baikit juokus, is ko jie susimokes, taigi krize...tikru vyru, kur geles dovanoja, dovanas perka moterims cia nera,Va, net papraso, kad pacios turime susimoketi, - zigolo

.......XXX
2011/12/12 09:31:03 09:31:03
baikit juokus, is ko jie susimokes, taigi krize...tikru vyru, kur geles dovanoja, dovanas perka moterims cia nera,Va, net papraso, kad pacios turime susimoketi, - zigolo
deepsorrow
2011/12/12 18:28:22 18:28:22
O kodėl žigolo, tikras žigolo, ne šiaip, persiprašau „pizdukas alfonsėlis“ nėra tikras vyras? Sugebėti apvynioti moterį taip, kad ji mokėtų ir jaustųsi laiminga tikrai ne mėgėjų užsiėmimas. Visi kiti atvejai, kada jaučiamos nuoskaudos, abejonės, nepasitenkinimas ar šiaip kyla klausimai – nėra žigolo darbo vaisius – kodėl ? Todėl kad žigolo niekada nereikia išlaikyti ir jis visada bendrauja su keliomis moterimis tuo pačiu periodu, žigolo yra paslauga – tuo tarpu alfonsiukas yra parazituojantis organizmas/ įnamis ieškantis šiltesnės ir patogesnės vietelės vegetuoti.
ieva
2011/12/12 19:33:29 19:33:29
O kaip tavo manymu, yra tada, kai vyrukas teigia jog jam reikia draugės-moters ir tokia jam esu, taip jis sako, bet jaučiu kad aš jam tik draugelė, kaip vyrukas būčiau, nes beveik nei apkabina, nei pabučiuoja, seksas tarsi pareiga jam. Neįdomu man.O draugaujam jau keli metai.Kaip manote, kas per tipažas?
Svetlana
2011/12/12 19:38:48 19:38:48
Vyručiai, reikia balanso, aukso vidurio . Ko jūs mėtotės į kraštutinumus: arba tik seksas, arba tik dvasiniai dalykai? Tas pats ar tik vanduo, ar tik duona? Kas svarbiau,o ką išmesti?
deepsorrow
2011/12/12 20:06:07 20:06:07
Aš pasakysiu atvirai ir aiškiai, jeigu moteriai nejauti traukos nuo pirmų minučių, kartu gali praleist ir 10 metų niekas nepasikeis. Netgi jei bus seksas jis bus iš pareigos, kaip jūs sakote, ir 9 atvejais iš 10 partneris mylėsis ne su jumis, o su kažkuo kitu mintyse. Man 2 kartus teko susidurti, na atrodo viskas gerai – charakteris geras, protingas žmogus, bet na nėra kibirkšties ir viskas, gali užsiimt seksu na bet penis ne titnagas – kibirkšties neįskelsi. Persiprašau silpnų nervų skaitytojų.
ieva
2011/12/12 20:25:35 20:25:35
Et, bet man jis būtent užsiminė kad su manim jis jaučia tą kibirkštėlę, o su kitom ne. Gal meluoja? Bet sakosi su kitom iš viso neprieidavo iki sekso.
deepsorrow
2011/12/12 20:29:55 20:29:55
Matot yra labai stiprus psichologinis faktorius, jeigu vyrukui seksas nėra pirmoje vietoje (o taip būna ir taip) tačiau jis jaučia prisirišimą, pagarbą(nevadinsiu to meile, nes meilė turėtų būti aistros, prisirišimo ir dar daug kitų emocijų sintezė ) nutraukti santykius tikrai bus gana sunku. (nesvarbu kas sakoma, svarbu kas išreiškiama/parodoma)
ieva
2011/12/12 20:35:00 20:35:00
Ir dar: kaip paaiškinti kad jis nuolat ieško manęs, skambina, nori kad ir kasdien būti kartu? O sekso nesiekia, na nebent kartą savaitėj. Kitos irgi neieško, juk tam net laiko neturi. Bet va jaučiuosi kažkokia draugė jam, o ne moteris, jis dar sako kad žmonės yra daiktai, tik gyvi...Gal jam moterų nereikia, vyrų irgi? Tik mot. lyties draugių.
deepsorrow
2011/12/12 20:48:09 20:48:09
na čia aš jums apie daiktus neatsakysiu, tai priešinga mano požiūriui, bet dėl sekso dažnumo, jeigu kaip minėjote neturi laiko, vadinas užimtas/dirbantis etc. jeigu yra kamuojamas nuolatinio nuovargio sakyčiau gana natūralu, kad retai tuo užsiimate, patikėkit manim, jeigu turi intensyvų grafiką, kuris reikalauja 12-14 valandų darbo, grįžęs tik nori pavalgyti ir kristi į lovą kaip akmuo. Visiškai kitas atvejis jeigu laisvomis dienomis elgiasi lygiai taip pat, sakyčiau kaip tik bent jau kaip kompensaciją turėtų sudrebinti jūsų pasaulį
ieva
2011/12/12 21:12:33 21:12:33
Deja turiu pareikšti kad jis niekur nedirba net. Gyvena iš atsitiktinių dalykų, santaupų ir mamos:).