2011/12/12 21:17:04 21:17:04
Svečias: deepsorrow: :lol: na čia aš jums apie daiktus neatsakysiu, tai priešinga mano požiūriui, bet dėl sekso dažnumo, jeigu kaip minėjote neturi laiko, vadinas užimtas/dirbantis etc. jeigu yra kamuojamas nuolatinio nuovargio sakyčiau gana natūralu, kad retai tuo užsiimate, patikėkit manim, jeigu turi intensyvų grafiką, kuris reikalauja 12-14 valandų darbo, grįžęs tik nori pavalgyti ir kristi į lovą kaip akmuo. Visiškai kitas atvejis jeigu laisvomis dienomis elgiasi lygiai taip pat, sakyčiau kaip tik bent jau kaip kompensaciją turėtų sudrebinti jūsų pasaulį
Deja turiu pareikšti kad jis niekur nedirba net. Gyvena iš atsitiktinių dalykų, santaupų ir mamos:).
Klausykit, moterys, kiek cia tokiu vyru aplink mus sukasi?
Rimtai klausiu. Anksciau galvojau, kad vis tas pats visur malasi. Bet kuo toliau, tuo daugiau raso moterys apie skirtingus tokius vyrus.
2011/12/12 21:19:33 21:19:33
Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku
2011/12/12 21:22:33 21:22:33
Svečias: deepsorrow: Aš pasakysiu atvirai ir aiškiai, jeigu moteriai nejauti traukos nuo pirmų minučių, kartu gali praleist ir 10 metų niekas nepasikeis. Netgi jei bus seksas jis bus iš pareigos, kaip jūs sakote, ir 9 atvejais iš 10 partneris mylėsis ne su jumis, o su kažkuo kitu mintyse. Man 2 kartus teko susidurti, na atrodo viskas gerai – charakteris geras, protingas žmogus, bet na nėra kibirkšties ir viskas, gali užsiimt seksu na bet penis ne titnagas – kibirkšties neįskelsi. Persiprašau silpnų nervų skaitytojų.
Et, bet man jis būtent užsiminė kad su manim jis jaučia tą kibirkštėlę, o su kitom ne. Gal meluoja? Bet sakosi su kitom iš viso neprieidavo iki sekso.
Niekad neziurek, ka tau sako vyras. Ziurek tik, ka daro. Gal jam taip patogiau, ne butinai blogala prasme. Tiesiog jam taip gerai, kaip yra ir del to meluoja.
O tu garantuota, kad esi vienintele drauge? Tokie megsta tureti kelias palaikytojas. Materialiai tu ji remi, isprovokuoja?
2011/12/12 21:22:56 21:22:56
Svečias:
Rimtai klausiu. Anksciau galvojau, kad vis tas pats visur malasi. Bet kuo toliau, tuo daugiau raso moterys apie skirtingus tokius vyrus.
Tik nesupykit, mielosios, tačiau daugeliu atvejų frigidiškumą išugdote būtent jūs pačios
2011/12/12 21:29:24 21:29:24
Svečias: Svečias: deepsorrow: :lol: na čia aš jums apie daiktus neatsakysiu, tai priešinga mano požiūriui, bet dėl sekso dažnumo, jeigu kaip minėjote neturi laiko, vadinas užimtas/dirbantis etc. jeigu yra kamuojamas nuolatinio nuovargio sakyčiau gana natūralu, kad retai tuo užsiimate, patikėkit manim, jeigu turi intensyvų grafiką, kuris reikalauja 12-14 valandų darbo, grįžęs tik nori pavalgyti ir kristi į lovą kaip akmuo. Visiškai kitas atvejis jeigu laisvomis dienomis elgiasi lygiai taip pat, sakyčiau kaip tik bent jau kaip kompensaciją turėtų sudrebinti jūsų pasaulį
Deja turiu pareikšti kad jis niekur nedirba net. Gyvena iš atsitiktinių dalykų, santaupų ir mamos:).
Kas dabar atseks, ar čia tas pats, ar kitas vyrukas:(. Jau tikrai, baisu darosi, kas jums, vyrai???
2011/12/12 21:31:24 21:31:24
Ta pati „nelaimė“, kaip per amžių amžius ir be jos blogai ir su ja kartais nelabai – moteris
Progresija aiški:
Virš pabudusio mėlyno šilo
saulės peršauta ir kruvina
pabaidyta i orą pakilo tarsi gulbė balta diena
Kvepia baltos alyvos po langu
pilnas oras skambių vyturių aš į tavo akis kaip į dangų
kaip į mėlyną dangų žiūriu
Aš žiūriu į tave kaip į sodą
į pavasario sodą žieduos
tu vienintelė mano paguoda po sunkios vakarykštės žaizdos
Nežiūrėk į mane tu alyvų šito mėlyno sniego akim
šio pavasario nors vėlyvo
atgimimą jaučiu su tavim
2011/12/12 21:32:30 21:32:30
deepsorrow: Tada pasakysiu nevyniodamas į vatą – esate jam „patogi“, vargu ar kažkas keisis. Žinoma – o, bet, tačiau būna ir tokių vyrų, kuriems reikia labai mažai sekso, bet tai nėra toks dalykas, kurį gali suplanuoti/ nustatyti kažkokį grafiką, pabandykite sujaudinti, jeigu atsisakys ir tokiu atveju viskas kaip ir aišku
Nea jis niekada neatsisako, tik kartais pareigą jaučia pamaloninti kitokiu budu, nepagrindiniu, jei supratote apie ką aš. Bet tai tik pareiga, jaučiu. Man kaip ir atsibodo iniciatyvą rodyti tarsi labiausiai man reiktų. Kažkoks kaip ir ne vyras jis. O aš esu pakankamai patraukli, su kitais vyrais jokių panašių problemų nebuvo.
2011/12/12 21:34:20 21:34:20
Svečias: Svečias: deepsorrow: Aš pasakysiu atvirai ir aiškiai, jeigu moteriai nejauti traukos nuo pirmų minučių, kartu gali praleist ir 10 metų niekas nepasikeis. Netgi jei bus seksas jis bus iš pareigos, kaip jūs sakote, ir 9 atvejais iš 10 partneris mylėsis ne su jumis, o su kažkuo kitu mintyse. Man 2 kartus teko susidurti, na atrodo viskas gerai – charakteris geras, protingas žmogus, bet na nėra kibirkšties ir viskas, gali užsiimt seksu na bet penis ne titnagas – kibirkšties neįskelsi. Persiprašau silpnų nervų skaitytojų.
Et, bet man jis būtent užsiminė kad su manim jis jaučia tą kibirkštėlę, o su kitom ne. Gal meluoja? Bet sakosi su kitom iš viso neprieidavo iki sekso.
Niekad neziurek, ka tau sako vyras. Ziurek tik, ka daro. Gal jam taip patogiau, ne butinai blogala prasme. Tiesiog jam taip gerai, kaip yra ir del to meluoja.
O tu garantuota, kad esi vienintele drauge? Tokie megsta tureti kelias palaikytojas. Materialiai tu ji remi, isprovokuoja?
Neremiu, dar tik to betrūko. Bet anksčiau bandė išprovokuoti, graudenti, kad juk draugė esu, kaip čia nepaskolinu desetkos rublių .
2011/12/12 21:35:46 21:35:46
pagal moteris ir vyrai. Paziurekit patys, kokios bobos cia sukasi. Piktos, pagiezingos, tikros turgaus bobos, bile pasikandzioti. Jokioj kitoj svetainej nemaciau tiek ziezulu. manes ir su pagaliu ant tokios neuzvarytu, kad ir babkes primoketu. Cia rimtai. Viso ju kalbos apie smaukymasi. Et... Tik kelias vertas demesio moteris pastebejau forume, bet tos jau turi poras susirade.
2011/12/12 21:36:21 21:36:21
deepsorrow: Svečias:
Tik nesupykit, mielosios, tačiau daugeliu atvejų frigidiškumą išugdote būtent jūs pačios
Ne frigidiskuma turejau galvoj, o ta alfonsizma, sedejima kitiems ant sprando ir nenora paciam kazko imtis.
Seksas seksu, cia jau kaip kam gaunasi. ( Kas kam galvoj,deepsorrow ... )
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume