Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 20:25:04 20:25:04

rupus_miltai: Ramane, na as taip pat tokiu zmoniu nesuprantu. As vat kolegai vis bandau iaiskint kad nieko cia gudro nesuigalvosi, reik su mama atskirai gyvent, o jis man saukia mol ka as mama is namu turiu isvaryt. Na keistuoliu paradas Visur yra savi pliusai savi minusai, tiesiog jei tau atrodo pinigu svaistymas gyventi atskirai nuo tevu tai tuomet nereiketu verkslenti kad negali panos namo parsivest.

Kas sake kad negaliu? Ir galiu ir parsivedu... As siaip gan nemazai galiu sau leisti mano alga yra daugiau nei salies vidurkis Bus tinkama mergina bus ir bustas, o palikti 3k buta vien tam kad rodyti koks esi savarankiskas yra kvaila.

Cia siaip dar neblogas filtras yra. Jau tikrai ne karta tik susipazinus su mergina ji paklausdavo o tu kiek uzdirbi o tu kur gyveni. Pacios bleen is kaimu pabego nuo daugiavaikiu seimu i miesta geresnio gyvenimo ieskoti darbu aisku geru negavo minta kruopom ir nuomojasi su kokia drauge ploteli. Sedi inete ir medzioja betkoki vaiki kad tik butu kur prisiglausti. Oi kiek tokiu maciau ir dar ir dabar pazistu. Ir cia savarankiskumas? Jus i uzsienio salis kaimietes bleen pasiganykite pamatysite kaip ten zmones gyvena. Tokioj italijoj vaikai pas tevus iki 30m gyvena ir tai skaitoma salies tradicija. Savo veizolus 20 m lietuvoje atsukite ir prisiminkite kaip gyvenome. Ar daug zmoniu turejo nuosava busta? Jauna seima geriausiu atveju galejo laukti busto kuri butu gavusi uz 10-15 metu.

O dabar hipotetine situacija: Moki paskola uz busta ir susitinki savo meile kuris taip pat moka paskola uz busta. Ir ka darote? Parduoti busto tai neiseis nei vienam nei antram, na nebent i dideli minusa ir liekancia gera skola bankui. Kaip gyvensit?

As kadangi pasidomiu NT rinka tai galiu dauguma pradziuginti, paskolu neissimokesite ir tapsite arba benamiais arba nuomosites is banku savo paciu puoseletus bustus be jokiu nuosavybes teisiu. SKANAUS.

P.S. Rasiau piktai (Cia tiems kas manes pikto niekada negirdejo)

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 20:50:38 20:50:38

Nu rupus miltai (nusikeikiau, ne nikas) tooookį postą buvau ryte parašiusi, o kažkodėl jo neliko kadangi rytas už vakarą protingesnis, nebesikartosiu, juolab per dieną visi ir surašėte praktiškai viską, ką norėjau pasakyti

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 20:53:05 20:53:05

ArunasKLP: Na ko tu is musu tikiesi? Kad mes surastumeme buda kaip tau sexu uzsimti namie? Mes jau nemazai ivardijome. Prisimink:
Issiusti tevus, daryti greitukus, vaziuoti su mergina i viezbuti ar vienai dienai nuomojama buta, vaziuoti pas mergina kuri turi plota, susirask drauga kuris uzleistu savo plota, nu bleen jei jau visai prastai tai automobili erdvu nusipirk Galesi pasijausti jaunuoliu

Audringi plojimai

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 21:02:53 21:02:53

Ramane: pavarysiu ne i tema, nes klausimas cia ne apie gyvenama vieta, bet kad nesusilaikau... jus man paaiskinkit, kaip 30 metu vyrui imanoma nenoreti bent minimalaus savarankiskumo?? ir zinot kas labiausiai nervina? kai tokie saunuoliai, ekonomistai, kuriems neverta, neapsimoka pirkti/nuomoti buto, suzinoje, jog turi taip vadinama "laisva plota", visomis keturiomis verziasi butent pas tave i svecius. Tai visdelto gaunasi, jog patogiau ten, kur nera tevu/giminiu etc? o jei taip patogiau, tai ko nieko nedarote, kad patys turetumete savo stoga virs galvos koks jis bebutu... ir as cia nekalbu apie 18mecius

va va va va va
Aš irgi taip sakau
Tik žinote ką manau? O koks skirtumas vyras ar moteris? Gyventi juk reikia dabar, o ne nuo "kada nors kai bus kas nors"

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 21:07:29 21:07:29

P.S. Rasiau piktai (Cia tiems kas manes pikto niekada negirdejo)[/quote]

na baik jau baik jau, tu gi teigiamas veikėjas čia.

Raa

R

103 įrašai

2009/01/20 21:08:46 21:08:46

Vienok. Kad sutikčiau eiti pas vyriški į namus, kuriuose jis gyvena drauge su tėvais ar vaikais MAN turi būti tikrai YAPTINGAS.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 21:12:42 21:12:42

Raa: Vienok. Kad sutikčiau eiti pas vyriški į namus, kuriuose jis gyvena drauge su tėvais ar vaikais, MAN turi būti tikrai YAPTINGAS.

Na tevai nebutinai turi biti namie ar ne?

Ramane

R

40 įrašai

2009/01/20 21:19:28 21:19:28

o ko jus Arunai taip jautriai reaguojate??? gaila, jei jusu bendravimo patirtis leido jums susidaryti tokia vyraujancia nuomone, jog jusu ir jusu buto tyko, seka ir bando pajamti daugiavaikiu seimu dukros... saugokites ju, teisingai, blogi zmogai jie, oi blogi cia jau i asmeniskumus krypstam, sorry. bet tarkim man tai irgi filtras. nes jei vyras iki 30m. nesugeba tureti savo kampo ir kviecia i savo kambari tevu bute... nea. cia tiesiog poziurio klausimas ir tiek.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 21:27:46 21:27:46

Ramane: o ko jus Arunai taip jautriai reaguojate??? gaila, jei jusu bendravimo patirtis leido jums susidaryti tokia vyraujancia nuomone, jog jusu ir jusu buto tyko, seka ir bando pajamti daugiavaikiu seimu dukros... saugokites ju, teisingai, blogi zmogai jie, oi blogi cia jau i asmeniskumus krypstam, sorry. bet tarkim man tai irgi filtras. nes jei vyras iki 30m. nesugeba tureti savo kampo ir kviecia i savo kambari tevu bute... nea. cia tiesiog poziurio klausimas ir tiek.

O tamsta turite nuosava busta? Good for you! Niekada nieko nesmerkiau del to kad kazka turi ar neturi.

Ramane

R

40 įrašai

2009/01/20 22:09:09 22:09:09

aha, good for me:) as irgi stengiuosi nieko nesmerkti, o skirtingi poziuriai i tam tikrus dalykus, manau, tikrai nera smerkimas ar nesmerkimas;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume