Na tevai nebutinai turi biti namie ar ne?
O kur jie bus? 1 val kine ir po to 1 val valgys ledus? Turiu visas 2 val. ateit, romantiškai pavakarot ir išeit? Nee aš per daug lėta.
O jei rimtai - Priežastys gyventi su tėvais gali būti įvairiausios.
Santykiams tapus labai artimais susiklostys kažkoks elgesio įprotis, apsiprasčiau ir su kitame kambaryje uždarytais tėvais. Tačiau pirmi susitikimai būtų pilni streso.
Žiauriai neteisingi atrodo vyrų pasvarstymai apie tai, ar moteris su vaiku gerai ar blogai, 45 metų ištekėjusi/ neištekėjusi gerai/ blogai. Tačiau čia irgi kalbama apie tai, kiek žmonių dalyvaus santykiuose nuo pat jų pradžios. Net jei tėvai ir normalūs, iš karto reikėtų santykius megzti ne tik su vaikinu, bet ir jo šeima.
Nemastant tiek giliai, neapsunkinant galvos apmąstymais kas gausis/ nesigaus iš užsimezgusių santykių.. Vistiek, vyro mama (tėvai) yra ir visą laiką bus vyro mama. O man ji visiškai svetima moteris. T. y. jei vyras gyvena su tėvais, tai reiškia, kad tu turi visiškai neobjektyvius, man visiškai svetimus savo intymaus gyvenimo liudininkus. Kaip pasakė Zygfrid - O gal aš mėgstu iš dušo išeiti nuoga, o gal aš mylėdamasi garsiai šaukiu? Aš nesu absoliuti kalė, kuriai nerūpi aplinkinių nuomonė. Aš galiu ignoruoti tik smalsius kaimynus ir žmones, apie kuriuose manau, kad po to neteks susidurti niekados...