2009/03/30 16:22:30 16:22:30
Kodel norit irodyt kad visi turetu prie teveliu prilipe but ? Manau kad visi gyvenantys atskirai nuo tevu sutiks kad taip daug geriau Kaip paskui kurt savo seima, paciam priimt sprendimus ir galu gale ismokt but atsakingam uz savo uzpakali ?? Dar daugiau, ir tevam nelabai malonu pasakot kitiems zmonems kaip savo 30metes dukreles triusikus plauna ar pusrycius kas ryta padaro
2009/03/30 18:51:10 18:51:10
ak: Leo: Visiskai teisingai, asmenybems per daug sudetinga taikstytis prie kitu, paprasciau yra susikurti savo privacia erdve. Ir nereikia grazbyliauti, kad kai kas sugeba suderinti ir daryti viska kas patinka. Bet kokiu atveju kazkuri puse nusileidzia. Auksine taisykle - kieno aukstas, to ir taisykles apsprendzia kas nusileidzia. Nebent jei tevai gyvena to 30-mecio namuose...
P.S. As 21 metu vedziau ir nuo 22 gyvenu atskiram name.
hah. jus visishkai neteisus. asmenybems nera sudetinga taikstytis prie kitu. asmenybes labai greitai susikuria "savo erdve" bet kokiomis aplinkybemis.
O nusileisti ir priimti kompromiso, deja, nesugeba abejotino pagrindo egocentrikai....
Virtualia erdve ir isgalvotus draugus....
2009/03/30 18:56:23 18:56:23
Dabar tikslingai į klausimą : Manau,kad susitaikyt su tuo galima, bet kaip tik spyris siekti kažko daugiau,turėtų būti priimtas. Bet kuriuo atveju, jei tėvai gerbia Tavo asmeninį gyvenimą, tavo aplinką - šaunu.
ak1303584654_db
A
476 įrašai
2009/03/30 19:01:22 19:01:22
Alibi: Kodel norit irodyt kad visi turetu prie teveliu prilipe but ? Manau kad visi gyvenantys atskirai nuo tevu sutiks kad taip daug geriau Kaip paskui kurt savo seima, paciam priimt sprendimus ir galu gale ismokt but atsakingam uz savo uzpakali ?? Dar daugiau, ir tevam nelabai malonu pasakot kitiems zmonems kaip savo 30metes dukreles triusikus plauna ar pusrycius kas ryta padaro
dzisus kraist. net nenoriu isivaizduot, kokie turetu buti santykiai sheimoje, kad zhmogus susidarytu toki vaizda apie gyvenima pas tevus ...
man nuoshirdzhiai tokiu zhmoniu gaila
Leo: Virtualia erdve ir isgalvotus draugus....
... ir tai suaugusio zhmogaus argumentas?
2009/03/30 19:02:59 19:02:59
[quote="Erikutėė"]Dabar tikslingai į klausimą : Manau,kad susitaikyt su tuo galima, bet kaip tik spyris siekti kažko daugiau,turėtų būti priimtas. Bet kuriuo atveju, jei tėvai gerbia Tavo asmeninį gyvenimą, tavo aplinką - šaunu.[/quote
Pritariu. Noras siekti kazko daugiau turi buti visada. O ambiciju nebuvimas tik parodo "vyriskuma"...
2009/03/30 19:04:51 19:04:51
To tikslo,kylančio iš ambicijų, siekti daug lengviau ne vienam , tai kad toks gyvenimas,apie kurį kalbama temoje turi ir tikrų pliusų. Tėvai yra tėvai. Mylimas žmogus - mylimas žmogus. Abu be galo brangūs tad reikia kovoti ir siekti suteikt tiek sau,tiek mylimiems kuo daugiau.
2009/03/30 19:07:38 19:07:38
Erikutėė: To tikslo,kylančio iš ambicijų, siekti daug lengviau ne vienam , tai kad toks gyvenimas,apie kurį kalbama temoje turi ir tikrų pliusų. Tėvai yra tėvai. Mylimas žmogus - mylimas žmogus.
Be abejo, kad visus tikslus lengviau pasiektume su palaikymu. Bet ir nuopelnai tada dalinami lygiomis dalimis. Taip kad vyriskos savigarbos ir pasitikejimo savimi saskaita papildoma mazesnemis dalimis:) Aisku ne visiem vyram to reikia:)
2009/03/30 19:10:54 19:10:54
Aš už vyrus,vaikinus , turinčius savigarbos ne tik sau, bet ir kitiems, plius jei tos dalys yra dalinamos su brangiais žmonėmis,kodėl gi ne? Tikrai aš už. Norint būti laimingu, reikia mokėti eiti pirmyn.
2009/03/30 19:15:30 19:15:30
Erikutėė: Aš už vyrus,vaikinus , turinčius savigarbos ne tik sau, bet ir kitiems, plius jei tos dalys yra dalinamos su brangiais žmonėmis,kodėl gi ne? Tikrai aš už. Norint būti laimingu, reikia mokėti eiti pirmyn.
Oi Erikute nespeju as tau atrasineti:)) Bet jau matau, kad daugumoje atveju musu nuomones panasios:)
2009/03/30 19:18:27 19:18:27
Atsiprašau už greitą rankyčių miklinimą. Ties panašiomis nuomonėmis lengviau rasti kompromisų. Beje,malonu.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume