kaip ir kur tu myliesi?
ne, nemanau, nes su vyru irgi galima gyventi, kaip mergaite . Manes nevarzo tai, kad as gyvenu su tevais, gyvenu toki pati gyvenima, kaip ir tos susiporavusios, pramogauju, vaziuoju, keliauju
egliukas83
2012/03/09 22:11:12 22:11:12
ne, nemanau, nes su vyru irgi galima gyventi, kaip mergaite . Manes nevarzo tai, kad as gyvenu su tevais, gyvenu toki pati gyvenima, kaip ir tos susiporavusios, pramogauju, vaziuoju, keliauju
Melynbarzdis
2012/03/09 23:42:46 23:42:46
Cia taip mergaite mano. Mano kaip is vyro pozicijos nuomone tokia, kad tave teks vesti ten kur nenuvede tavo tevas.
Subrendusi rimtiems santykiams tai nepriklausoma moteris.
Italijoje yra tokios dvi savokos, mamyno ir bambyno.
Na bet kaip Ugnele sako, gyvenimas margas. Buna juk vyrams dukru reik.
Klaustukas*
2012/03/10 12:02:43 12:02:43
Matai, cia [b:3nn5hsew]tema tokia, apie seksa. [/b:3nn5hsew] Todel apie seksa rasyti normalu.
egliukas83
2012/03/11 14:52:48 14:52:48
Cia yra mano kaip moters nuomone, kuri yra laisva ir nepriklausoma , o vyrams tokios retai patinka . Tai, kad as gyvenu su tevais, mano laisves ir nepriklausomybes nevarzo, vaikstau ten kur noriu, dirbu ka noriu, gristu kada noriu, miegu su kuo noriu, susitikineju su kuo noriu ... Koks vyras, tai gali suteikti? Kokie gali buti rimti santykiai su vyrais jei jiems moteris reikalinga tik prie puodu, tapkems paduoti ... ir dar kad butu puiki meiluze , niekada nebutu pavargus, irzli, nebumbetu ... . Rimtiems santykiams turi buti abipusis vieno kito supratimas, jei viena puse to nesupranta, tada lieki gyventi su tevais .
Nelygink Lietuvos ir Italijos, tai kas tinka italui, lietuviui absoliuciai netinka . Ten net <> 30 darbo neiesko, gali prisiteisti tevu islaikyma, vos ne iki gyvos galvos , o lietuviai trisdesimtmeciai dauguma dirba, aria, padeda finansiskai seimai, giminaiciams. Daugumos atlyginimai neisnesa iki busto nuomos ar paskolos gavimo, net bunant poroje. Ne viena pora pazistu, kurie iki puses metu neissilaike nuomojamame bute, turejo gristi pas tevus, o galiausiai emigruoti. Ir kokias dar cia italiskas savokas galima taikyti, musu vargonoje saleleje . Pasidomek kokiomis salygomis Lietuvos jaunimas gyvena, o kokiomis Italijos gyvena .
Patarimas, kad vyrams dukru reikia, visiskai ne i tema, cia ne apie amziaus skirtumus kalbama
Melynbarzdis
2012/03/11 15:33:44 15:33:44
Tai va moterys jokia cia jums ne Italija. Baikit tuos tautiecius engti.
Oi, Eglute, koks gilus supratimas ko nori vyrai. Baikim apie tas italijas, o tai dar paaiskes, kad buna vyru vaiku nori. Tai dar ir ta reiks pas tevus temptis.
O dabar demesio jo didenybe seksas pas tevus namuose.
egliukas83
2012/03/11 20:43:45 20:43:45
Del manes, tai nors vaziuoja i menuli, vis tiek moteris sprendzia ar turet vaiku ar ne . As nerasiau apie seksa pas tevus namuose .
Melynbarzdis
2012/03/11 20:59:00 20:59:00
Tegul sprendzia.
Prisimenu, kad vyrai taip pat turi pasrinkima rinktis moteri.
Nesiukslinkim temos pavadinima jos pasiskaite.