ArunasKLP:
Kiekviena zmogu gali pazinti neiprastose situacijose. Kaip jis elgiasi su i beda papuolusiu, kaip jis elgiasi restorane, kaip teatre, kaip diskotekoje, kaip reaguoja i tavo draugus ir drauges, kaip elgiasi gyvenant tik dviese, kaip reaguoja i buities salygas ir rupescius, kaip elgiasi su bendrais pinigais, kaip save veda kelionese, kaip elgiasi uzpuolus banditams, kaip elgiasi kai tu papuoli i ligonine, ka daro esant mirtinos gresmes akivaizdoje,kokia ji buna per PMS ir t.t. ir pan. Tau nera i ka atkreipti demesio? O man yra. Dauguma dalyku tiek mane pati tiek mano mergina galima ismokyti, dauguma pratoleruoti, i kaika reikia atkrepti demesi ir pasistengti kad tai nepasikartotu. Tau matau viskas paprasta, o man NE. Taip as toks. Taves neisjuokiu tai buk pagarbus ir mano atzvilgiu.
va tamsta tu paimk ir pasiskaityk ka parasiai, arba tu nemoki visiskai destyti minciu, arba as esu per kvailas, kad suprasciau tavo parasyma. is tavo parasymu, galiu speti, jog norejai parasyti, kad susirades antra puse noretum pirmiau pagyventi su ja nuomojamame bute, kad galetum pamatyti koks ji zmogus ivairiose buitinese situacijose, bet cia jau mano speliojimai, o ne tavo parasymas. kadangi as spelioti nemegstu, tad ir meginu pasitikslinti ka reiskia tavo tokie issireiskimai, kaip iskart pazinciau, arba [b:1afzin0t]atsiranda antra puse ir perkam iskart kazka kur gyventi....[/b:1afzin0t] nemanau, kad norejai parasyti jog tik pradejes draugauti iskart megrginai siulysi pirkti buta ar nama... bet cia vel jau mano ismastymas, o ne tai ka tu parasiai, nes ka parasiai gali paimt ir pasisakityti dar karta. gal tada suvoksi, kad pries rasant galima kartais ir pamastyti ka rasai, o ne vien rasyti, tam, kad tik parasyti betka...