Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

Alibi

A

7 įrašai

2009/03/30 19:30:42 19:30:42

ak:
Alibi: Kodel norit irodyt kad visi turetu prie teveliu prilipe but ? Manau kad visi gyvenantys atskirai nuo tevu sutiks kad taip daug geriau Kaip paskui kurt savo seima, paciam priimt sprendimus ir galu gale ismokt but atsakingam uz savo uzpakali ?? Dar daugiau, ir tevam nelabai malonu pasakot kitiems zmonems kaip savo 30metes dukreles triusikus plauna ar pusrycius kas ryta padaro

dzisus kraist. net nenoriu isivaizduot, kokie turetu buti santykiai sheimoje, kad zhmogus susidarytu toki vaizda apie gyvenima pas tevus ...
man nuoshirdzhiai tokiu zhmoniu gaila

Kai pagalvoji kad suauges zmogus taip raso nu tai pypt .. Manau zmones seimose tam ir gyvena kad ismokytu savo vaikus kada nors gyvent seimoj .. Nejauti jokio poreikio iskept kotletus ir vyro laukt o ne matyt kiekviena diena mama kepancia kotletus ir begt pasitikt tevelio griztancio is darbo ? Kai kuriuos dalykus kaip ir pampersus ar seilinukus reikia isaugt. Nereikia tau cia atsakinet i kiekviena komentara. Visi tave supratom - gyvenai, gyveni ir gyvensi laimingai su tevais .. ir sekmes jums kuo didziausios, del manes tai kaip ziloj senovej visa kaimene galit viena kaima uzimt ir vat gimines bus arti ir tt ir pan ..
Nu cmon, kas per daug tas nesveika .. Santykius su tevais galima palaikyt ne tik taip buitiskai. Jau geriau kiekviena savaitgali tevus aplankyt, tai bent bus apie ka pasneket, nei kiekviena diena taip uzpakaliais trintis iki visisko nusitrynimo

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/03/30 19:42:44 19:42:44

Alibi:
ak:
Alibi: Kodel norit irodyt kad visi turetu prie teveliu prilipe but ? Manau kad visi gyvenantys atskirai nuo tevu sutiks kad taip daug geriau Kaip paskui kurt savo seima, paciam priimt sprendimus ir galu gale ismokt but atsakingam uz savo uzpakali ?? Dar daugiau, ir tevam nelabai malonu pasakot kitiems zmonems kaip savo 30metes dukreles triusikus plauna ar pusrycius kas ryta padaro

dzisus kraist. net nenoriu isivaizduot, kokie turetu buti santykiai sheimoje, kad zhmogus susidarytu toki vaizda apie gyvenima pas tevus ...
man nuoshirdzhiai tokiu zhmoniu gaila

Kai pagalvoji kad suauges zmogus taip raso nu tai pypt .. Manau zmones seimose tam ir gyvena kad ismokytu savo vaikus kada nors gyvent seimoj .. Nejauti jokio poreikio iskept kotletus ir vyro laukt o ne matyt kiekviena diena mama kepancia kotletus ir begt pasitikt tevelio griztancio is darbo ? Kai kuriuos dalykus kaip ir pampersus ar seilinukus reikia isaugt. Nereikia tau cia atsakinet i kiekviena komentara. Visi tave supratom - gyvenai, gyveni ir gyvensi laimingai su tevais .. ir sekmes jums kuo didziausios, del manes tai kaip ziloj senovej visa kaimene galit viena kaima uzimt ir vat gimines bus arti ir tt ir pan ..
Nu cmon, kas per daug tas nesveika .. Santykius su tevais galima palaikyt ne tik taip buitiskai. Jau geriau kiekviena savaitgali tevus aplankyt, tai bent bus apie ka pasneket, nei kiekviena diena taip uzpakaliais trintis iki visisko nusitrynimo

Atsakinesiu tiek, kiek manysiu reikalinga. Antra - kas jums sake, kad ash gyvenu su tevais? pats susigalvojote? tai galvokite ish naujo. As neginu "savo subines", kaip cia kazkas ishsireishke.
As ginu pozicija, kad zhmogus turi teise nuspresti, kada jam laikas isheiti ish tevu namu. Jei jis ten gerai jauchiasi, vadinas jam dar nelaikas. Kai prireiks - isheis. Ir nereikia pulti i krastutinumus.

Tai nera ishskirtinis savarankishkumo kriterijus. Zhinau aibe zhmoniu, kurie savarankishkai gyvena su tevais (ir nieks jiem kotletu nekepa), lygiai taip pat, kaip zhinau tu, kurie turi savus butus ir nesugeba nieko savarankishkai nei nuveikti nei nuspresti. Ir ka? Turechiau uzhsimerkti ir aishkinti, kad taip taip .. gyvenimas su tevais virsh 30 - katastrofa?

Leo

L

543 įrašai

2009/03/31 04:45:08 04:45:08

man nuoshirdzhiai tokiu zhmoniu gaila [/quote]
Nu cmon, kas per daug tas nesveika .. Santykius su tevais galima palaikyt ne tik taip buitiskai. Jau geriau kiekviena savaitgali tevus aplankyt, tai bent bus apie ka pasneket, nei kiekviena diena taip uzpakaliais trintis iki visisko nusitrynimo[/quote]

Atsakinesiu tiek, kiek manysiu reikalinga. Antra - kas jums sake, kad ash gyvenu su tevais? pats susigalvojote? tai galvokite ish naujo. As neginu "savo subines", kaip cia kazkas ishsireishke.
As ginu pozicija, kad zhmogus turi teise nuspresti, kada jam laikas isheiti ish tevu namu. Jei jis ten gerai jauchiasi, vadinas jam dar nelaikas. Kai prireiks - isheis. Ir nereikia pulti i krastutinumus.

Tai nera ishskirtinis savarankishkumo kriterijus. Zhinau aibe zhmoniu, kurie savarankishkai gyvena su tevais (ir nieks jiem kotletu nekepa), lygiai taip pat, kaip zhinau tu, kurie turi savus butus ir nesugeba nieko savarankishkai nei nuveikti nei nuspresti. Ir ka? Turechiau uzhsimerkti ir aishkinti, kad taip taip .. gyvenimas su tevais virsh 30 - katastrofa?[/quote]

ne katastrofa, o indikatorius:) Greiciau galima nuomone susidaryt.

Erikut??

E

101 įrašai

2009/03/31 05:46:17 05:46:17

O man būtų sunkiau susidaryti, nes nežinai tada priežaščių. ( prisirišimas prie tėvų, nepakankamas biudžetas, kažkokie nesutarimai ar kas). Man daugiau pasako " gyvenu vienas." , bet , toli gražu, neteisiu žmonių , gyvenančių su Tėvais. Pagarba.

mie

M

161 įrašai

2009/04/02 19:56:16 19:56:16

Man vien mintis apie uosvene erekcija mazina ...

metrologijos pataisos iskaita

M

1 įrašai

2009/04/02 22:21:58 22:21:58

Kaip sekasi krizes salygomis gyventi atskirai tiems, kam <35 m. ir dar neturi nuosavo busto, bet nuomuojasi? Atiduodat visa alga uz buto nuoma/komunalines/maista ar dar lieka ant kramtoskes?

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/02 23:32:50 23:32:50

mie: Man vien mintis apie uosvene erekcija mazina ...

kokia gali but erekcija? jei anketa "mie" registruota kaip moteris?... su gan simpatiskom nuotraukom...

kora

K

2495 įrašai

2009/04/02 23:44:44 23:44:44

marijuana:

kokia gali but erekcija? jei anketa "mie" registruota kaip moteris?... su gan simpatiskom nuotraukom...

Skaitykite truputi daugiau, moteri labiau pazinti reikia.

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/02 23:47:45 23:47:45

kora:
marijuana:

Skaitykite truputi daugiau, moteri labiau pazinti reikia.

kur ir ka skaityt? cia manau ne tas atvejis

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/01 22:00:51 22:00:51

O man vistiek neaisku kodel 28 metu vyras vis dar gyvena su tevais. Tegul tai buna ir vila 4 aukstu su 9 miegamaisiais, 3 baseinais ir kino sale, bet tokiam amziuj, netgi paprastai dar anksciau paliekami tevu namai ir pradedamas savarankiskas gyvenimas kai mama nebeverda pietu, o tecio nereikia prasyt pinigu, kai tevam nebeaiskini kur iseini ir kada grisi ir gali daryti ka nori, iskaitant ir seksa, ir niekas netrukdo.[/quote]

Jei tu durnas tai ir nesuprasi:

pvz man 25 as gyvenu su tewais, drauge gyvena pas save su tevais, o gyvenu teodel su tevais, kad realiai nera galimybes isigyti savo busto !!!
plius paskaiciuoji jei tavo pajamos mazesnes nei ar siekia vos 1500lt tai nuomojantis buto (ypac ziema) nelabai pragyvensi su kosminem kainom...
todel nerizikuoji pinigu oruj nemte ir gyveni sutewais ir lauki geresniu laiku.!!!

as ir kai drauges neturejau galvoaju gal reiketu kraustytis vienam gyven buta moket paskaiciavvau kad gyvendamas su tewais ka mokeciau uz nuoma galiu atsideti sau per metus 8000lt susitaupiau tada kai juos pradejau leist gera laika apturejau

o jei jau reikia sexo tai nakciai viesbutukas nera brangus... na ziurint dar i koki noresi...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume