noreciau cia esanciu visu paklausti, ka pasirinktumete, mergina gera lovoje, ar seimininke namuosia?toks pats klausimas galioja ir merginoms kaip jus manote ir koks poziuris y tai is jusu puses yra?

3591id_svajoklis
2009/01/14 12:12:37 12:12:37
noreciau cia esanciu visu paklausti, ka pasirinktumete, mergina gera lovoje, ar seimininke namuosia?toks pats klausimas galioja ir merginoms kaip jus manote ir koks poziuris y tai is jusu puses yra?
ieva
2009/01/14 12:16:48 12:16:48
Man tai abu variantai atrodo tinkami juk ir vieno ir kito ismokstama.
Beganti2
2009/01/14 12:30:15 12:30:15
Šiaip jau retai būna, kad arba gera meilužė, arba gera šeimininkė. Dažnesni kažkokie tarpiniai variantai. Iš kraštutinių variantų nieko nesirinkčiau.
3591id_svajoklis
2009/01/14 13:07:11 13:07:11
pazystu viena mergina kuri yra ideali seimininka, apie tokia svajotu visi taciau kas liecia lovos reikalus, gautum y savaite y dvi savaites viena karta, jai to pakanka, todel man iskilo klausimas
ieva
2009/01/14 13:49:29 13:49:29
Manau,kad jei tikrai patinki tai merginai,ji Tau,tikrai rasit viduriuka...reikia visko po truputi...ne per daug ir ne per mazai...nors kazkur esu girdejes,kad mergima jaucia,jog ji gamina klaikiai,tuos minusus bando kompensuot lovoje...ir atvirksciai...ji taip pat nori buti ir jaustis del kazko reikalinga...
Siaip siuo klausimu manau turetu daugiau nupasakot merginos:)
ieva
2009/01/14 14:11:34 14:11:34
na tuomet laukius is merginu laisku, kadangi tiek viena pazystu tiek kitokio pobudzio mergina tad ir norejau su jumis pasidalinti, nes esu turejes kuri is proto eidavo del sekso,
taigi jei gera seiminke valio sutvarkyti namai padaryta valgyti esi nuspraustas ir sutvarkytas, manau cia visu tokia svajone, taciau kai eina tema apie lova tuomet ka daryti, nedauzysi savo indeno y siena,
kas liecia seksa, turi mergina kuri draskosi ir nori sekso kad ir kiekviena diena ir po kelis kartus, saunu, visada patenkini savo poreikius ir atrodo na pagaminti tai pagamins nes nores vakare rezultatu, nes vyrai su tusciais skrandziai nemanau kad sugebetu kazka, tik neysizeiskit, bet kas gaunasi kai jau tau nesinori arba tu isvyksti? nubega pas kita? abejoju kad su kamsciu uzsikemsa
Jamam
2009/01/14 15:40:53 15:40:53
Idomus tavo poziuris Tau seimininkes reikia ar merginos? Gera seimininke aisku nemaiso, bet ar tai vienas is svarbiausiu dalyku? Na galbut jei neturi ranku, kitu atveju koks skirtumas, kas jau ten per stebuklai, kad pats negaletum pasidaryt. Ir valgyt padarys ir nupraus, batus uzmaus... Pavelavai gimt kokiu 50 metu
ieva
2009/01/14 16:11:38 16:11:38
Hmmm kadangi as ir pats geras seimininkas... tai man tinka mergina kuri gera lovoje
matelyk
2009/01/14 17:28:01 17:28:01
oi jūs vyrai jums amžiais norisi visko daug ir gerai
asmeniškai man jau geriau geras vyras lovoj, nei puikus virėjas... kažkas sakėt, kad galima visko išmokti, bet aš geriau vyra pamokinsiu kiaušinienę išsikepti, nei kur sekso metu rankas laikyti aišku nepaneigsi - nei vienas negimėm mokėdamas - taigi ateina tam tikras laikas kai ir lovos subtilybių reikia pasimokinti, bet vėl gi - ar ta antra pusė nori mokintis? jei taip - tai viskas puiku, prie gero maisto gaminimo palaipsiui prisidės ir geras seksas, bet jei kaip čia buvo minėta duoda karta per sav ir jai to gana, nu tai sorry - tokios net ir labai besistengdamas nieko neišmokinsi
eg0iste
2009/01/14 18:00:06 18:00:06
o man atrodo gaminti išmokti yra lengviau čia ne tik vyro galima paklausti kas jam labiau patinka, bet ir draugės paprašyti, kad pamokintų... o lovoje reikia ne tik technikos, bet ir mokėjimo suprasti kitą, reagoti i jo kūno kalbą, čia kiekvienas atvejis individualus... todėl aš už vyrą, kuris geras lovoje