Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 14:33:37 14:33:37

Pigmaleonas: Matot, kolega, temos autore klausė, ar sulaukus brandaus amžiaus verta atsisakyti [b:10fvy38c]gyvenimo pilnatvės[/b:10fvy38c] ir [b:10fvy38c]įvairovės[/b:10fvy38c], [b:10fvy38c]intymaus originalumo[/b:10fvy38c]? Daug yra vienišų žmonių dėl jų pačių kvailumo, apsileidimo ir neišmanymo, [b:10fvy38c]dėl saviapgaulės [/b:10fvy38c]ir netikrų vertybių. Kol esi gyvas, tol reikia mylėtis, mylėti ir svajoti. Pas kirmeles nebepasvajosi ir nepamaloninsi, nebepalepinsi savęs. Su laiku kiekviena pora privalo vienaip ar kitaip spręsti pabodimo sindromo uždavinius, nuo kurių niekas nei apsaugotas, nei gali pabėgti. Kartais ir sutuoktinis nėra vertas ištikimybės, nes pats ar pati yra neištikimi arba nevalyvūs, apsileidę, apkirmyję, nusivylę ar aptingę. Moralės samprata, etika kinta, vystosi, kaip ir religija, Visatos pažinimas. Kas netikra, tas evoliucijos bėgyje atkrenta. Blogiausia, mano manymu, yra dvasinė neištikimybė, susitarimo, duoto žodžio nesilaikymas arba kulniavimas prieš prigimtį, prieš Gamtą, kuri išsišokėliui duoda gerai atgal. Taip ir su ta seksualine abstinencija, kurios pasekoje žmogų apsėda atitinkamos ligos, pykčio protrūkiai, psichikos sutrikimai, kūrybingumo kritimas, nerimas arba neviltis. Kūrybingi žmonės yra ir hyperseksualūs žmones. Didieji politikai, karvedžiai, meninkai dažniausiai būna hyperseksualūs. Aktyvios, kūrybingos moterys taip pat. Negi mes turime juos smerkti už genialius darbus mūsų visų labui?

Dar kartelį perskaičiau temą. Labai rekomenduoju ir jums tai padaryti.
[i:10fvy38c] "Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?
Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?" [/i:10fvy38c]Nelabai suprantu oponente apie kokį intymaus originalumą kalbat? nesiruošiu aš Jūsų auklėti. Savo nuomonę daug maž pasakiau. Jei Jūs turite žmoną paklauskite jos. Ar ji gyvendama su jumis pragyveno laimingą gyvenimą? ar jos gyvenimas buvo kupinas nuotykių kūniško malonumo su kitais partneriais ?

Ar žinote kad, Narcizas niekada neprisipažins esantis Narcizu.
Nemaišykite savokų. Vienintelis man žinomas hiperseksualus garsus asmuo Kenedis. Kiek hiperseksualių politikoje mene ir panašiai nematęs. Kiek duomiuosi psichologija neradau statistikos kurių daugiau politikoje (ir ar panašiai) ekstravertu ar intravertu !
Ar žinote, kad būtent tas Jūsų pabodimas labiausiai slegia Narcizus. Kiti paprastai mėgaujasi besirupindami vienas kitu. Ar žinote kad, net ir Narcizai serga giliomis depresijomis, kai supranta kad, nebegali pasiekti naujos "aukos".Suvylioti ir palikti. Narcizas visuomet teisus.
Evoliucija kiekvienas supranta ir priima pagal savo išprūsimo laipsnį. Būtent dėl Jūsų pačio liberalizmo šeimoje JAV ir Prancūzija už galvų susiėmę. Priežastys įvairios (nuo AIDS iki vaikų auklėjimo) tačiau mes apie tai nediskutuojame. Kaip sakant sekmės ROMANTIKOJE

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 14:34:47 14:34:47

O kodėl taip piktai ir kodėl manote, kad jau mes taip niekuo netikime ir esame žemai puolę? O gal priešingai? Leiskite mums ir klysti, ir nusišnekėti ir pafantazuoti, ir pasiginčyti. Na kad ir apie Papa Borgia arba apie Papa Julius II - ąjį pašnekėti ir jų seksualinius nuotykius, paklydimus, atradimus, ir apie mus pačius per ištikimybės - neištikimybės ir išdavysčių prizmę padiskutuoti. Nemanau, kad mes esame taip žemai puolę ar netikintys. Gal vietoj pykčio nupiešk ką nors gražaus ir jaudinančio, ir pasiųsk į "Penthouse" žurnalą arba Rothschild House painformuok, kas čia pas mus dedasi, po paraliais, su tais dviem gerais senais draugais, su tais 2K, kad velkamės Europos uodegoje. Susapnuok ką nors gero ir malonaus. Nemanyk, mes suprantame, kad "Liebe ist etwas Ideelles...Heiraten etwas Reeles; und nie verwechselt man ungestraft das Ideele mit dem Reellen"(Johann Wolfgang von Goethe). Pabūkit ir su mumis be pykčio "with peace in mind", gerai? Nepamirškite, kad dar egzistuoja ir paprasta, nuoširdi draugystė tarp žmonių ir tarp skirtingų lyčių taip pat.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 14:45:35 14:45:35

Na taip, Wernher von Braun ir J.F.Kennedy labai daug nuveikė, kad mes galėtume va taip diskutuoti ir kirstis - sutikti arba nesutikti ir nesėsti į cypę.

swx

S

127 įrašai

2009/03/13 14:53:51 14:53:51

Pigmaleonas: O kodėl taip piktai ir kodėl manote, kad jau mes taip niekuo netikime ir esame žemai puolę? O gal priešingai? Leiskite mums ir klysti, ir nusišnekėti ir pafantazuoti, ir pasiginčyti. Na kad ir apie Papa Borgia arba apie Papa Julius II - ąjį pašnekėti ir jų seksualinius nuotykius, paklydimus, atradimus, ir apie mus pačius per ištikimybės - neištikimybės ir išdavysčių prizmę padiskutuoti. Nemanau, kad mes esame taip žemai puolę ar netikintys. Gal vietoj pykčio nupiešk ką nors gražaus ir jaudinančio, ir pasiųsk į "Penthouse" žurnalą arba Rothschild House painformuok, kas čia pas mus dedasi, po paraliais, su tais dviem gerais senais draugais, su tais 2K, kad velkamės Europos uodegoje. Susapnuok ką nors gero ir malonaus. Nemanyk, mes suprantame, kad "Liebe ist etwas Ideelles...Heiraten etwas Reeles; und nie verwechselt man ungestraft das Ideele mit dem Reellen"(Johann Wolfgang von Goethe). Pabūkit ir su mumis be pykčio "with peace in mind", gerai? Nepamirškite, kad dar egzistuoja ir paprasta, nuoširdi draugystė tarp žmonių ir tarp skirtingų lyčių taip pat.

O ką galima diskutuoti ar fantazuoti. Jūs man parodykite kur faktas kiek lytinių santykių per dieną turėjo Papa Julius II??????????? antra vertus kas iš to. Žinodamas ar turėdamas tiek kiek jis santykiavo aš tapsiu PAPA SWX III ?!!
Seksualiniai atradimai tai dviejų asmenų TABU. Pigmeleonai niekas Jūsų nekaltina. Tačiau pagalvokite ką skatinate.
Na kadangi Jūs romatiška asmenybė piešti Jums.
Kaip sakant Čiau manęs jau pasiilgo...

ilonyte

I

6 įrašai

2009/03/13 15:21:00 15:21:00

nata002: na mano dar ne toks amzius, bet manau, kad tai budinga artejant ribai kada gali dar pasimegaut seksu, kada dar jauties geidziama..ir kodel neisnaudot tu progu..Jei pati po to jauties gerai..Su savigarba gal ne tiek daug ir susije.., su amzium keiciasi ir vertybes..

Butent su amziumi keiciasi vertybes! Kaip galima, sulaukus brandos, nuvertinti jausmus, grazu bendravima, o uzsitraukti uzuolaidas ir ,,megautis'' seksu? Noriu paklausti, ar Tas pasimegavimo objektas galvoja ka nors apie jusu bendryste? Jei daugiau nieko nera, tai cia tik didelis skurdas ir vidines problemos. Linkiu jas spresti kitaip.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 15:30:14 15:30:14

Nieko aš neskatinu, bet turėdamas laisvo laiko užėjo noras padiskutuoti ir priminti, kad tada, kai aš gimiau tokia Trude Herr visai padoriai dainavo, kad ji nenori šokolado, o nori mielo vyro ("Ich will keine Schokolade ich will lieber einen Mann"), o dabar viskas atvirkščiai - dabar moterys mūsų nebenori kaip kadais ir mes žlungam, nes myli šokoladą ir marcipaną. Mus spaudžia emancipacija ir rinkos ekonomika, vadinama prichvatizacija ir 2K. Gąsdina riaumojantis "Baltijos Tigras." Ne visi mes galim būti "von Format", tiesa?

ilonyte

I

6 įrašai

2009/03/13 15:42:57 15:42:57

Pigmaleonas: Nieko aš neskatinu, bet turėdamas laisvo laiko užėjo noras padiskutuoti ir priminti, kad tada, kai aš gimiau tokia Trude Herr visai padoriai dainavo, kad ji nenori šokolado, o nori mielo vyro ("Ich will keine Schokolade ich will lieber einen Mann"), o dabar viskas atvirkščiai - dabar moterys mūsų nebenori kaip kadais ir mes žlungam, nes myli šokoladą ir marcipaną. Mus spaudžia emancipacija ir rinkos ekonomika, vadinama prichvatizacija ir 2K. Gąsdina riaumojantis "Baltijos Tigras." Ne visi mes galim būti "von Format", tiesa?

O Jus pagalvokite, kodel moterys mieliau renkasi sokolada nei vyrus... Mazai dabar vyru: arba turtingi pasiputeliai, kurie iesko jaunos mesos, o po to verkia, arba vede, kurie isivaizduoja su kita moterim igyvendinsia savo fantazijas, arba visiski vargsai, kurie, anot J. Ivanauskaites,kisa savo fala kaip didziausia stebukla!

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/03/13 15:59:22 15:59:22

Fui, kaip negražiai pasakėt, bet taip yra, jūs iš dalies teisi. Pacituosiu Rilkę ir pasakysiu, kad būna ir kitaip, nemanykit:
Liebes - Lied
"Wie soll ich meine Seele halten, daß sie nicht an deine rührt?
Wie soll ich sie hinheben über dich zu anderern Dingen?
Ach gerne möcht ich sie bei irgendwas verlorenem im Dunkel unterbringen
an einer fremden stillen Stelle, die nicht weiterschwingt, wenn deine Tiefen schwingen.
Doch alles, was uns anrührt, dich und mich,
nimmt uns zusammen wie ein Bogenstricht, der aus zwei Saiten eine Stimme zieht.
Auf welches Instrument sind wir gespannt?
Und welcher Geiger hat uns in der Hand?
O sußes Lied." (Rainer Maria Rilke)

mie

M

161 įrašai

2009/03/13 16:04:01 16:04:01

ilonyte:
nata002: na mano dar ne toks amzius, bet manau, kad tai budinga artejant ribai kada gali dar pasimegaut seksu, kada dar jauties geidziama..ir kodel neisnaudot tu progu..Jei pati po to jauties gerai..Su savigarba gal ne tiek daug ir susije.., su amzium keiciasi ir vertybes..

Butent su amziumi keiciasi vertybes! Kaip galima, sulaukus brandos, nuvertinti jausmus, grazu bendravima, o uzsitraukti uzuolaidas ir ,,megautis'' seksu? Noriu paklausti, ar Tas pasimegavimo objektas galvoja ka nors apie jusu bendryste? Jei daugiau nieko nera, tai cia tik didelis skurdas ir vidines problemos. Linkiu jas spresti kitaip.

Nesuprantu. Argi grazus bendravimas priestarauja seksui? Ir kodel bendryste turi buti butinai ilgalaike? Man patinka trumpalaikis grazus bendravimas. As visai nenoriu prie kazko prisiristi. Ar tai jau taip blogai?

mie

M

161 įrašai

2009/03/13 16:08:48 16:08:48

[b:tt1alq7v]swx[/b:tt1alq7v], tu rasei: "Matėt protinga tvarkinga vyra vienišą ?! kiek jų yra ". Cia jau visai nesamone. Maciau daug vienisu vyru labai tvarkingu, issilavinusiu, pareigingu ir kitaip teigiamu. Kad ir siame saite juk beveik visi vienisi. Negi teigsi, kad jie netvarkingi bomzai ir panasiai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume