Dar kartelį perskaičiau temą. Labai rekomenduoju ir jums tai padaryti.
[i:10fvy38c] "Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?
Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?" [/i:10fvy38c]Nelabai suprantu oponente apie kokį intymaus originalumą kalbat? nesiruošiu aš Jūsų auklėti. Savo nuomonę daug maž pasakiau. Jei Jūs turite žmoną paklauskite jos. Ar ji gyvendama su jumis pragyveno laimingą gyvenimą? ar jos gyvenimas buvo kupinas nuotykių kūniško malonumo su kitais partneriais ?
Ar žinote kad, Narcizas niekada neprisipažins esantis Narcizu.
Nemaišykite savokų. Vienintelis man žinomas hiperseksualus garsus asmuo Kenedis. Kiek hiperseksualių politikoje mene ir panašiai nematęs. Kiek duomiuosi psichologija neradau statistikos kurių daugiau politikoje (ir ar panašiai) ekstravertu ar intravertu !
Ar žinote, kad būtent tas Jūsų pabodimas labiausiai slegia Narcizus. Kiti paprastai mėgaujasi besirupindami vienas kitu. Ar žinote kad, net ir Narcizai serga giliomis depresijomis, kai supranta kad, nebegali pasiekti naujos "aukos".Suvylioti ir palikti. Narcizas visuomet teisus.
Evoliucija kiekvienas supranta ir priima pagal savo išprūsimo laipsnį. Būtent dėl Jūsų pačio liberalizmo šeimoje JAV ir Prancūzija už galvų susiėmę. Priežastys įvairios (nuo AIDS iki vaikų auklėjimo) tačiau mes apie tai nediskutuojame. Kaip sakant sekmės ROMANTIKOJE