Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Gyvenimas su tėvais ir seksas

Gyvenimas su tėvais ir seksas

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 17:15:12 17:15:12

Svečias:
ArunasKLP:
iziuke: bet pries perkant busta tai tikrai butu apie pamastyti tuo labiau kuo ilgiau vienisiu pabuni tuo didesni reikalavimai kitam zmogui keliami na aisku cia tik mano nuomone.

Patinka tamstos mintys, patinka anketos aprasymas ir vertybes... na nera nuotraukos Ir kaip dabar uzkalbinti

O ką pakeis nuotrauka? Mano patirtis rodo, kad žmogus nuotraukoje gali būti visai nieko, o realybėje nuvilti, ir atvirkščiai. Tad vis tiek reikės gyvai susitikti.

Jeigu tamsta laikaisi tvirtai įsikabinęs principo nerašyti merginoms su anketomis be nuotraukų, galbūt ką tik radai priežastį tą principą paleisti?

Taip laikaus uz principo

Ne neradau progos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 17:20:59 17:20:59

kiesux : na mano galva gyvenant su tevais betkokiu atveju seksas problematiskas dalykas, ypac jei seksu nori uzsiimineti kaip temos autorius su betkuo ir betkada, o ne su nuolatine partnere. Idomiai skaiciuoja ziuriu kaikurie pasisakantys, isinuomuoji parai butuka uz ~300 lt tai gerai jei i menesi karta, tai tokiu atveju galima gal ir i tevu buta isiderint kada parsivesti o jei bent i savaite karta? jau 1200 Lt, tai manau uz tiek jau geriau atskirai buta issinuomuoti ir tikrai laisvai ir nepriklausomai gyventi(jei nera galimybes nusipirkti nuosavo busto). o gyvenant su tevais kaip beziuresi vistiek sh ir iseities nera

ArunasKLP:
iziuke: jo butas ar namas nesvarbu bet jo pirkimas ar remontas tai tikras santykių išbandymas.

Pilnai pritariu tau. Daug kartu galvojau jog noreciau su potencialia antraja puse pagyventi isnuomotame buste. Iskrat pamatyciau tikraji zmogu.

Idomus poziuris ka tau reiskia iskart (tai cia diena? dvi? savaite? menesis? metai? ) pamatyciau tikraji zmogu? tu gal ekstrasensas kad apsigyvenes kartu iskart pamatysi koks zmogus, o siaip bendraudamas nematai?

ArunasKLP: Na tai isvada lieka ta pati... Atsiranda antra puse, abu ir mastome kaip norime gyventi. gal buta nuomojames, gal perkame, gal iskarto i nama taikome uzmiestyje...

na cia ir labai jau idomiai pasakiai kas tau yra antra puse? drauge ? zmona? suprantu, kad su zmona galima mastyti kartu ir palnuoti kaip gyventi, pirkti nama, buta ar pan... o su drauge? drauge tai man toks statusas labai jau neapipreztas, aisku jei draugauji jau 5 metus tai galima ir su tokia drauge planuot kazka rimciau.. negi imsi planuoti su pusmeti ar maziau pazystamu zmogumi namo pirkima? ir bandyma kartu gyventi? nemanai, kad tai siektiek kvaila? kad ir ka besakytum isvada lieka viena ir tapati, jau geriau turek savo nuosava atskira busta, kad ir ne nuosava o nuomuojama, kur galesi pagyvent/praleist laika kartu su savo antra puse ir tada jau planuot ka toliau darysi...

Tamsta pats sugalvojai kazkokius terminus pats sugalvojai kazkokius apibrezimus pats is ju ir pasijuokei. Persisikaityk tamsta dar karta ka parasei, pabandyk suvokti kad pasaulyje keli milijardai zmoniu ir tamstos asmenine patirtis tai yra tik vieno zmogaus is keliu milijardu.

Kiekviena zmogu gali pazinti neiprastose situacijose. Kaip jis elgiasi su i beda papuolusiu, kaip jis elgiasi restorane, kaip teatre, kaip diskotekoje, kaip reaguoja i tavo draugus ir drauges, kaip elgiasi gyvenant tik dviese, kaip reaguoja i buities salygas ir rupescius, kaip elgiasi su bendrais pinigais, kaip save veda kelionese, kaip elgiasi uzpuolus banditams, kaip elgiasi kai tu papuoli i ligonine, ka daro esant mirtinos gresmes akivaizdoje,kokia ji buna per PMS ir t.t. ir pan. Tau nera i ka atkreipti demesio? O man yra. Dauguma dalyku tiek mane pati tiek mano mergina galima ismokyti, dauguma pratoleruoti, i kaika reikia atkrepti demesi ir pasistengti kad tai nepasikartotu. Tau matau viskas paprasta, o man NE. Taip as toks. Taves neisjuokiu tai buk pagarbus ir mano atzvilgiu.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/22 18:34:54 18:34:54

pirkti nekilnojama turta kartu su nepazystamu zmogum yra rizikinga...kad taip elgciaus su vyru tureciau pragyventi kokius 4 metus susituokti ir tai manau noreciau buti kiek imanoma daugiau finansiskai nepriklausoma...nepasitikiu as vyrais...

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/22 19:17:24 19:17:24

ADRIJANA: pirkti nekilnojama turta kartu su nepazystamu zmogum yra rizikinga...kad taip elgciaus su vyru tureciau pragyventi kokius 4 metus susituokti ir tai manau noreciau buti kiek imanoma daugiau finansiskai nepriklausoma...nepasitikiu as vyrais...

O ateiti į vyro butą, tai jau pasitikėtum? Iš kurio bet kada galėtum būti išvaryta, nes ten tavo jokio indėlio nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 19:23:45 19:23:45

ai... temos herojui tuomet pasiulyciau pigu ir paprasta varianta. Nori paleistuvauti? Eik pas protitutes. Kaip taisykle pigiau nei jaukintis trumpalaikiams santykiams mergina ir tevai netrukdys ir del sexo kokybes turbut nenusivilsi.

Jei ka cia tik nevilties apimtas pamastymas... man neteko naudotis sios aptarnavimo sferos darbotoju paslaugomis taigi parekomenduoti kazka konkretaus negaliu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 19:32:31 19:32:31

Siaip anksciau as taip pat svaigau apie totaliai ispuoseleta busta i kuri kaip karalaite priimciau savo isrinktaja. Taip gyvenime ir gavosi... Tik va man isrinktoji turejo savo skoni, savo interjero dizaino supratima, savo suvokima apie erdviu paskirstyma ir tai man labiau patiko nei as buvau sukures. Be to ji norejo namo... As taip pat.

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 21:15:07 21:15:07

ArunasKLP:
Kiekviena zmogu gali pazinti neiprastose situacijose. Kaip jis elgiasi su i beda papuolusiu, kaip jis elgiasi restorane, kaip teatre, kaip diskotekoje, kaip reaguoja i tavo draugus ir drauges, kaip elgiasi gyvenant tik dviese, kaip reaguoja i buities salygas ir rupescius, kaip elgiasi su bendrais pinigais, kaip save veda kelionese, kaip elgiasi uzpuolus banditams, kaip elgiasi kai tu papuoli i ligonine, ka daro esant mirtinos gresmes akivaizdoje,kokia ji buna per PMS ir t.t. ir pan. Tau nera i ka atkreipti demesio? O man yra. Dauguma dalyku tiek mane pati tiek mano mergina galima ismokyti, dauguma pratoleruoti, i kaika reikia atkrepti demesi ir pasistengti kad tai nepasikartotu. Tau matau viskas paprasta, o man NE. Taip as toks. Taves neisjuokiu tai buk pagarbus ir mano atzvilgiu.

va tamsta tu paimk ir pasiskaityk ka parasiai, arba tu nemoki visiskai destyti minciu, arba as esu per kvailas, kad suprasciau tavo parasyma. is tavo parasymu, galiu speti, jog norejai parasyti, kad susirades antra puse noretum pirmiau pagyventi su ja nuomojamame bute, kad galetum pamatyti koks ji zmogus ivairiose buitinese situacijose, bet cia jau mano speliojimai, o ne tavo parasymas. kadangi as spelioti nemegstu, tad ir meginu pasitikslinti ka reiskia tavo tokie issireiskimai, kaip iskart pazinciau, arba [b:1afzin0t]atsiranda antra puse ir perkam iskart kazka kur gyventi....[/b:1afzin0t] nemanau, kad norejai parasyti jog tik pradejes draugauti iskart megrginai siulysi pirkti buta ar nama... bet cia vel jau mano ismastymas, o ne tai ka tu parasiai, nes ka parasiai gali paimt ir pasisakityti dar karta. gal tada suvoksi, kad pries rasant galima kartais ir pamastyti ka rasai, o ne vien rasyti, tam, kad tik parasyti betka...

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/22 21:24:28 21:24:28

Beganti2:
ADRIJANA: pirkti nekilnojama turta kartu su nepazystamu zmogum yra rizikinga...kad taip elgciaus su vyru tureciau pragyventi kokius 4 metus susituokti ir tai manau noreciau buti kiek imanoma daugiau finansiskai nepriklausoma...nepasitikiu as vyrais...

O ateiti į vyro butą, tai jau pasitikėtum? Iš kurio bet kada galėtum būti išvaryta, nes ten tavo jokio indėlio nėra.

finansiskai nuo to nenukenteciau manau..ir galeciau gryzti ten pat is kur atejus ...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 21:34:06 21:34:06

Svečias: va tamsta tu paimk ir pasiskaityk ka parasiai, arba tu nemoki visiskai destyti minciu, arba as esu per kvailas, kad suprasciau tavo parasyma. is tavo parasymu, galiu speti, jog norejai parasyti, kad susirades antra puse noretum pirmiau pagyventi su ja nuomojamame bute, kad galetum pamatyti koks ji zmogus ivairiose buitinese situacijose, bet cia jau mano speliojimai, o ne tavo parasymas. kadangi as spelioti nemegstu, tad ir meginu pasitikslinti ka reiskia tavo tokie issireiskimai, kaip iskart pazinciau, arba [b:1nlmh6bb]atsiranda antra puse ir perkam iskart kazka kur gyventi....[/b:1nlmh6bb] nemanau, kad norejai parasyti jog tik pradejes draugauti iskart megrginai siulysi pirkti buta ar nama... bet cia vel jau mano ismastymas, o ne tai ka tu parasiai, nes ka parasiai gali paimt ir pasisakityti dar karta. gal tada suvoksi, kad pries rasant galima kartais ir pamastyti ka rasai, o ne vien rasyti, tam, kad tik parasyti betka...

Zinai zmogau tamsta net bijai savo varda forume parasyti, ka jau kalebti apie anketa ideti... taigi kas cia apie ka ir del ko... sunku su tamsta normaliai diskutuoti jei pereini i asmeniskumus ir izeidinejimus. Buk drasus isimesk foto, anketa ir tuomet izeidinek

AS tuo paciu su tamsta susipazinsiu. Galesi ir gatveje sutikes izeidineti

O dabar uzdarant asmeniskumus pabandysiu konstruktyviai ir issamiai isdestyti tamstai savo mintis. Manau jog tikslinga su zmogumi ne tik susibegti bendrai veiklai, bet ir artimiau susipazinti gyvenant kartu nuomojamame buste. Esant abipusiai traukai ir sprendimui tuomet galima galvoti apie vedybas ir bendra turta.

ina

I

26 įrašai

2009/01/22 21:48:01 21:48:01

Jai santykai yra rimti, nesvarbu kur gyvent, pas Ji ar pas Ja, ar nuomojamame bute, tik svarbu ne su tevais Is patirties sakau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume