2011/12/12 21:37:53 21:37:53
Svečias: deepsorrow: Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku
Nea jis niekada neatsisako, tik kartais pareigą jaučia pamaloninti kitokiu budu, nepagrindiniu, jei supratote apie ką aš. Bet tai tik pareiga, jaučiu. Man kaip ir atsibodo iniciatyvą rodyti tarsi labiausiai man reiktų. Kažkoks kaip ir ne vyras jis. O aš esu pakankamai patraukli, su kitais vyrais jokių panašių problemų nebuvo.
o tai jeigu jau tokia patraukli, ko nebuni su tais gerais vyrais, ko toki issirinkai? Matyt tie vyrai taves nenorejo. Kokio esi verta, toki ir turi
2011/12/12 21:39:13 21:39:13
Svečias: deepsorrow: Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku
Nea jis niekada neatsisako, tik kartais pareigą jaučia pamaloninti kitokiu budu, nepagrindiniu, jei supratote apie ką aš. Bet tai tik pareiga, jaučiu. Man kaip ir atsibodo iniciatyvą rodyti tarsi labiausiai man reiktų. Kažkoks kaip ir ne vyras jis. O aš esu pakankamai patraukli, su kitais vyrais jokių panašių problemų nebuvo.
Tai kam tu su juo tampaisi? Juk matosi, kad cia nieko gero nera ir jau nebus...
Greiciau paliksi, greiciau, kita susirasi. Normalu.
2011/12/12 21:39:49 21:39:49
Svečias: pagal moteris ir vyrai. Paziurekit patys, kokios bobos cia sukasi. Piktos, pagiezingos, tikros turgaus bobos, bile pasikandzioti. Jokioj kitoj svetainej nemaciau tiek ziezulu. manes ir su pagaliu ant tokios neuzvarytu, kad ir babkes primoketu. Cia rimtai. Viso ju kalbos apie smaukymasi. Et... Tik kelias vertas demesio moteris pastebejau forume, bet tos jau turi poras susirade.
Ne visos, pvz aš nesu nei pagiežinga nei pikta, bet likau ką tik be poros. Tokias kaip aš ypač alfonsai mėgsta. Alfonsas jis pasirodo buvo, o aš tikėjau. Na bet dabar padariau išvadas. Ir tikiu kad yra šaunių tikrų laisvų vyrų čia DP.
2011/12/12 21:41:10 21:41:10
Svečias: Svečias: deepsorrow: Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku
o tai jeigu jau tokia patraukli, ko nebuni su tais gerais vyrais, ko toki issirinkai? Matyt tie vyrai taves nenorejo. Kokio esi verta, toki ir turi
Nenorėjau tų kitų kažkada, jie nebuvo man įdomūs kaip asmenybės. Verta esu įdomaus, tas tiesa. Bet ne alfonso.
2011/12/12 21:41:53 21:41:53
Svečias: Svečias: deepsorrow: Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku
Kas tave nuskriaude? Tikri vyrai asara slapcia braukia, o tu demonstruoji cia savo skriaudas.
2011/12/12 21:42:15 21:42:15
Tai kam tu su juo tampaisi? Juk matosi, kad cia nieko gero nera ir jau nebus...
Greiciau paliksi, greiciau, kita susirasi. Normalu.
Jau palikau:P
2011/12/12 21:54:18 21:54:18
Svečias:
Ne frigidiskuma turejau galvoj, o ta alfonsizma, sedejima kitiems ant sprando ir nenora paciam kazko imtis.
Seksas seksu, cia jau kaip kam gaunasi. ( Kas kam galvoj,deepsorrow ... )
Tai pas mane abiejose galvose velniai veisiasi gerai tik tai, kad jos sugeba sinchroniškai dirbti – blogai, kad kartais ir atskirai dirba
O apie Alfonsus nekalbu, kaip jau sakiau, tikro vyro pareiga, kad jam išėjus moteris būtų patenkinta ir taškas – jokių nuoskaudų, jokių klausimų, jokių nuogąstavimų
2011/12/12 22:03:29 22:03:29
Svečias:
Ne visos, pvz aš nesu nei pagiežinga nei pikta, bet likau ką tik be poros. Tokias kaip aš ypač alfonsai mėgsta. Alfonsas jis pasirodo buvo, o aš tikėjau. Na bet dabar padariau išvadas. Ir tikiu kad yra šaunių tikrų laisvų vyrų čia DP.
Kad kažin mes čia visi kiaulės, pasak moteriškų
2011/12/12 22:18:30 22:18:30
deepsorrow: Svečias:
Kad kažin mes čia visi kiaulės, pasak moteriškų
Ne , deepsorrow, nereikia taip sakyti, juk žinai, kad ne visi jūs tokie ir ne visos moterys taip galvoja. Gyvenkime draugiškai, gerbkime vieni kitus ir nuo to tik laimėsime .
2011/12/12 22:24:07 22:24:07
Mes draugiški, tačiau geras strategas žino, kad iš pralaimėto mūšio geriau pasitraukti, nei desperatiškai lieti nekaltų karių kraują
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume