kratomes kratomes ..nes baisu kad vyras bus mamytes sunelis , alfonsas ar dar koks biesas
ir su sexu manau yra daug patogiau kai vyras gyvena vienas...nes myletis kai uz sienos tevai yra kazkas baisaus..negali atsipalaiduot..

ADRIJANA
2009/01/21 17:52:57 17:52:57
kratomes kratomes ..nes baisu kad vyras bus mamytes sunelis , alfonsas ar dar koks biesas
ir su sexu manau yra daug patogiau kai vyras gyvena vienas...nes myletis kai uz sienos tevai yra kazkas baisaus..negali atsipalaiduot..
Gia
2009/01/22 00:06:14 00:06:14
Palaikau Raa. O kaip sakykit, tokiu atveju, kai moteris su vaiku dviese gyvena pas tevus? Gyvent vienai sudetinga, kuomet daug darbu, daug veiklos...
ieva
2009/01/22 06:31:29 06:31:29
Lai kratosi... reiskia ne vaikino joms reikia, o busto Arba partnerio komunalinems apmoketi. Jau minejau... bus mergina bus ir bustas... kitaip kam tas bustas reikalingas. Ir taip viena turiu...
ieva
2009/01/22 06:33:20 06:33:20
Aha tai jei moteris su vaiku pas mamyte gyvena tai jau norma, o jei vaikinas nenori metyt pinigu nuomai tai kaip jau ir mamytes sunelis Pacioms nejuokinga? Atrodo siais laikais yra protinga busta isigyti. Vienam zmogui nei reikalinga nei protinga.
ieva
2009/01/22 06:35:50 06:35:50
is patirties.
Esu sudalyvaves daugybeje pasimatymu ir jeigu mergina per pirma pasimatyma pradeda kamantineti kiek tu uzdirbi ir kur tu gyveni... tai tokia mergina as pamirstu. Maciau tikrai daug merginu ir vaikinu kurie inetinese pazintyse sprendzia busto problemas. Mano gero draugo mergina karta isgerusi ale tyliai prisipazino kad jo nemyli, bet gyvena tam kad taip patogiau. Apskritai prie alaus bokalo pasitarus su draugais nusprendeme, kad siais laikais truskta nuosirdumo, zmones ir YPAC merginos labai sumaterialejo. jau nekarta teko girdeti televizines svajones... vyras su BMW nuperka man nama, kailinius ir mersa. Toks aukstas grazus dailiai apsirenges, kaip Antonio Banderas... butu gerai kad grotu gitara ir mane paimtu i savo prabangius namus. As jau vaikuciu pagimdyciau ir tada jis jau butu mano. Ale koki cosmopolitana paskaicius isvis baisu darosi kas toms musu merginoms i galva kisama. Noras dirbti ir siekti gyvenimo geroves kartu su partneriu kazkaip isnykes. Vyrauja tiktais "duok"! Ir man ne paranoja ir tai ne vieno mano mintys... Sakykite ka norite bet pasaulis stipriai sumaterialejes... ir prabangi masina, plazminis televizorius ar Pier Cardin smutkes yra svarbiau nei zmogus. Daug keliavau po pasauli tiek rytu tiek vakaru... ir tokios nesamones, toks begalinis noras pasipuikuoti buvo tik postsovietiniame bloke... Na nemaciau as nei vokieciu, nei danu, nei prancuzu, net ceku arustru ar italu taip puosiantis kaip lietuviai. Ten zmones jaucia saika. Pas mus kur paziuresi vieni madeivos ir puoseivos... o burna praveria tai isgirsti net keiksmazodziu kaip intarpu tarp zodziu. Tuscia... Nyku... O fainu bernu ir panu tikrai yra. Tik nebedaug...
P.S.
Dabar moteriska gimine galite mane pasmerkti
Beganti2
2009/01/22 06:47:02 06:47:02
Pasisakė Arūnas, kad gyvena su mama ir tema pavirto į bandymą įtikinti Arūną persikraustyti gyventi atskirai, nes "taip blogai", "taip negalima", bet žmogus lyg nesiskundė gyvenimu...
Matuoti vyro savarankiškumą vien pagal tai, ar jis turi butą ar ne, irgi negalima. Pažinojau keletą, turinčių butus, bet nepasakyčiau, kad savarankiškų... O kai kurie butai yra tėvelių nupirkti ar paveldėti. Bet jie kaip ir automatiškai savarankiškesni negu tie, kurie gyvena su tėvais? Gal vis dėlto reikėtų šiek tiek su žmogumi prieš tai pabendrauti, prieš nuteisiant savarankiškas jis yra ar ne.
Klausimelis
2009/01/22 07:23:50 07:23:50
Chebryte, nugrybavot nuo temos
Neklausiu, apie suaugusiu savarankiskuma, sumaterialejima moteru ir busto problemas. Yra tam kita tema, jei nepastebejot.
[b:2fhrf2l4]Mano tema labai paprasta- kaip zmogui, rasiau vyrui, bet klausiu ir moteru gyventi pilnaverti seksualini gyvenima gyvenant su tevais.[/b:2fhrf2l4]
Jus diskutuojat apie busto problemas vietoj to, kad pasisakytumet konkreciai, kaip jus patys , asmeniskai darot.
ieva
2009/01/22 07:31:17 07:31:17
OK atsakymas i tavo klausima kaip as asmeniskai dariau.
Neturiu paleistuvisku santykiu, o su antrosiomis pusemis vaziuodavom i viesbucius, issinuomodavom porai paru buta, lekdavome vasara su palapinem "pazvejoti", varydavom savaitelei i kurortus. Pirteles ivairios...
Vakare Pajuris... jaunysteje tiko ir automobillyje. o labai norint ir ant kapoto (jis siltas). Nors is patirties bagazines skardos yra tvirtesnes.
Tai drauges tevu nebudavo, tai mano mamos paromis ar net savaitemis nebudavo... taigi ne problema.
ieva
2009/01/22 07:44:11 07:44:11
Taikliai pastebeta. As tarkim is tu zmoniu kurie kitais rupinasi ir manimi jokiais klausimais kolkas rupintis nereikia
Trumpas pastebejimas. Salia manes yra butas kuriame nuolat keiciasi gyventojai. Pagyvena pusmeti, metus ir issikrausto. Visi iki siol buve gyventojai tai jaunos seimos. Nusiperka uz paskola, nesugeba issimoketi, palieka...
iziuke
2009/01/22 08:48:41 08:48:41
ooooo buvau sioj situacijos
velniškai pazystama,
pabegus is sios situacijos labai dziaugiuosi,
mano patarimas isigyk buta ir sakyk kad ne tavo ,
kaip pats pastebejai zmones savo nuomones nekeis jei pas tevus tokiu metu gyveni busi luzeris jei savam gyvensi naudotis nores ,
perejau abi stadijas,
man tik si variantas padejo. visi iesko matelines naudos o ne bendravimo>