Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/01 23:30:19 23:30:19

Svečias: O man vistiek neaisku kodel 28 metu vyras vis dar gyvena su tevais. Tegul tai buna ir vila 4 aukstu su 9 miegamaisiais, 3 baseinais ir kino sale, bet tokiam amziuj, netgi paprastai dar anksciau paliekami tevu namai ir pradedamas savarankiskas gyvenimas kai mama nebeverda pietu, o tecio nereikia prasyt pinigu, kai tevam nebeaiskini kur iseini ir kada grisi ir gali daryti ka nori, iskaitant ir seksa, ir niekas netrukdo.

Jei tu durnas tai ir nesuprasi:

pvz man 25 as gyvenu su tewais, drauge gyvena pas save su tevais, o gyvenu teodel su tevais, kad realiai nera galimybes isigyti savo busto !!!
plius paskaiciuoji jei tavo pajamos mazesnes nei ar siekia vos 1500lt tai nuomojantis buto (ypac ziema) nelabai pragyvensi su kosminem kainom...
todel nerizikuoji pinigu oruj nemte ir gyveni sutewais ir lauki geresniu laiku.!!!

as ir kai drauges neturejau galvoaju gal reiketu kraustytis vienam gyven buta moket paskaiciavvau kad gyvendamas su tewais ka mokeciau uz nuoma galiu atsideti sau per metus 8000lt susitaupiau tada kai juos pradejau leist gera laika apturejau

o jei jau reikia sexo tai nakciai viesbutukas nera brangus... na ziurint dar i koki noresi... [/quote]

Nu va, taupė berniukas taupė ir vietoj to, kad buto paskolai išleistų pragėrė pinigėlius.
Va tau ir atsakymas, kodėl nesimpatiški atrodo berniukai ir mergaitės jau kaip ir išaugę iš vargano studentiško amžiaus, o vis dar gyvenantys su tėvais.

egliukas83

E

27 įrašai

2012/03/08 19:25:38 19:25:38

Ir as gyvenu su tevais, jau 29 m. Ir man mama padaro pusrycius i lova , ir as jai padarau , jei teciui pietus padarau, jis i parduotuve nueina, as nueinu i parduotuve, jis padaro pietus, ir t.t., ir pan. Uz buta man nereikia moketi, bet uz tai perku maista, benzina apmoku, jei kur reikia vaziuoti. Ir siaip vieni kitus finansiskai paremiam, jei pritruksta. Gyvenam, kaip normali vienas kita mylinti seima. Ir nereikia cia stebetis, kad zmones budami <> 30 gyvena su tevais.
Neisivaizduoju saves gyvenancia viena nuomojame bute, vien del visuomenes spaudimo, stereotipu . Nupusciau

Klaustukas*

K

2 įrašai

2012/03/08 20:55:13 20:55:13

[b:jzp4k7ke]Klausimas buvo, ne kodel jus gyvenate su tevais. Bet kaip jus , gyvendami su tevais, sprendziat sekso klausimus. Kur, kaip, kada, kad tevai netrukdytu tuo uzsiimti.[/b:jzp4k7ke]

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/08 21:24:59 21:24:59

egliukas83: Ir as gyvenu su tevais, jau 29 m. Ir man mama padaro pusrycius i lova , ir as jai padarau , jei teciui pietus padarau, jis i parduotuve nueina, as nueinu i parduotuve, jis padaro pietus, ir t.t., ir pan. Uz buta man nereikia moketi, bet uz tai perku maista, benzina apmoku, jei kur reikia vaziuoti. Ir siaip vieni kitus finansiskai paremiam, jei pritruksta. Gyvenam, kaip normali vienas kita mylinti seima. Ir nereikia cia stebetis, kad zmones budami <> 30 gyvena su tevais.
Neisivaizduoju saves gyvenancia viena nuomojame bute, vien del visuomenes spaudimo, stereotipu . Nupusciau

Ar tau ne maloniau butu, jei pusrycius atnestui lova saunus vyrukas, po karstos nakties?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/08 21:29:03 21:29:03

[quote][paskaiciavvau kad gyvendamas su tewais ka mokeciau uz nuoma galiu atsideti sau per metus 8000lt susitaupiau tada kai juos pradejau leist gera laika apturejau /quote]
As irgi paskaiciavau, kad viesbutis nakciai, aisku, jei myliesi ne karta per menesi, atseina zymiai daugiau nei nuomojamas butukas ilgam laikui.
Arba tu turi kita plota, arba sekso tau reikia labai retai

P.S. atba prapi* tuos 8000

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/08 21:54:55 21:54:55

Svečias:
egliukas83: Ir as gyvenu su tevais, jau 29 m. Ir man mama padaro pusrycius i lova , ir as jai padarau , jei teciui pietus padarau, jis i parduotuve nueina, as nueinu i parduotuve, jis padaro pietus, ir t.t., ir pan. Uz buta man nereikia moketi, bet uz tai perku maista, benzina apmoku, jei kur reikia vaziuoti. Ir siaip vieni kitus finansiskai paremiam, jei pritruksta. Gyvenam, kaip normali vienas kita mylinti seima. Ir nereikia cia stebetis, kad zmones budami <> 30 gyvena su tevais.

Ar tau ne maloniau butu, jei pusrycius atnestui lova saunus vyrukas, po karstos nakties?

ne, ji su diedu guli, o mama ABIEMS pusrytukus i liva

egliukas83

E

27 įrašai

2012/03/09 07:14:26 07:14:26

Svečias:

Pirma reika turet saunu vyruku

egliukas83

E

27 įrašai

2012/03/09 07:23:16 07:23:16

Svečias:
Svečias:

ne, ji su diedu guli, o mama ABIEMS pusrytukus i liva

nesvaikim apie tai ko nera

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/09 15:51:12 15:51:12

O nepagalvojai, kad kol gyveni kaip mergaitė, o ne moteris, tol ir vyrukas neatsiras?
kaip ir kur tu myliesi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/09 19:10:58 19:10:58

Svečias: O nepagalvojai, kad kol gyveni kaip mergaitė, o ne moteris, tol ir vyrukas neatsiras?
kaip ir kur tu myliesi?

o tamstos koks reikalas? Savo gyvenimus gyvenkit, o ne svetimus Taves turbut visai nieks nepamyli,kad nori orgazma patirt svetimu ispazinciu beklausydama

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume