Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Garvile

G

3 įrašai

2009/03/10 09:16:24 09:16:24

Seksas-tik fiziologinis reiškinys,na taip kaip valgymas,miegojimas....Su amžiumi skonis keičiasi ir norisi paragauti skirtindų dalykų,o jei norisi,tai ir prašom,kam gi save varžyti,bet tai galima tik visiškai esant žmogui laisvam.O laisvės priduoda tvirtas pagrindas po kojom,kuris sulaukus tokių metelių jau turi būti ir neturėjimas įsipareigojimų prieš kitą žmogų.Aš griežtai prieš neištikimybę ir melą

mie: Mano viena podruzke, budama mazdaug 45 -riu taip sakė: "Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot" . Ji turejo galvoje seksa, jei kas nesupratot. Kuo toliau, tuo labiau as pritariu jos nuomonei. Gal kad arteju prie to amziaus, gal dar del kokiu priezasciu. Bet manau, jei partneris tinka ir patinka, tada galima.
Kaip manot jus, ar yra kazkokia amziaus riba, kai ner prasmes susilaikyti, juk nenudils? Ar jus slegia kazkokie sazines priekaistai, bei morales normos? Ka manote apie zmones, mastancius kaip as?
Dar norejau paklausti, ar amzius suteikia daugiau moraliniu teisiu i neistikimybe?

sniegasmilga

S

99 įrašai

2009/03/10 11:28:03 11:28:03

Jeigu šeima, tai ištikimybė turi būti. Juk prisiekiam , gerbti ir mylėti ir visa kita. Bet jeigu įsipareigojimų niekam nėra, tai ir pirmyn. Vat vyrai tai kažkaip nesusismąsto, kad jie turi būt ištikimi, o moterys privalo būti ištikimos. Tačiau niekas to neįvertina. O ko jau mūsų metuose moterims varžytis, esi laisvas tai pirmyn, ar užsienyje ar namuose, gatvėj juk negriebi bet kokio vyro, vistiek apsižiūri, kad nors šiek tiek patiktų, nesvarbu kad paskui ir užsimerki.

kora

K

2495 įrašai

2009/03/10 12:05:45 12:05:45

Svečias: Girdejau toki prisipazinima. Moteris sake "Suzinosiu, kad vyras neistikimas man visa gyvenima buvo. Pikta ir gaila bus, kad istikima buvau, todel einu i kaire, kad veliau nesigaileciau".

Juoka sukelia - AVANSU

O ka, jei ji Myli tik save ir nieko kito pamilt negali Buna ir tokiu gyvenimo nesusipratimu

Bet siaip rezultate, manau, nunyksta jie, neturi vystymosi perspektyvu

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/10 12:39:38 12:39:38

Manau reikia atmesti visus moralinius pezalus. Ir uzsiimineti seksu visada kada yra potraukis ir noras. Nepriklausomai nuo amziaus. Kaip liaudy sakoma: pizda negumine- neissitampys. O saugotis visda reikia. Tam yra prezervatyvai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/10 14:20:11 14:20:11

Zygfrid, pateisini netgi tai, kai gyvenimas yra poroje? T.y. pateisini kito zmogaus apgaudinejima?

ponia

P

371 įrašai

2009/03/10 14:43:34 14:43:34

tai ne tik su savigarba susiije. ir 45 ,ir 55 etc yra ka prarasti.. savo identiteta, savo svara ta prasme, kad nenoriu, kad kiekvienas liptu ir savo atspauda paliktu. cia reiktu labiau dometis ezoterika.tada suprastumet ka reiskia peniu vartojimas neribotais kiekiais ir kokias tai pasekmes gilumines palieka... nenuplaunamas!!

mie

M

161 įrašai

2009/03/10 14:51:39 14:51:39

Ponia, tarkim as po 40 -ties issiskyriau, ar nasle tapau. Kazkiek metu praejo zaizdoms susigyditi ir suprasti, kad tuoktis daugiau nenoriu. Tai negi man taip "svariai" amziu nugyventi?

mie

M

161 įrašai

2009/03/10 15:09:52 15:09:52

Garvile: Seksas-tik fiziologinis reiškinys,na taip kaip valgymas,miegojimas....Su amžiumi skonis keičiasi ir norisi paragauti skirtindų dalykų,o jei norisi,tai ir prašom,kam gi save varžyti,bet tai galima tik visiškai esant žmogui laisvam.O laisvės priduoda tvirtas pagrindas po kojom,kuris [b:2p0xsa9v]sulaukus tokių metelių jau turi būti ir neturėjimas įsipareigojimų prieš kitą žmogų[/b:2p0xsa9v].Aš griežtai prieš neištikimybę ir melą

Ar teisingai supratau, kad tokiu metu sulaukus, jau reikia but issiskyrus ir gyventi sau, be isipareigojimu?

kora

K

2495 įrašai

2009/03/10 17:19:17 17:19:17

Svečias: Zygfrid, pateisini netgi tai, kai gyvenimas yra poroje? T.y. pateisini kito zmogaus apgaudinejima?

Jis viska pateisina, ar jus dar abejojat

ela01

E

137 įrašai

2009/03/10 21:53:53 21:53:53

nezinau..skaitau ir keista daros, gal dar amziaus tokio nesulaukiau, kad galeciau myletis su bet kuo tik del paties sekso..galbut mes tuo ir skiriames nuo gyvunu , kad savo instinktus kazkiek apraminam protu..gal su amzium ir laisveja viskas...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume