Kokios dar moralinės teisės į neištikimybę?? Nėra tokio dalyko, kaip teisė į neištikimybę.
Jei leidžia moralė, tai ir neištikimaukit, jei neleidžia, tai būkit ištikima.
Kodėl man atrodo, kad norit ar jau buvot neištikima su kokiu turku ar arabu?
beganti
2009/03/09 21:07:30 21:07:30
Kokios dar moralinės teisės į neištikimybę?? Nėra tokio dalyko, kaip teisė į neištikimybę.
Jei leidžia moralė, tai ir neištikimaukit, jei neleidžia, tai būkit ištikima.
Kodėl man atrodo, kad norit ar jau buvot neištikima su kokiu turku ar arabu?
mie
2009/03/09 21:12:24 21:12:24
Kol kas tai tik teoriniai pasvarstymai apie neistikimybe, bet pripazystu, kad morale manes nebelaiko. Su laiku, tai nebera taip svarbu. Mintis pradeti neistikimauti toli nuo namu, labai gera.
swx
2009/03/10 06:49:48 06:49:48
Man atrodo moterys Jums pas "galvos" daktarus reik. Paskui verkia "aš tokia vieniša" kur dingo normalūs vyrai"ir tt. Niekas Jums tos jaunystės nebesugražins. Šlykštu. Aplamai kalbant kaip Jūs šią temą siejate su darnia pora?! Kruškitės į sveikatą.
Mintys toli ir arti neištikimybei vienodos. Nėra skirtumo ar griešinsi kitame kambaryje ar už jūrų marių. Skausmas bus toks pats. Išsituok ir tada "valiai"
swx
2009/03/10 06:59:14 06:59:14
Net tai ir teorinis pasvarstymas judviejų santykiuose problemos. Jei moralė nebelaiko, nereik ieškoti preteksto. Pirma susikaupk ir pati sau pasakyk viskas. Tada išsituok ir pirmyn. Bet jei matai tik kažkokią problemą kurią pakeitus galimi tolimesni santykiai. Kalbėk su juo. Kalbėk su psichologu. Jei taviškis tavimi nesidomi kaip moterimi "duok jam į snukį".(Kalbėkite) Nevaidinkite nuskriaustųjų...
kora
2009/03/10 07:41:09 07:41:09
Mie, manau, jei klausiate tokiu dalyku, tai jums dar brest ir bresti kaip asmenybei, tik, nezinia kaip su laiku. Ar pakaks siame gyvenime, o gal kitame suvoksit
ieva
2009/03/10 08:00:33 08:00:33
Sąlyginai suteikia Pirmas dešimtmetis, na gal ir dvidešimtmetis šeimos vystymosi laikotarpis. Jame neištikimybė, tai išdavystė. Geriau jau kiekvienam eiti savo keliu ir baigta.
Solidžiam amžiuje jau turėtų būti darni ... šeima, kuriai tik mėgautis gyvenimu. Bet ... vienam iš sutuoktynių kyla imtymaus gyvenimo problemų, tiesiog vengiama to gyvenimo. Tiesioginės priežasties nepavyksta išsiaiškinti, nes bet kokiu atveju randamas pasiteisinimas, kad NE ir viskas. Štai tuomet, kodėl tyliai ramiai imti ir nenusukti šonan, atsiduodant vienos akimirkos impulsyviam malonumui
swx
2009/03/10 08:23:22 08:23:22
Vienos akimirkos impulsas būtent ir kyla iš neišsakyto "seksualumo" ar "gėdos". Sunkoka man spręsti kas bus po keturių metų (šešiolika metų kai pažystami) tačiau noriu, kad šeima būtų laiminga ...
ieva
2009/03/10 08:42:57 08:42:57
Rašau ne konkrečiu atveju, bet aplamai
Neišsakyto "seksualumo" - Priežastis tik partneriuose. Jei jos nerandama, tuomet akimirkos malonumas išeitis, nes susilaikymas ne visuomet dorybė, tai kenksminga sveikatai
"Gėdos" - STOP, čia kažkas ne taip. Tarpusavyje gėda, o su kitu partneriu ar partnere negėda Tai nepaaiškinama, priešingybės tame pačiame veiksme
ieva
2009/03/10 08:45:35 08:45:35
Girdejau toki prisipazinima. Moteris sake "Suzinosiu, kad vyras neistikimas man visa gyvenima buvo. Pikta ir gaila bus, kad istikima buvau, todel einu i kaire, kad veliau nesigaileciau".
mie+
2009/03/10 08:53:37 08:53:37
Mano ta padruzke buvo issiskyrus ir niekam neisipareigojus, bet manau, tai neturejo reiksmes, jos liberaliam nusiteikimui.