Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ką pasirinktumėt: merginą gerą lovoj, ar šeimininkę namuose

Ką pasirinktumėt: merginą gerą lovoj, ar šeimininkę namuose

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 18:18:35 18:18:35

eg0iste: o man atrodo gaminti išmokti yra lengviau čia ne tik vyro galima paklausti kas jam labiau patinka, bet ir draugės paprašyti, kad pamokintų... o lovoje reikia ne tik technikos, bet ir mokėjimo suprasti kitą, reagoti i jo kūno kalbą, čia kiekvienas atvejis individualus... todėl aš už vyrą, kuris geras lovoje

Matai kad ta savoka geras lovoje kiekvienam labai jau individuali...
Ir kaip cia dabar santykiu pradzioje patikrinti ar geras lovoje...

matelyk

M

96 įrašai

2009/01/14 18:34:00 18:34:00

ArunasKLP:
eg0iste: o man atrodo gaminti išmokti yra lengviau čia ne tik vyro galima paklausti kas jam labiau patinka, bet ir draugės paprašyti, kad pamokintų... o lovoje reikia ne tik technikos, bet ir mokėjimo suprasti kitą, reagoti i jo kūno kalbą, čia kiekvienas atvejis individualus... todėl aš už vyrą, kuris geras lovoje

Matai kad ta savoka geras lovoje kiekvienam labai jau individuali...
Ir kaip cia dabar santykiu pradzioje patikrinti ar geras lovoje...

iš pirmo pasimatymo nieko negali nuspręsti... pradžia visada yra įdomi tuo, kad pažindinies su žmogum...
ir po pirmos nakties nebus aišku ar geras ar blogas partneris.... juk ne visi tokie virtuozai kad per pirma naktį parodo viska ka sugeba, dar įdomiau su laiku atsiskleisti ir pažinti kita... bet jei ir po dešimto karto viskas taip pat kaip pirma kart, tai tikrai nieko gero ir nesitikėk....

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 18:43:34 18:43:34

galbūt sunku nuspręsti ar geras (beje, sutinku, kad tai labai individualu ir aš net nekalbu apie kažkokius bendrus gerumo standartus) po pirmos nakties kartu, bet jei jau visiškai niekam tikęs tai matosi ir iki lovos nenuėjus...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/14 19:21:31 19:21:31

Jamam: Idomus tavo poziuris Tau seimininkes reikia ar merginos? Gera seimininke aisku nemaiso, bet ar tai vienas is svarbiausiu dalyku? Na galbut jei neturi ranku, kitu atveju koks skirtumas, kas jau ten per stebuklai, kad pats negaletum pasidaryt. Ir valgyt padarys ir nupraus, batus uzmaus... Pavelavai gimt kokiu 50 metu

beje kritika yra sveikas dalykas taciau neperdeta, pirma paskaityk klausima ko klausiu o paskui parasyk kaip tau atrodo, as cia nesau derinu, o klausiu jusu nuomone o ne patarimo, taigi yra di skirtingi dalykai, tikiuosi juos atskiri

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 19:57:13 19:57:13

Inete radau... gal tau tiks atsakymui:
Kuo skiriasi geros, blogos ir protingos merginos Geros merginos laisvalaikį leidžia siuvinėdamos, blogos linksminasi diskotekose, protingos naršo internete...

Geros mergaitės nekaltybę praranda su savo vyru, blogos su išgėrusiu klasioku, protingos – su faloimitatoriumi.

Geros mergaitės duoda iš meilės, blogos už pinigus, protingos, kai pačios to nori.

Geros mergaitės skaito pasakas, blogos Kamasutrą, protingos – medicinos enciklopediją.

Geros mergaitės tiki vyrais, blogos netiki vyrais, protingos netiki niekuo.

Geros mergaitės iš nusivylimo verkia, blogos geria, protingos išsiruošia į parduotuves.

Geros mergaitės kompleksuoja dėl savo krūtinės, blogos dedasi silikonus, protingos didžiuojasi tuo, ką turi.

Geros mergaitės praranda nekaltybę pirmąją vestuvių naktį, blogos pasitaikius pirmai tinkamai progai, protingos tą padaro mažiausiai du-tris kartus.

Geros mergaitės moka gaminti valgį, blogos moka padaryti užsakymą, protingos laikosi dietos.

Geros mergaitės gali laisvai susikalbėti keliomis užsienio kalbomis, blogos tik savo gimtąja, protingos turi savo kalbą.

Geroms mergaitėms seksas – tai pareiga, blogoms – pramoga, protingoms – gyvenimo dalis.

Geros mergaitės eidamos į kino teatrą pasiima popcorn‘ų, blogos – prezervatyvą, protingos – lūpų dažus.

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 20:04:35 20:04:35

geras čia

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/14 20:44:00 20:44:00

esu skaites apie tas geras blogas ir protingas mergaites

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:03:53 21:03:53

smaliziusss: esu skaites apie tas geras blogas ir protingas mergaites

Ten atrodo dar nemazas pratesimas buvo, gal tamsta turi?

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/14 21:18:21 21:18:21

ArunasKLP:
smaliziusss: esu skaites apie tas geras blogas ir protingas mergaites

Ten atrodo dar nemazas pratesimas buvo, gal tamsta turi?

deje ne, paziurejau savo pasta tenai buvo man atsiusta bet matomai busiu istryne, todel apgailestauju

penktadienis

P

30 įrašai

2009/01/15 11:19:45 11:19:45

..Ir vėliau supranti, kad by... nebestovi nuo besaikiškumo, arba jo net nesimato dėl išvirtusio pilvo. O iš širdies pasikalbėt nėr su kuom.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume