Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 21:58:38 21:58:38

rupus_miltai: Na manyciau kad jei tau 28 ir tu dar gyveni su tevais tai su tavim kazkas negerai... .

Jei ka kolega tai cia ne pati maloniausia diagnoze... Beje niekuo nepagrista... Suprantu ne man taikyta... bet suregavau ir as

Raa

R

103 įrašai

2009/01/19 22:16:47 22:16:47

ArunasKLP:

P.S.
Jei trukdo sexui tevai tai tikrai reiktu kanors issinuomoti.... Siais sunkiais ekonominiais laikais atrodo visi turi butus namus ir prabangiai gyvena. Taip nera Zinai jau turejau nemazai pazinciu su ale savarankiskomis merginomis, kurios pabego is kokio nors kaimo nuo tevu ieskoti laimes. Reezultate lipa ant betkokio vaikino kuris isitvirtines didmiestyje ir gali ja aprupinti bustu. ZIAURU

čia taikyta kaip ir ne man, bet nemalonu, todėl ir sureaguosiu Pabėgusi iš kokio nors kaimo į didmiesti apsigyvenau bute, kuris bankui jau nebepriklauso. Ir sutikau nemaža didmiesčio bernelių, gyvenančių su tėvais, nes pigiau, nuomojančių su draugeliais ir atsitiktiniais pažįstamais "su kuo gyveni? oooo turi plotą?"

kaip ten dainavo? some of them want to use you, some of them want to be used by you..
alfonsų ir alfonsinų pilna tik nereikia visų žmonių mauti ant vieno kurpalio

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/19 22:20:07 22:20:07

Raa:
ArunasKLP:

P.S.
Jei trukdo sexui tevai tai tikrai reiktu kanors issinuomoti.... Siais sunkiais ekonominiais laikais atrodo visi turi butus namus ir prabangiai gyvena. Taip nera Zinai jau turejau nemazai pazinciu su ale savarankiskomis merginomis, kurios pabego is kokio nors kaimo nuo tevu ieskoti laimes. Reezultate lipa ant betkokio vaikino kuris isitvirtines didmiestyje ir gali ja aprupinti bustu. ZIAURU

čia taikyta kaip ir ne man, bet nemalonu, todėl ir sureaguosiu Pabėgusi iš kokio nors kaimo į didmiesti apsigyvenau bute, kuris bankui jau nebepriklauso. Ir sutikau nemaža didmiesčio bernelių, gyvenančių su tėvais, nes pigiau, nuomojančių su draugeliais ir atsitiktiniais pažįstamais "su kuo gyveni? oooo turi plotą?"

kaip ten dainavo? some of them want to use you, some of them want to be used by you..

Prisimenu, buvau kažkada nusipirkusi "Vilnius in Pocket". Ten buvo keletas frazių lietuviškai užsieniečiams. Viena jų buvo: "ar tu gyveni viena?"

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 22:26:12 22:26:12

Raa:
ArunasKLP:

P.S.

Taip netaikiau tamstai... kalbejau apie situacija, kuri gan dazna. Bent jau mes tarp berniuku apie tai karts nuo karto prisimename.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 22:27:48 22:27:48

Beganti2: Prisimenu, buvau kažkada nusipirkusi "Vilnius in Pocket". Ten buvo keletas frazių lietuviškai užsieniečiams. Viena jų buvo: "ar tu gyveni viena?"

Ai cia dar grazu...
O va Paris in your pocket buvo... na nemoku prancuziskai bet ismokau skambesi:
Vu levu kushe adetua sesua

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/19 23:12:59 23:12:59

mane gazdina vyrai kurie trisdesimties gyvena vis su tevais ir nenori niekur kraustytis nes patogu...tokius nurasau iskart kaip netinkamus

rupus_miltai

R

104 įrašai

2009/01/19 23:27:37 23:27:37

ArunasKLP: As gyvenu siuo metu su mama man priklausanciame dideliame bute miesto centre. Kokia prasme palikti savo puoseletus namus ir nuomotis buta vien tam kad buti atskirai ? Namus noriu kurti su antraja puse o ne siaip sau svaistyti pinigus nuomai. Pati pagalvok... islaikyti savo buta, tuo pat metu nuomotis kita prastai apstatyta buta ir dar moketi uz jo islaikyma. Brrr.... kaip nelogiska mano akimis ziurint.

Na, Arunai, o kaip cia taip gavos kad tavo mama gyvena tavo paties buste, kur jos bustas dingo? Auksciau as kalbejau apie gyvenancius su tevais tevu buste, bet jei tavo mama gyvena tavo paties buste tai gal but variantas butu isnuomot mamai kazka? Vistik dauguma tevu yra supratingi ir puikiai supranta kad gyvendami kartu su vaikais jiems sukelia nepatogumu. As pats nuo 19 metu gyvenu atskirai, taip susikloste aplinkybes kad tapau mazycio jaukaus butuko savininku ir kazkada uzejus panasiai temai pakalbejus su tevais jie patys pasake kad nei jie noretu pas mane gyventi, nei kad as pas juos grizciau. Vistik tai sukelia problemu ir vienai ir kitai pusei.

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/01/20 05:24:46 05:24:46

Kazhkaip visi pamirshta, kad tu virsh 30 mechiu tevai gali buti seni arba ligoti. Todel gyvenimas kartu yra netgi butent ramybes ir patogumo klausimas, kai nereikia begioti kazhkur kitur kiekviena diena.
Beto, jeigu yra normalus santykiai su tevai ir normalios gyvenimo salygos kartu t.y. kai kiekvienas turi savo erdve, as tikrai manau kad yra NESAMONE nuomuotis atskira buta, kol esi vienas.
Jeigu yra galimybe isigyti nuosava busta - tuomet taip. Chia nediskutuotina. Bet nuomuotis, turint kur normaliai gyventi - chia apskritai yra pati didzhiausia nesamone ever .....

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 06:25:58 06:25:58

rupus_miltai:
ArunasKLP: As gyvenu siuo metu su mama man priklausanciame dideliame bute miesto centre. Kokia prasme palikti savo puoseletus namus ir nuomotis buta vien tam kad buti atskirai ? Namus noriu kurti su antraja puse o ne siaip sau svaistyti pinigus nuomai. Pati pagalvok... islaikyti savo buta, tuo pat metu nuomotis kita prastai apstatyta buta ir dar moketi uz jo islaikyma. Brrr.... kaip nelogiska mano akimis ziurint.

Na, Arunai, o kaip cia taip gavos kad tavo mama gyvena tavo paties buste, kur jos bustas dingo? Auksciau as kalbejau apie gyvenancius su tevais tevu buste, bet jei tavo mama gyvena tavo paties buste tai gal but variantas butu isnuomot mamai kazka? Vistik dauguma tevu yra supratingi ir puikiai supranta kad gyvendami kartu su vaikais jiems sukelia nepatogumu. As pats nuo 19 metu gyvenu atskirai, taip susikloste aplinkybes kad tapau mazycio jaukaus butuko savininku ir kazkada uzejus panasiai temai pakalbejus su tevais jie patys pasake kad nei jie noretu pas mane gyventi, nei kad as pas juos grizciau. Vistik tai sukelia problemu ir vienai ir kitai pusei.

O ka tu siulai? Savo mama isvaryti? Kai tevas mire visame pasaulyje mes likome tik dviese. Kai atsiras mano gyvenime arba jos gyvenime antroji puse tai mes ir spresime busto klausima. O dabar tai butu ne racionalu. Bepigu tiems kalbeti kuriu tevai gyvena kaime yra sveiki ir yra ABU kartu tevas ir mama. O jei dar is daugiavaikes seimos tai is tokiu namu as ir pats begciau. Paradoksalu bet turint darba mieste, kaime galima puikiai gyventi. O mieste islaikyti du butus yra pakankamai sudetinga problema. Kai uzmoki uz komunalines 700 Lt uz benzina 400 Lt uz visokias ten renovacijas dar po 300 Lt tai nelabai ir skubi del keistos prabangos ar nepamatuoto patogumo kazkur nuomotis. Geriau uz tuos sutaupytus nuomai pinigus su potencialia antraja puse i kelione nuvaziuoti.

Mes nukrypstame nuo temos. Niekas neprase aiskintis kodel zmogus gyvena su tevais. Cia jo reikalas. Ir tikrai nereikia nezinant situacijos tokiu skambiu diagnoziu kaip "nenormalus". Jei kazkieno tevai buvo nepakenciami ir del to namus palikote tai zinokite yra ir normaliu tevu kurie yra daugiau kaip visaverciai draugai.

Klausimas buvo del sexo kai yra tevai. tai va tevai nakti miega... tai pirmyn, tevai iseina kurnors,tai pirmyn... jei tevai niekur neiseina tai nupirk jiems bilietus i kina. Kai man buvo 18 as taip ir darydavau.

Klausimelis

K

4 įrašai

2009/01/20 06:57:31 06:57:31

Ir vis tik tai problema. Na gerai, tarkim turiu pastovia drauge, tai maza ko ji ir kiek pas mane uzsibuna. Galima mama i kina issiusti. Bet jei as, tarkim, bendrauju su daugeliu moteru? Tai kaip viska suderinti? Daznai net nezinai kaip viskas pasisuks del sekso. Be to myletis pagal grafika... sunkiai suderinama neturint pastovios partneres. Tevai paprastai buna konservatyviu paziuru, niekur neina, nevaziuoja. Negi tik greitukais tenkinates, ar moteru su plotais ieskote?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume