Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/22 09:51:52 09:51:52

man kartais atrodo kad jus labai paranojiski pasidarot su ta materialine nauda...ne visos tikrai naudotis nori...

Edule

E

51 įrašai

2009/01/22 10:22:18 10:22:18

Stai situacija be materialinio isskaiciavimo. Nesutinka vaikinas savo mamos palikti. Pas ji gyventi, patys suprantat, merginai nesinori, tad tampesi tampesi kol truko kantrybe. Arba arba... Ir situacija dviprasmiska - gyvenamas plotas yra, bet stai gerietis, negali mamos palikti. O ir mama karta pagrasino, kad nama parduos. Kam jai vienai toks didelis... Trumpai tariant, kam ta atsakomybe, jei suauges zmogus negali pats sprendimu priimti...
Baisiausia man kai vaikai ima gyventi tevu gyvenimus...

iziuke

I

30 įrašai

2009/01/22 10:56:13 10:56:13

zinoma jau ne i tema kuri uzduota, bet vis gi paklausk tos mamos ar ji nori kad ja paliktu net neisivaizduoji ka tevai, o ypac mamos gali padaryti del to kad vaikai gyventu pas juos,
taip as sutinku kad baisu kai gyveni ne savo gyvenima- bet kai pacios vaikai eis lauk prisimink savo zodzius.
cia sakau is patirties o kad siam pasaulyje reikia saugoti tai faktas . tokiu variantu prisiziurejau kai mano gerbuvis pagerejo niekam nelinkeciau tai gi jei isigyji savo buta tai nebutina kiekvienam deklaruot, kad tavo sakyk kad nuomojiesi,cia jei neturi savo antros pusesaisku.
tiesiog gyvendamas savo namie isvengsi nesusipratimu net ir kokie siuo atveju tevai supratingi tolerentiski, ir pats rasi tokiu malonumu, kuriu gyvendamas su tevai sau negali leisti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 12:10:44 12:10:44

Na tai isvada lieka ta pati... Atsiranda antra puse, abu ir mastome kaip norime gyventi. gal buta nuomojames, gal perkame, gal iskarto i nama taikome uzmiestyje...

iziuke

I

30 įrašai

2009/01/22 14:14:56 14:14:56

jo butas ar namas nesvarbu bet jo pirkimas ar remontas tai tikras santykių išbandymas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 14:20:04 14:20:04

iziuke: jo butas ar namas nesvarbu bet jo pirkimas ar remontas tai tikras santykių išbandymas.

Pilnai pritariu tau. Daug kartu galvojau jog noreciau su potencialia antraja puse pagyventi isnuomotame buste. Iskrat pamatyciau tikraji zmogu.

iziuke

I

30 įrašai

2009/01/22 14:26:26 14:26:26

bet pries perkant busta tai tikrai butu apie pamastyti tuo labiau kuo ilgiau vienisiu pabuni tuo didesni reikalavimai kitam zmogui keliami na aisku cia tik mano nuomone.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 14:46:33 14:46:33

iziuke: bet pries perkant busta tai tikrai butu apie pamastyti tuo labiau kuo ilgiau vienisiu pabuni tuo didesni reikalavimai kitam zmogui keliami na aisku cia tik mano nuomone.

Patinka tamstos mintys, patinka anketos aprasymas ir vertybes... na nera nuotraukos Ir kaip dabar uzkalbinti

kiesux :D

K

20 įrašai

2009/01/22 15:07:41 15:07:41

na mano galva gyvenant su tevais betkokiu atveju seksas problematiskas dalykas, ypac jei seksu nori uzsiimineti kaip temos autorius su betkuo ir betkada, o ne su nuolatine partnere. Idomiai skaiciuoja ziuriu kaikurie pasisakantys, isinuomuoji parai butuka uz ~300 lt tai gerai jei i menesi karta, tai tokiu atveju galima gal ir i tevu buta isiderint kada parsivesti o jei bent i savaite karta? jau 1200 Lt, tai manau uz tiek jau geriau atskirai buta issinuomuoti ir tikrai laisvai ir nepriklausomai gyventi(jei nera galimybes nusipirkti nuosavo busto). o gyvenant su tevais kaip beziuresi vistiek sh ir iseities nera

ArunasKLP:
iziuke: jo butas ar namas nesvarbu bet jo pirkimas ar remontas tai tikras santykių išbandymas.

Pilnai pritariu tau. Daug kartu galvojau jog noreciau su potencialia antraja puse pagyventi isnuomotame buste. Iskrat pamatyciau tikraji zmogu.

Idomus poziuris ka tau reiskia iskart (tai cia diena? dvi? savaite? menesis? metai? ) pamatyciau tikraji zmogu? tu gal ekstrasensas kad apsigyvenes kartu iskart pamatysi koks zmogus, o siaip bendraudamas nematai?

ArunasKLP: Na tai isvada lieka ta pati... Atsiranda antra puse, abu ir mastome kaip norime gyventi. gal buta nuomojames, gal perkame, gal iskarto i nama taikome uzmiestyje...

na cia ir labai jau idomiai pasakiai kas tau yra antra puse? drauge ? zmona? suprantu, kad su zmona galima mastyti kartu ir palnuoti kaip gyventi, pirkti nama, buta ar pan... o su drauge? drauge tai man toks statusas labai jau neapipreztas, aisku jei draugauji jau 5 metus tai galima ir su tokia drauge planuot kazka rimciau.. negi imsi planuoti su pusmeti ar maziau pazystamu zmogumi namo pirkima? ir bandyma kartu gyventi? nemanai, kad tai siektiek kvaila? kad ir ka besakytum isvada lieka viena ir tapati, jau geriau turek savo nuosava atskira busta, kad ir ne nuosava o nuomuojama, kur galesi pagyvent/praleist laika kartu su savo antra puse ir tada jau planuot ka toliau darysi...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 15:09:45 15:09:45

ArunasKLP:
iziuke: bet pries perkant busta tai tikrai butu apie pamastyti tuo labiau kuo ilgiau vienisiu pabuni tuo didesni reikalavimai kitam zmogui keliami na aisku cia tik mano nuomone.

Patinka tamstos mintys, patinka anketos aprasymas ir vertybes... na nera nuotraukos :( Ir kaip dabar uzkalbinti :roll:

O ką pakeis nuotrauka? Mano patirtis rodo, kad žmogus nuotraukoje gali būti visai nieko, o realybėje nuvilti, ir atvirkščiai. Tad vis tiek reikės gyvai susitikti.

Jeigu tamsta laikaisi tvirtai įsikabinęs principo nerašyti merginoms su anketomis be nuotraukų, galbūt ką tik radai priežastį tą principą paleisti? ;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume