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 12:24:56 12:24:56

Pigmaleonas: Matot, jei konservatoriai nebūtų išmetę iš darbo, neturėčiau laiko rašinėt. Tas tiesa. Dabartinė Wall Street’o ir Lietuvos nomenklatūros sukelta finansų ir ekonomikos krizė išardys kur kas daugiau šeimų. Ar matėte, kas dedasi Darbo biržose ir šeimose, praradus darbą ir pragyvenimo šaltinį? Tad neaišku kas čia kaltesnis, 2K ar Yves Dalpé paminėtos priežastys ? Va, nomenklatūra tikrai užsimiršo, kur ji yra – užsižaidė finansinėmis piramidėmis. O dabar žada stabdyti laisvėjimą ir įvesti diktatūrą, nes bręsta nepasitenkinimo banga, pavojinga pačiai nomenklatūrai, elitui. Elitas nejaučia jokios atsakomybės, tai ko norėt iš mūsų, kurie gali sukelti tik l’Orage stiklinėje. Juk tie seksologai gerai žino, kad « Tous les Hommes sont Fideles », kaip toje Gigliola Cinquetti dainoje, kurią būtų galima pritaikyti šiai dienai: tous les gouverneurs sont fideles – visi valdytojai neištikimi savo rinkėjams. Tai tikras košmaras, neginčiju, cha cha cha...

Pigmeleonai man asmeniškai giliai p... kokio piramidės ir kas kokioje kėdeje sėdi. Man šeima svarbiau už bet kokią krizę. Aš tiek stiprus kiek stipri santarvė joje. Reikės-emigruosiu su visa šeima. Jei mane konservatoriai išmes iš darbo, susirasiu kitą. Pasiklosiu taip, kad išsimiegočiau. Noriu gryžti namo ir džiaugtis visomis buvimu šeimoje akimirkomis.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 12:32:03 12:32:03

Aš esu už šeimą, už harmoniją, už originalumą, už supratingumą ir gebėjimą sėkmingai spręsti natūralaus pabodimo sindromo problemas. Taip pat ir už Laisvę, kuri be atsakomybės neįmanoma. Nieko neturiu prieš liberalizmą, bet Lietuvoje jo nėra. Lietuviškasis liberalizmas be atsakomybės daugėlį lietuvių suvarė į kanalizaciją iš kurios turime išsikapstyti ir tapti Europos jėga Rytuose. Man jau seniai pabodo kęsti aplink smarvę ir antihigieną, antivisuomenę viešoje erdvėje, viešame transporte ir skersgatviuose. Lietuviškasis liberalizmas yra parodija, patyčios, subkultūra, anomalija, žodžiu, nesąmonė.

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 12:47:01 12:47:01

Pigmaleonas: Aš esu už šeimą, už harmoniją, už originalumą, už supratingumą ir gebėjimą sėkmingai spręsti natūralaus pabodimo sindromo problemas. Taip pat ir už Laisvę, kuri be atsakomybės neįmanoma. Nieko neturiu prieš liberalizmą, bet Lietuvoje jo nėra. Lietuviškasis liberalizmas be atsakomybės daugėlį lietuvių suvarė į kanalizaciją iš kurios turime išsikapstyti ir tapti Europos jėga Rytuose. Man jau seniai pabodo kęsti aplink smarvę ir antihigieną, antivisuomenę viešoje erdvėje, viešame transporte ir skersgatviuose. Lietuviškasis liberalizmas yra parodija, patyčios, subkultūra, anomalija, žodžiu, nesąmonė.

Pati sau prieštaraujanti asmenybė. Apie kokią harmoniją Jūs čia kalbate. Kai vyras neištikimas savo žmonai? Arba atvirkščiai ? Ir tai turėtu toleruoti !?. Ar žinote, kad santuoka liberalioje šeimoje trunka tik keletą metų.
Viso problemos pirmiausia sprendžiamos ŠEIMOJE, nepavykus pas galvos daktarus, nepavykus skirybos.
Apie liberalizmą Lietuvoje tik tiek galiu pasakyti. Kiek atvirai atmerktos akys tiek mato. Kiekvienas išprotėja savaip...

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 13:28:13 13:28:13

Matot, kolega, temos autore klausė, ar sulaukus brandaus amžiaus verta atsisakyti gyvenimo pilnatvės ir įvairovės, intymaus originalumo? Daug yra vienišų žmonių dėl jų pačių kvailumo, apsileidimo ir neišmanymo, dėl saviapgaulės ir netikrų vertybių. Kol esi gyvas, tol reikia mylėtis, mylėti ir svajoti. Pas kirmeles nebepasvajosi ir nepamaloninsi, nebepalepinsi savęs. Su laiku kiekviena pora privalo vienaip ar kitaip spręsti pabodimo sindromo uždavinius, nuo kurių niekas nei apsaugotas, nei gali pabėgti. Kartais ir sutuoktinis nėra vertas ištikimybės, nes pats ar pati yra neištikimi arba nevalyvūs, apsileidę, apkirmyję, nusivylę ar aptingę. Moralės samprata, etika kinta, vystosi, kaip ir religija, Visatos pažinimas. Kas netikra, tas evoliucijos bėgyje atkrenta. Blogiausia, mano manymu, yra dvasinė neištikimybė, susitarimo, duoto žodžio nesilaikymas arba kulniavimas prieš prigimtį, prieš Gamtą, kuri išsišokėliui duoda gerai atgal. Taip ir su ta seksualine abstinencija, kurios pasekoje žmogų apsėda atitinkamos ligos, pykčio protrūkiai, psichikos sutrikimai, kūrybingumo kritimas, nerimas arba neviltis. Kūrybingi žmonės yra ir hyperseksualūs žmones. Didieji politikai, karvedžiai, meninkai dažniausiai būna hyperseksualūs. Aktyvios, kūrybingos moterys taip pat. Negi mes turime juos smerkti už genialius darbus mūsų visų labui?

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/13 14:13:24 14:13:24

Pigmaleonas:
Matot, kolega, temos autore klausė, ar sulaukus brandaus amžiaus verta atsisakyti gyvenimo pilnatvės ir įvairovės, intymaus originalumo? Daug yra vienišų žmonių dėl jų pačių kvailumo, apsileidimo ir neišmanymo, dėl saviapgaulės ir netikrų vertybių. Kol esi gyvas, tol reikia mylėtis, mylėti ir svajoti. Pas kirmeles nebepasvajosi ir nepamaloninsi, nebepalepinsi savęs.
Moralės samprata, etika kinta, vystosi, kaip ir religija, Visatos pažinimas. Kas netikra, tas evoliucijos bėgyje atkrenta.
Taip ir su ta seksualine abstinencija, kurios pasekoje žmogų apsėda atitinkamos ligos, pykčio protrūkiai, psichikos sutrikimai, kūrybingumo kritimas, nerimas arba neviltis. Kūrybingi žmonės yra ir hyperseksualūs žmones. Didieji politikai, karvedžiai, meninkai dažniausiai būna hyperseksualūs. Aktyvios, kūrybingos moterys taip pat. Negi mes turime juos smerkti už genialius darbus mūsų visų labui?

Vargšai jūs netikintys žmonės. Jums gyvenimas tik iki kirmėlių, todėl ir stabdžių savęs lepinimui ir maloninimuisi nėra arba jie labai primityvūs.
Ir ligos matai kokios puola nuo seksualinės abstinencijos... net psichikos sutrikimai...
užjaučiu...
O istorijos koks pažinimas: kone visi genijai hyperseksualūs.

Leiskite suabejoti. Froido sublimacijos - ir tai jau kažkas gudresnio.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume