Jei jau lovoj su moterim liudesys, tai geri seiminkes igudziai situacijos neisgelbes....

pipiras
2009/01/15 11:26:49 11:26:49
Jei jau lovoj su moterim liudesys, tai geri seiminkes igudziai situacijos neisgelbes....
Raa
2009/01/15 12:00:25 12:00:25
Aš tos mergaitės vietoje bėgčiau kuo toliau nuo "smaliziausss":
1) suvilioti nemoka
2) mamytės sūnelis, nori būti apšokinėtas
Na kokia iš jo nauda? Nei ūkyje atrama, nei lovoje su juo smagu..
3591id_svajoklis
2009/01/15 23:30:10 23:30:10
o tu kai skaitei ta klausima akis siknoje turejai kaip suprantu nes kitap neysivaizduoju, paiskinsiu dar karta idiotui, as klausiu nuomones o ne patarimo, jei man reikes paklausiu ir patarimo tad pabaik nors pirma klase
3591id_svajoklis
2009/01/15 23:38:41 23:38:41
o del kokios priezasties as klausiu galiu pasakyti jei domina, viena karta manes draugas paklause tai buvo pries keturis metus kazkur, susirinkom kompanijoj atsigerem, tas ir klause musu ka rinktumetes, na pamastymu istikruju buvo, taciau jis pasirinko seiminke, susilauke dukros ir gyvena laimingas, na aiku karts nuo karto nusuka y saly kiek zinau, todel ir sugalvojau sy klausima, paklausti jusu bendros nuomenes, moterim truputy kitaip paklausiu, vyras nebutinai turi buti prie vyrykles kaip jus ysivaizduojat, tieiog uzdirbti pinigus, suplauti indus sutvarkyti kambarius ir t.t
ADRIJANA
2009/01/15 23:43:59 23:43:59
nesuprantu vyru kurie mato moteryje tarnaite ar kombaina..tai slykstu...ne tie laikai..ir patys esat ne invalidai..
turbut norit kad moteris ir dirbtu kiek jus ir dar namus tvarkytu viena, vaikus augintu...tikiu kad lovoj butu tada bloga..nes jai jau jegu nebepakaktu ...
rinktis zmona nes gera tarnaite ir graziai indus isplauna man irgi nesuvokiama vyras turetu but labai tingus ir su mazoku libido jei jam ten uztenka kelis kart i metus i kaire nusukt kur tada aistra ..meile ??
3591id_svajoklis
2009/01/15 23:47:37 23:47:37
na nesigilinau per daug kaip tenai, taciau zinau tik tiek kad jis zino jog ji niekur nesibasto, sedi namuosia priziuri vaikus ir jam padaro valgyti, daugiau komentuoti negaliu kadangi nezinau kokia tenai pas ju situacija
Raa
2009/01/16 07:46:28 07:46:28
Smaliziuss
Visų pirma - aš moteris.
Antra. Prašyčiau nesivaidyti visokiais epitetais - manau jūs galite išlaikykite aukštesnį lygį. Juo labiau, kad niekas jusų įžeisti ir nebandė.
Trečia. Manau Tamstai reikėtų mokėti ir atidžiau įsiklausyti. Anksčiau ir išsakiau savo nuomonę, kurią vėlesniais pasisakymais jūs dar labiau įtvirtinote:
Jums dar per anksti rinktis gyvenimo moterį - merginą matote kaip kažkokią funkciją - tarnaitės, sekso, gal psichologo, gal mamos, gal vaikų auklės. Įsigydamas buitinį prietaisą pats ir sprendi kuri funkcija tau svarbesnė. O rinktis reikia žmogų.
O apie sėdėjimą namie priminsiu seną anekdotą:
Sėdi bare liūtas ir jautis. Paskambino liūtui žmona, jis pakalbėjo ir tvarkingai išsiruošė namo. Jautis šaiposi:
- Oj liūte, tu atrodo žvėrių karalius, o klausai žmonos vos tik piršteliu pamoja. O va, aš čia sėdžiu su draugais ir dar kelis bokalus padarysiu..
- Klausyk, Jauti. Yra gi skirtumas - tavęs namie laukia KARVĖ. O manęs - LIŪTĖ.
O moralas toks - pasirinksite tai tai, ko jaučiatės vertas. Tai buvo mano nuomonė.
Raa
2009/01/16 08:03:54 08:03:54
Dar pabandysiu paaiškinti.
Pagarbos merginai ar draugo žmonai tavo pasisakymuose - mažai.
Jei turi problemų dėl savigarbos, tai rinksiesi variantą, kuris leis pasijusti aukščiau už tavo moterį - rinksiesi aptarnaujantį personalą (ir visiškai nesvarbu kokiai funkcijai - lovai ar ūkiui), t. y. karvę. O gal kaip tik,. valdingą moterį, kuriai galėsi paklusti.
O jei pakankamai savimi pasitiki - rinksiesi žmogų, gyvenimo draugę, partnerę
smilgute
2009/01/16 08:14:59 08:14:59
He...) As tai pastebejau, kad turtingi ir prasisuke vyrai visada renkasi grazia ir gera lovoje, o ubagai ir alfonsai-namu seimininke O protingi ir normalus vyrai renkasi ta, kuria myli
ieva
2009/01/16 10:06:48 10:06:48
manu jog vyra galima ismokyti tiek kiausiniene gaminti ,tiek ir lovoj ka daryti. as visada pasakyciau ko noriu lovoj,dar ir pamokyciau. juk vyras negali zinoti,kokia kiausiniene megsti. taip ir lovoj ,kas tau patinka. parodai,pamokai,pasakai. ir megaujies malonumais