Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 22:15:43 22:15:43

ArunasKLP:
Raa: Vienok. Kad sutikčiau eiti pas vyriški į namus, kuriuose jis gyvena drauge su tėvais ar vaikais, MAN turi būti tikrai YAPTINGAS.

Na tevai nebutinai turi biti namie ar ne?

O kur jie bus? 1 val kine ir po to 1 val valgys ledus? Turiu visas 2 val. ateit, romantiškai pavakarot ir išeit? Nee aš per daug lėta.

O jei rimtai - Priežastys gyventi su tėvais gali būti įvairiausios.
Santykiams tapus labai artimais susiklostys kažkoks elgesio įprotis, apsiprasčiau ir su kitame kambaryje uždarytais tėvais. Tačiau pirmi susitikimai būtų pilni streso.

Žiauriai neteisingi atrodo vyrų pasvarstymai apie tai, ar moteris su vaiku gerai ar blogai, 45 metų ištekėjusi/ neištekėjusi gerai/ blogai. Tačiau čia irgi kalbama apie tai, kiek žmonių dalyvaus santykiuose nuo pat jų pradžios. Net jei tėvai ir normalūs, iš karto reikėtų santykius megzti ne tik su vaikinu, bet ir jo šeima.

Nemastant tiek giliai, neapsunkinant galvos apmąstymais kas gausis/ nesigaus iš užsimezgusių santykių.. Vistiek, vyro mama (tėvai) yra ir visą laiką bus vyro mama. O man ji visiškai svetima moteris. T. y. jei vyras gyvena su tėvais, tai reiškia, kad tu turi visiškai neobjektyvius, man visiškai svetimus savo intymaus gyvenimo liudininkus. Kaip pasakė Zygfrid - O gal aš mėgstu iš dušo išeiti nuoga, o gal aš mylėdamasi garsiai šaukiu? Aš nesu absoliuti kalė, kuriai nerūpi aplinkinių nuomonė. Aš galiu ignoruoti tik smalsius kaimynus ir žmones, apie kuriuose manau, kad po to neteks susidurti niekados...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 22:42:55 22:42:55

Skaiciau skaiciau, bet taip ir liko neaisku, kaip is tokios situacijos issivyniojat? Ar taip ir gyvenat pepi...(kaip ten tas lietuviskas zodis?)

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 22:50:09 22:50:09

Svečias: Skaiciau skaiciau, bet taip ir liko neaisku, kaip is tokios situacijos issivyniojat? Ar taip ir gyvenat pepi...(kaip ten tas lietuviskas zodis?)

Išsivyniojam į tokias situacijas nebepakliūdami, arba tokių situacijų nelaikydami SITUACIJOMIS.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 23:02:29 23:02:29

Off Topic

Manau kad jau po nepilnu metu NT bus ypac patrauklus isigyjimui. Visi NT burbulai sprogo. Bankai neduoda paskolu ir patys tyliai save smaugia. Metu eigoje viskas atsistos i savo vietas tik NT kainos taip staigiai nekils, nes jau dabar yra bustu uz kuriuos nebeissimokama ir kuriuos bankai iskisines. Taigi islauk truputi ir pirmyn... isigyk savo busta... isirenk sexodroma!

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 23:12:56 23:12:56

Raa, mes tai aisku, kad nepakliunam i tokias situacijas.

As prisiminiau, kad pazystu senberniu virs 45 metu, kurie su tevais gyvena. Gal del to senberniais ir liko, galvoju.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 23:16:46 23:16:46

Siaip kai atsiranda antroji puse galima ir issinuomoti busta. Cia matai klausimas buvo vaikino kuris atvirai nori paleistuvauti. Siaip pagyventi susimetus nuomojame buste yra daug racijos juridiniais sumetimais. Jei vienas kitam netinkami tai galima issiskirti neskausmingai.

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/01/21 05:45:22 05:45:22

Ash dar va kaip pagalvojau:

Jei zhmogus deklaruoja, kad "nesupranta, kaip 30 mechiui nereikia savarankishkumo", "kaip galima gyvent pas tevus" ir tt ... tai ash taip suprantu, jis pats gyvena savarankishkai. ir tik savarankishkai

Nes jei jis gyventu pas tevus, o savo draugui keltu tokius reikalavimus... atrodytu daugiau nei juokinga
Taigi, problemos kaip ir nelieka. Arba tokie zhmones nebendrauja ... arba susitinka kurio nors bute.

O jei zhmogus puikiai supranta, kad gyvenimas pas tevus suderinamas su savarankishkumu, jam visishkai dzin kur gyvena jo ishrinktasis. Nes ne tai yra svarbiausia. Ir nematydami problemos, kartu randa budu kaip susitikti

P.S. jau geriau vyras gyventu pas tevus, nei su draugu/ais nuomuotu buta ........... IMHO

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/21 12:28:33 12:28:33

man is tiesu nesuvokiama kaip galima nenoret kraustytis ..kaip nenoret savo busto...
pati gyvenu pas mama....ir mane tai varo is proto...nors ir esam geros drauges...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/21 14:08:01 14:08:01

ADRIJANA: man is tiesu nesuvokiama kaip galima nenoret kraustytis ..kaip nenoret savo busto...
pati gyvenu pas mama....ir mane tai varo is proto...nors ir esam geros drauges...

Na gali noreti tu to savo busto as ir noriu savo busta ir ne viena... bet as nenoriu tame savame buste gyventi vienas. Eina velniop kaip liudna butu.

rupus_miltai

R

104 įrašai

2009/01/21 17:13:58 17:13:58

Taciau akivaizdu kad tevai tavo buste yra siokia tokia kliutis pradeti gyventi ne vienam savo buste. Paskaicius diskusija panasu kad vistik merginos kratosi vaikinu gyvenanciu su tevais

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume