Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

Mano amžiaus sulaukus, nebera ką saugot

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/11 09:02:57 09:02:57

Kodel tokie krastutinimai? Arba su bet kuo, arba su niekuo. Keista skaityti tokius pasisakymus. Ar apie partneriu pasirinkima neteko girdeti?

Untapištima

U

64 įrašai

2009/03/11 10:04:21 10:04:21

Kiekviename amžiaus tarpsnyje egzistuoja meilė... Kaip tik sakyčiau, kad esu per daug pagyvenusi ar sena, kad galėčiau mylėtis be meilės.
Galvoju, kad vyresnės moters noras gyventi laisvai (atseit, pagyventi sau), mylėtis su tokiu vyrų, kuris "svarbu, kad nors kiek patiktų" , yra susijęs su jos savivertės sumažėjimu. Turiu nemažai pažįstamų, kurios vyresniame amžiuje šokinėja iš lovos į lovą. Rezultatas - nusivylimas ir cinizmas, nes norisi kažko kito....

liada

L

135 įrašai

2009/03/11 10:47:48 10:47:48

ir ka jau cia saugoti ar nesaugoti?esu nustebinta kaskart,kai isgirstu tokias kalbas-mane tai zemina.argi tai gyvenimo moto,seksas?sutinku,jis butinas,bet ar tik juo matuojamas tavo gyvenimas,gyvenimo prasme...kazkaip idiotiskai skambetu:savo gyvenime dulkinausi su 101 vyru.klaiku

ponia

P

371 įrašai

2009/03/11 11:15:18 11:15:18

mie- kievienam- savo. reikia- vadinasi eik ir daryk. eik lengviausiu keliu... pataikauk savo ego- uznizo? reik pakasyt. o pasekmes?? kiekvienam savo. man, pvz To nereikia, yra 1000000000 uzsiemimu be TO. jei tamsta manot, kad tik sexas isgelbes pasauli- tai ir prasom! patart niex negali! tuom mes ir skiriames nuo gyvunu, mes mastom. bet pasirodo, nelabai ir skiriames, jei galim bet kur/su bet kuom / bet kada....

mie

M

161 įrašai

2009/03/11 18:58:41 18:58:41

Ponia, jus vel krypstat i krastutinumus, ko prasiau nedaryti. Kieno pasisakymuose matete parasyta "bet kur/su bet kuom / bet kada"? Nezinau, ar gerai, kai zmogui TO nebereikia. Tuomet kokio partnerio ieskote? Ieskote santykiu be TO?

mie

M

161 įrašai

2009/03/11 19:08:08 19:08:08

Untapištima: Kiekviename amžiaus tarpsnyje egzistuoja meilė... Kaip tik sakyčiau, kad esu per daug pagyvenusi ar sena, kad galėčiau mylėtis be meilės.
Galvoju, kad vyresnės moters noras gyventi laisvai (atseit, pagyventi sau), mylėtis su tokiu vyrų, kuris "svarbu, kad nors kiek patiktų" , yra susijęs su jos savivertės sumažėjimu. Turiu nemažai pažįstamų, kurios vyresniame amžiuje šokinėja iš lovos į lovą. Rezultatas - nusivylimas ir cinizmas, nes norisi kažko kito....

Jus laiminga moteris. As meile nebetikiu. Simpatija, draugyste - taip. Bet meile - ne. Pastebejau, kad daug mano bendraamziu ja nebetiki irgi. O gal tiesiog nenori savo gyvenime nieko keisti- isileisti svetima zmogu i savo erdve. Seksas tik gyvenimo dalis, kaip televizoriaus ziurejimas. Turiu galvoje ir vyrus ir moteris.

Elen

E

12 įrašai

2009/03/11 20:51:27 20:51:27

...(ne)priklausomai nuo to, kiek mums metų.. mes visad turėsim ką saugot ... tik tai, ką saugosim jau nuo mūsų požiūrio į vertybes, auklėjimo ar supratimo, kas gerai, o kas ne priklauso...

swx

S

127 įrašai

2009/03/12 07:06:24 07:06:24

Žodžiu iš tuščio į kiaurą. Mano manymu čia auklėjimas nebeprieko. Kai nebelieka tarp partnerių aistros, atsiranda problemos. Keletas frazių: "Atvirumo stoka- intymumo priesas, nes sukuria atstuma", "...naudinga sutuoktiniui papasakoti net slapciausia ar nekalciausia lytini potrauki"(tema baimė), "Abejojantys savo partnerio istikimybe, nepaprastai daznai jaucia nerima ir depresija", "Paslaptys ir melagystes, kurios neisviangiamos svetimaujant sunaikina intymuma","Kai kasdienybe tampa monotonija-bendradarbis gali tapti idealo isikunijimu", "Slaptos lytines fantazijos skatina neistikimybe", "Nesantuokiniu nuotyki turejo 6 moterys 7 vyrai is 10"(Prancūzija ir JAV.) Darnioje poroje seksas joje, iki 40 metų penki kartai per savaitę normalu. 70 metų du kartai per savaite normalu (Prancūzija ir JAV.) Neskaičiuojan masturbavimosis. Vidutiniškai apie 20 % darni pora gyvena ilgiau už vienišius...
Rūpinkitės vienas kitu maziau problemu bus. Ar yra norinčių pasikalbėti apie narciziškas asmenybes ?

mie

M

161 įrašai

2009/03/12 09:05:59 09:05:59

swx:
Rūpinkitės vienas kitu maziau problemu bus. Ar yra norinčių pasikalbėti apie narciziškas asmenybes ?

Kodel gi ne. As manau, kad svarbiausia rupintis savo poreikiais, tame tarpe ir seksualiniais. Nelaikau to narciziskumu.

swx

S

127 įrašai

2009/03/12 09:14:36 09:14:36

mie:
swx:

Kodel gi ne. As manau, kad svarbiausia rupintis savo poreikiais, tame tarpe ir seksualiniais. Nelaikau to narciziskumu.

Mia jei rūpinies tik savimi vadinasi greičiau egoizmas ar savanaudiškumas ,jei Jumis nesirūpina antroji pusė tai jau nebediskutuojama. Ar tai narcizas iš trumpos diskusijos nenuspręsi. Spėsiu, jums gali trūkti normalaus sekso. Bet narcizas ir turėdamas normalius santykius šeimoje vistiek dairosi į kairę. Visai nesvarbu kokiame amžiuje...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume