Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 08:20:23 08:20:23

Na jei jau tap sakant paleistuvauji o tevai konservatyvus tai ieskokis nuotykiu su merginomis kuros turi plota arba viesbuciuose. Taip pat tarkiem klaipedoje galima issinuomoti super butus nuo 150-300 Lt parai. Pilnas apstatymas, virtuve vonia ir t.t. Ir kruskis visa para. Siaip sunku tau kazka patarti nesu gyvenes taip palaidai.

Aurea

A

18 įrašai

2009/01/20 09:04:16 09:04:16

Vedžiotis panas į butą,kuriame gyvena tavo mama yra nesąmonė ir tų panų ir tavo mamos atžvilgiu,nemanau,kad turėtum tikėtis jos pritarimo tavo palaidūniškam gyvenimėliui, ypač jei tos panos keičiasi kaip mėnulio fazės...

Klausimelis

K

4 įrašai

2009/01/20 14:41:01 14:41:01

Na, gal ne taip daznai kaip menulio fazes, bet ... O kad ir pastovesne partnere turi, tai ka, taip ir siuntinejat tevus ant gastroliu, kad plotas butu?
Netikiu, kad cia visi tokie rimti, tik pasipasakot kazkodel nenori

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 14:48:14 14:48:14

Na ko tu is musu tikiesi? Kad mes surastumeme buda kaip tau sexu uzsimti namie? Mes jau nemazai ivardijome. Prisimink:
Issiusti tevus, daryti greitukus, vaziuoti su mergina i viezbuti ar vienai dienai nuomojama buta, vaziuoti pas mergina kuri turi plota, susirask drauga kuris uzleistu savo plota, nu bleen jei jau visai prastai tai automobili erdvu nusipirk Galesi pasijausti jaunuoliu

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/20 15:16:37 15:16:37

Klausimelis: Na, gal ne taip daznai kaip menulio fazes, bet ... O kad ir pastovesne partnere turi, tai ka, taip ir siuntinejat tevus ant gastroliu, kad plotas butu?
Netikiu, kad cia visi tokie rimti, tik pasipasakot kazkodel nenori

Mano draugas nakvodavo pas mane ir tiek. Ką čia daugiau pasakoti?

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/20 15:33:30 15:33:30

O as neisivaizduoju gyvenimo su tevais. Neisivaizduoju kaip galima dulkintis namuose, kai mergina saukia, lova baladojasi i siena, o uz sienos tevai...
Gyvenimas su tevais apribotu mano laisve ir mano gyvenimo buda. Kaip vaikscioti nuogam po namus, kaip rukyti ar gerti kada nori, kaip klausyti Deep Purple garsiai, kaip leisti bemieges naktis su skirtingomis moterimis, jei namuose dar gyvena pasaliniai zmones arba tevai?
Manau poros turi stengtis gyventi atskirai nuo tevu, o nesidulkinti patyliukais speliodami ar tevai jau uzmigo uz sienos.

enjoyer1316697604_db

E

92 įrašai

2009/01/20 16:30:56 16:30:56

Ne visi turi galimybiu ipirti nuosava busta. Moketi po 1000lt ir daugiau bankui per menesi... Plius, komunalines ir kitos islaidos. Sedeciau su vandeniu ir batonu. O nuomotis... Isvis pinigai i bala. Cia jei nebutu kitokios iseities. Nors tai man ir nepatinka, bet finansines galimybes dar neleidzia iseiti is tevu buto. Jei butu antra puse ir kartu su ja kazka del to galvotume - kitas reikalas.
Gryztant prie temos, tokiu atveju as tiesiog isnuomoju parai ar dviem buta. Paprasta ir patogu. O i namus paneliu isvis nesivedu.

Ramane

R

40 įrašai

2009/01/20 17:13:49 17:13:49

pavarysiu ne i tema, nes klausimas cia ne apie gyvenama vieta, bet kad nesusilaikau... jus man paaiskinkit, kaip 30 metu vyrui imanoma nenoreti bent minimalaus savarankiskumo?? ir zinot kas labiausiai nervina? kai tokie saunuoliai, ekonomistai, kuriems neverta, neapsimoka pirkti/nuomoti buto, suzinoje, jog turi taip vadinama "laisva plota", visomis keturiomis verziasi butent pas tave i svecius. Tai visdelto gaunasi, jog patogiau ten, kur nera tevu/giminiu etc? o jei taip patogiau, tai ko nieko nedarote, kad patys turetumete savo stoga virs galvos koks jis bebutu... ir as cia nekalbu apie 18mecius

rupus_miltai

R

104 įrašai

2009/01/20 18:16:51 18:16:51

Ramane, na as taip pat tokiu zmoniu nesuprantu. As vat kolegai vis bandau iaiskint kad nieko cia gudro nesuigalvosi, reik su mama atskirai gyvent, o jis man saukia mol ka as mama is namu turiu isvaryt. Na keistuoliu paradas Visur yra savi pliusai savi minusai, tiesiog jei tau atrodo pinigu svaistymas gyventi atskirai nuo tevu tai tuomet nereiketu verkslenti kad negali panos namo parsivest.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 20:16:12 20:16:12

Ramane: pavarysiu ne i tema, nes klausimas cia ne apie gyvenama vieta, bet kad nesusilaikau... jus man paaiskinkit, kaip 30 metu vyrui imanoma nenoreti bent minimalaus savarankiskumo?? ir zinot kas labiausiai nervina? kai tokie saunuoliai, ekonomistai, kuriems neverta, neapsimoka pirkti/nuomoti buto, suzinoje, jog turi taip vadinama "laisva plota", visomis keturiomis verziasi butent pas tave i svecius. Tai visdelto gaunasi, jog patogiau ten, kur nera tevu/giminiu etc? o jei taip patogiau, tai ko nieko nedarote, kad patys turetumete savo stoga virs galvos koks jis bebutu... ir as cia nekalbu apie 18mecius

Ramane o kas tai yra savarankiskumas... va isivaizduok gyveni buste kartu su tevais, moki uz busta komunalinius islaikai save visapusiskai tiek rubai tiek maistas tiek automobilis tiek pramogos. Kame tau atrodo nesavarankiska? Zinai tarp mano draugu yra ir labai turtingu tevu vaiku ir i gerus darbus istatytu ir gerai uzdirbanciu... Ir nevienas nesiruosia palikti tevu namu kol to abu nensupres su antraja puse. Jeigu patys esate niekam tike kad net su tevais nesutariate arba jums nepasiseke su tevais kad reikia begti... tai cia ne savarankiskumas...
Jau minejau kad galeciau sau leisti nuomotis busta... bet tai yra lesu metymas, uz tuos pinigus galima daug naudingesniu uzsiemimu susirasti tiek vienam tiek su antraja puse.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume