Pigmaleonas: Hm, žmogau, bet aš neieškau meilužių ir niekada jų neturėjau, patikėk. Man jų nereikia. Aš turiu draugų ir draugių, ir, manau, moku branginti draugystę, kad ir su moterimi. Draugystė su moterimi yra ypatingesnė, teikianti daugiau dvasinės, emocinės, kultūrinės, psichologinės naudos nei įprasta vyriška draugystė, kuri, be abejo, yra irgi svarbi. Tai visai kiti dalykai, nei primityvus, bedvasis prasčiokų seksiukas. Jūs paniojate skirtingus dalykus, skirtingas sąvokas. Aš esu šeimos žmogus ir pasisakau už jos vertybes, bet aš esu gyvas žmogus, turintis prigimtį, aha, manyčiau, sukultūrintą prigimtį. Atsiprašau už pasigirimą. Man nesvetimas erotinis menas, nesvetimas jausmų pasaulis ir tas Paryžiaus malūnas.
Draugyste su moterimi veda i seksa. Ir kada kalbate apie prasciokiskuma ir seksa Jus klystate. Dvasingumas, artima draugyste, ji priveda prie intymumo. Vyro ir moters santykiai, pavadinkime juos draugyste, jeigu jie artimi ir pilnaverciai, be visokiu stabdziu, nebukime naivus- atsiranda seksualine trauka ir ji realizuojama. Kada Jus kalbate apie bedavasius prasciokus ir ju seksa, as galeciau atsakyti, kad kaip tik zemesnio intelekto visuomenes dalis labai sureiksmina seksa ir neistikimybe. Kaip sakoma: cem vyshe intelekt, tem nize moral. As esu intiligentas, esu seimos zmogus. Ir kas. Permiegojau beveik su visomis savo draugemis ir pazystamomis moterimis. Ir nors sako: druzei ne jabut- tai tik posakis. Visi mes zinome, kas yra draugiskai pasidulkinti. Ir nereikia to sureiksminti. Reikia atskirti sekso ir seimos savokas.
Yra zodis- myleti, yra zodis- rodyti prielankuma. Yra zodis kur*a, yra- romanu megeja. Viskas priklauso nuo Jusu pseudo morales. Ir jei Jus sutapatinate elementaru coitus su seima ir jos vertybemis, as drisciau suabejoti Jusu poziuriu.
Griztant prie diskusijos temos. Mielosios moterys, ka Jus norite saugoti. A?! Na saugokite savo makstis, gerkite antidepresantus, nesimylekites. Kas is to? Sulauksite savo 45, ar 55 metu. Ir suprasite kad jau nelabai yra norinciu (o ir anksciau gal nebuvo) siekti Jusu prielankumo. Todel isvada: arba dziaugiates gyvenimu su visais jo elementais, iskaitant seksa. Arba senstate. Ir traukinys nuvaziuoja. Kaip sakoma: pozdna bit po zope, kogda pocki otvalilis. gyvenkite siandien, nes rytojus gali neateiti, o jei ir ateis, galbut nebus galimybiu. Aciu.