Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

mie

M

161 įrašai

2009/03/09 18:33:07 18:33:07

Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?
Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?

P.S. Tema liecia ir vyrus

Leo

L

543 įrašai

2009/03/09 18:59:22 18:59:22

mie: Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?

Cia gal ne amziaus, o gyvenimo tarpsnio problema, kai reputacija ir savigarba tampa nesvarbu.

mie

M

161 įrašai

2009/03/09 19:05:10 19:05:10

Na del reputacijos, tai gi ne vidury gatves tuo uzsiimineju. O tyliai ramiai, uz uztrauktu uzuolaidu - kaip visi.
Kas ne taip su savigarba?

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/03/09 19:27:47 19:27:47

Kiekvienas dalykas turi savu pliusu ir minusu. Tarp ju neplanuotas nestumas ir lytiniu budu platinamos ligos. Toliau tai keicia poziuri i pati seksa, mazina jo sakraliskuma, isskirtinuma. Ir kur to priezastys didejancioje laisveje ir saves pazinime ar didejanciame cinizme ir nusivylime santykiuose, cia jau kiekvienam asmeniskai spresti. Na, ir dar, tai reikstu pasipriesinima visuomeninems normos, kurios bent jau moterims klijuoja tam tikra etikete.

Ir manau jokios amziaus ribos cia nera. Tiesiog yra patirtis ir besikeicianti mastysena.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/09 19:28:30 19:28:30

Senatvės požymis... O senos bobutės dar pradeda skaičiuoti, kam nedavė.

Leo

L

543 įrašai

2009/03/09 19:45:12 19:45:12

mie: Na del reputacijos, tai gi ne vidury gatves tuo uzsiimineju. O tyliai ramiai, uz uztrauktu uzuolaidu - kaip visi.

ko neprivalgei, to neprilaizysi.

nata002

N

748 įrašai

2009/03/09 20:42:27 20:42:27

na mano dar ne toks amzius, bet manau, kad tai budinga artejant ribai kada gali dar pasimegaut seksu, kada dar jauties geidziama..ir kodel neisnaudot tu progu..Jei pati po to jauties gerai..Su savigarba gal ne tiek daug ir susije.., su amzium keiciasi ir vertybes..

mie

M

161 įrašai

2009/03/09 20:50:09 20:50:09

Leo:
mie: Na del reputacijos, tai gi ne vidury gatves tuo uzsiimineju. O tyliai ramiai, uz uztrauktu uzuolaidu - kaip visi.

ko neprivalgei, to neprilaizysi.

Privalgiau Leo, bet ir deserto norisi Dabar madinga visokios kitu kulturu virtuves, nes savo lietuviskos jau atsivalgem. Paziurek, kaip zvaigzdunai giriasi, kad cepelinu, nei uz ka. Taip ir su seksu.

mie

M

161 įrašai

2009/03/09 20:53:15 20:53:15

nata002: na mano dar ne toks amzius, bet manau, kad tai budinga artejant ribai kada gali dar pasimegaut seksu, kada dar jauties geidziama..ir kodel neisnaudot tu progu..Jei pati po to jauties gerai..Su savigarba gal ne tiek daug ir susije.., su amzium keiciasi ir vertybes..

Mano bobute iki smerties geidziama buvo. Ne nuo amziaus tai priklauso. Tiesiog gyveni gyveni ir po truputi mastymas laisveja.

mie

M

161 įrašai

2009/03/09 21:03:15 21:03:15

Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume