Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką pasirinktumėt: merginą gerą lovoj, ar šeimininkę namuose

Ką pasirinktumėt: merginą gerą lovoj, ar šeimininkę namuose

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/16 11:13:19 11:13:19

Smaliziuss
Visų pirma - aš moteris.
Antra. Prašyčiau nesivaidyti visokiais epitetais - manau jūs galite išlaikykite aukštesnį lygį. Juo labiau, kad niekas jusų įžeisti ir nebandė.

Trečia. Manau Tamstai reikėtų mokėti ir atidžiau įsiklausyti. Anksčiau ir išsakiau savo nuomonę, kurią vėlesniais pasisakymais jūs dar labiau įtvirtinote:

Jums dar per anksti rinktis gyvenimo moterį - merginą matote kaip kažkokią funkciją - tarnaitės, sekso, gal psichologo, gal mamos, gal vaikų auklės. Įsigydamas buitinį prietaisą pats ir sprendi kuri funkcija tau svarbesnė. O rinktis reikia žmogų.

O apie sėdėjimą namie priminsiu seną anekdotą:
Sėdi bare liūtas ir jautis. Paskambino liūtui žmona, jis pakalbėjo ir tvarkingai išsiruošė namo. Jautis šaiposi:
- Oj liūte, tu atrodo žvėrių karalius, o klausai žmonos vos tik piršteliu pamoja. O va, aš čia sėdžiu su draugais ir dar kelis bokalus padarysiu..
- Klausyk, Jauti. Yra gi skirtumas - tavęs namie laukia KARVĖ. O manęs - LIŪTĖ.

O moralas toks - pasirinksite tai tai, ko jaučiatės vertas. Tai buvo mano nuomonė.[/quote]

moralas, saunu turiu padekoti, taciau as renkuosi pagal save motery, o ne pagal kitus, kadangi man teks su ja gyventi o ne kitiem, antra tai jog ana zinute nuskambejo taip lyg pazeminimas kad ciut as ne lohas todel as regavau taip kaip man atrode teisingiausia, ir trecia as cia paklausiau tik jusu nuomones nes buvo susidures draugas su sakykim problema, o as tokiu merginu pazinojau, as turejau merginu ir man uzteko ir to ir ir ano todel del del to nusiskundimu neturiu

ponia

P

371 įrašai

2009/01/16 16:20:15 16:20:15

viskas taip suvulgarinama, kad apart paedimo ir pasi... niekas nedomina??????? o kur dvasinis bendravimas? jums, vyrams, tik paest ir pasi...
geda. kur pasaulis ritasi...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/16 16:45:31 16:45:31

Manau, kad vyrams reikia visko vienoje. moteris turi buti neapsileidusi, prisiziurinti save, moketi ne tik kiausiniene iskepti... Lova taip pat svarbi, bet moteris joje turetu ne tik pareiga atlikti, bet ir pati noreti sekso. Manau, kad vyrai pasirinktu gera mergina lovoje, pavalgyti gali ir kavineje...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/16 16:56:01 16:56:01

preila: Manau, kad vyrams reikia visko vienoje. moteris turi buti neapsileidusi, prisiziurinti save, moketi ne tik kiausiniene iskepti... Lova taip pat svarbi, bet moteris joje turetu ne tik pareiga atlikti, bet ir pati noreti sekso. Manau, kad vyrai pasirinktu gera mergina lovoje, pavalgyti gali ir kavineje...

dekui uz savo nuomone ja gerbiu tiesa sakant paziurejus praktiskai is kitos puses, kai atsiranda vaikas kas nutinka tada? reikalinga seiminke, seksas tada pasidaro neitin populiarus del darbu apsupties, abejoju kad vyras pervarges nores ko, o iki tol saunu niekas nevarzo ir varom y lova

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/16 17:02:05 17:02:05

Ir vaikui esant galima viska suderinti. Vyras pavarges darbe, moteris prie vaiko budama pavargo. gal bus ir maziau sekso, bet vistiek jis bus... Svarbiausia geri poros santykiai ir pagarba vienas kitam, tada gali abiems ir lovoje gerai buti...

Guote

G

6 įrašai

2009/01/16 17:49:53 17:49:53

O man mokyti vyra lovos subtilybiu nesinori. Jis turi tai daryti pats. Zodziu, patyres vis delto geriau nei nepatyres.

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/16 21:24:18 21:24:18

Guote: O man mokyti vyra lovos subtilybiu nesinori. Jis turi tai daryti pats. Zodziu, patyres vis delto geriau nei nepatyres.

na taip patyres geriau nei nepatyrias, gerbiu tavo nuomone bet turiu toky klausima tada, kaip manai jei kazkokia tu parodytum ineciatyva lovoje ar tavo mylymajy labiau sujaudintu? manau taip, tad abiem manau reikia rodyti ineciatyva o ne vienam ir pastoviai, visa laika manau smagu kai partneris nustebina tave ar tu jy ar netaip?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/16 23:42:12 23:42:12

eg0iste: o man atrodo gaminti išmokti yra lengviau čia ne tik vyro galima paklausti kas jam labiau patinka, bet ir draugės paprašyti, kad pamokintų... o lovoje reikia ne tik technikos, bet ir mokėjimo suprasti kitą, reagoti i jo kūno kalbą, čia kiekvienas atvejis individualus... todėl aš už vyrą, kuris geras lovoje

Paprašyk draugės,kad pamokintų lovoje-turėsi gerą kulinarą .

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/17 00:03:31 00:03:31

Svarbu kad kotletus gerus keptu, o sekso ismokyciau

Guote

G

6 įrašai

2009/01/17 10:59:35 10:59:35

Iniciatyva zinoma pagirtinas dalykas. Ja norisi rodyti, jei nesi abejinga tam zmogui, taciau kai jausmai blesta, tai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume